رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
3بازدید
۰

گزارشگران بدون مرز خواستار تحقیق درباره شهادت خبرنگارفلسطینی شدند

سازمان گزارشگران بدون مرز اقدامات خشونت آمیز تل آویو علیه فلسطینیان را محکوم کرد و خواستار انجام تحقیقات در مورد شهادت خبرنگار فلسطینی شدند.

سازمان گزارشگران بدون مرز اقدامات خشونت آمیز تل آویو علیه فلسطینیان را محکوم کرد و خواستار انجام تحقیقات در مورد شهادت خبرنگار فلسطینی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان گزارشگران بدون مرز استفاده بی‌رویه ارتش رژیم صهیونیستی از قدرت علیه فلسطینیان را به شدت محکوم کرد کرد.

بر اساس این گزارش، این سازمان خواستار انجام تحقیقات مستقل در مورد شهادت یاسر مرتجی خبرنگار فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی در ششم آوریل گذشته در جریان پوشش خبری تظاهرات بزرگ بازگشت شد.

کریستوف دیلوار دبیرکل این سازمان اظهار داشت که ما استفاده بی‌رویه و نامناسب ارتش رژیم صهیونیستی از قدرت که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از فلسطینیان از جمله تعدادی از خبرنگاران شد، را محکوم می‌کنیم.

وی دولت رژیم صهیونیستی را به پایبندی کامل به قطعنامه ۲۲۲۲ شورای امنیت در سال ۲۰۱۵ در مورد حمایت از خبرنگاران دعوت کرد و گفت که ما خواستار اجرای تحقیقاتی مستقل و محاکمه متجاوزان علیه خبرنگاران هستیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.