منابع نزدیک به باشگاه لیورپول تایید کردند:
جراحی کتف و پایان جام جهانی 2018 برای مو صلاح
مصدومیت صلاح نه تنها ضربه بزرگی در جریان بازی به لیورپول و هواداران این تیم وارد کرد، بلکه حالا می تواند ۹۵ میلیون مصری را که پس از ۲۸ سال به جام جهانی رسیدند، در شوک دیوانه کننده ای فرو برد.
از اوکراین، اخبار خوشایندی برای تیم ملی مصر و مردم عاشق فوتبالش به گوش نمی رسد.
به گزارش تابناک ورزشی، منابع نزدیک به باشگاه لیورپول می گویند که مفصل شانه محمد صلاح در جریان فینال لیگ قهرمانان اروپا در رفته و اگر خبر Empire of the Kop تایید شود، فوق ستاره مصری در اوج آمادگی جام جهانی ۲۰۱۸ را از دست می دهد.
مصدومیت صلاح نه تنها ضربه بزرگی در جریان بازی به لیورپول و هواداران این تیم وارد کرد، بلکه حالا می تواند ۹۵ میلیون مصری را که پس از ۲۸ سال به جام جهانی رسیدند، در شوک دیوانه کننده ای فرو برد. محمد صلاح در دقیقه ۳۱ بازی فینال لیگ قهرمانان و پس از برخورد فیزیکی شدید با سرخیو راموس، مصدوم شد. برخوردی که در فضای مجازی، واکنش های زیادی را در پی داشته است.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
اينو براى خودتون مى نويسم، منه بيسواد..
اونها تمام "محمد". هاى بزرگ كشورشون روميگن "مو"
محمد فرح دو ميدانى محمد صلاح فوتبال
ميدونيد چرا؟؟؟
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟








