رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربازداشت کارمند شهرداری گیان به اتهام اختلاس
6بازدید
۳۰۶

هزار و دویست و چهل و دومین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

سیف: گرانی سکه، روانی است/دادستان اهواز: حاتم مرمضی عضو داعش بود و در سوریه کشته شد /کنایه زائری به اظهارات امام جمعه اصفهان: شما كارت را درست انجام بده، مردم شنبه هم می‌آیند/هنوز به مشایی تفهیم اتهام نشده است

سیف: گرانی سکه، روانی است

رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: زشت است شهری مثل اصفهان آب نداشته باشد/برخی مسئولان پیاده نظام دشمن هستند/مخالفت با پخش زنده جام جهانی در پارک‌های کرج و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.

سیف: گرانی سکه، روانی است/دادستان اهواز: حاتم مرمضی عضو داعش بود و در سوریه کشته شد /کنایه زائری به اظهارات امام جمعه اصفهان: شما كارت را درست انجام بده، مردم شنبه هم می‌آیند/هنوز به مشایی تفهیم اتهام نشده است

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

جریان احمدی نژاد را فاقد دانش و عقلانیت است

حجت‌الاسلام محسن غرویان درباره اظهارات احمدی‌نژاد که مدعی شده می توانسته شش ماهه کل تحریم ها را بردارد و تحریم های کنونی نتیجه کار حسن روحانی در مذاکرات دولت اصلاحات با اروپایی هاست و ربطی به دولت نهم و دهم ندارد، اظهار کرد: تحلیل های احمدی نژاد را قبول ندارم، احمدی نژاد و جریان فکری اش خودش را در 8 سال ریاست جمهوری نشان داد و مردم از او شناخت پیدا کردند.

به گزارش خبرآنلاین، غرویان جریان احمدی نژاد را فاقد علم، دانش و عقلانیت خواند و گفت: احمدی نژاد فردی با شعارهای توخالی است و مردم ماهیت شخصیتی او را فهمیده‌اند. این شعارهای احمدی نژاد نیز توخالی است، نوعی حرف های پوپولیستی برای جلب افکار عمومی است که به نظرم نتیجه ای ندارد. در مقابل، روحانی براساس نگرش دیپلماتیک و واقعیت های عالم سیاست حرکت می کند، نتیجه انتخابات خبرگان، ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی نیز نشان داد که مردم با شناخت به گفتمان اعتدال رأی دادند و تداوم این گفتمان را مصلحت کشور می‌دانند.

وزیر آموزش و پرورش: حسینیه کنار مدرسه روستایی سرویس بهداشتی داشت، مدرسه نداشت

بطحایی، وزیر آموزش و پرورش: بازدیدی از یک مدرسه در روستایی داشتیم که متأسفانه سرویس بهداشتی هم نداشت. در حالی که در کنار مدرسه حسینیه‌ای با امکانات بهداشتی وجود داشت که سالی چند مرتبه در آن گشوده می‌شد؛ چرا نباید این امکانات در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد؟

پارلمان اصلاحات نهاد بالادستی اصلاح‌طلبان می‌شود

حجت‌الاسلام عبدالواحد موسوی لاری نائب رئیس شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، درباره فعالیت‌های این شورا بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: شورای سیاست‌گذاری تعطیل نشده و ان شاءالله به زودی کارش را شروع می‌کند. موسوی لاری درباره طرحی که اخیرا در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با عنوان "پارلمان اصلاحات" به تصویب رسید، اظهار داشت: این پارلمان در حقیقت یک تشکیلاتی است که بعد از شکل‌گیری شورای سیاست‌گذاری به‌ عنوان نهاد بالادستی شورا کارش را شروع می‌کند. وی درباره احتمال تغییر درساختار شورای سیاست‌گذاری گفت: ممکن است برخی تغییرات حاصل و به اعضای شورای سیاست‌گذاری اضافه شود./ تسنیم

هنوز به مشایی تفهیم اتهام نشده است

علی‌اکبر جوانفکر مشاور رسانه‌ای احمدی‌نژاد درباره وضعیت اسفندیار رحیم‌مشایی می‌گوید که هنوز به او تفهیم اتهام نشده است. او با تأکید بر این موضوع که سوزاندن حکم بقایی جلوی سفارت انگلیس نمی‌تواند مصداق اقدام علیه امنیت ملی باشد بیان می‌کند که حتی اگر چنین باشد هم باید پس از تفهیم اتهام مشایی را آزاد می‌کردند. وی گفت: اتهامی که به آقای مشایی تفهیم شده، این است که ایشان حکم صادره در دستگاه قضایی، علیه آقای بقایی را در برابر سفارت انگلیس آتش زده و این کار نیز، اقدام علیه امنیت ملی تلقی شده است. با فرض محال که اقدام ایشان مصداق مجرمانه داشته باشد، بازپرس باید آقای مشایی را پس از تفهیم اتهام، آزاد می‌کرد و پرونده مربوطه را به دادگاه می‌فرستاد اما از آنجا که در پرونده‌های سیاسی معمولا اراده‌ای فراتر از نظر بازپرس و قاضی دخالت دارد، معلوم نیست که به کدام دلیل قانونی ایشان را قریب سه ماه است در زندان نگه داشته‌اند. البته شنیده ام که اتهامات جدیدی را هم در دوره زندان به ایشان نسبت داده‌اند اما آقای مشایی در رویکردی منطقی و قانونی، از پاسخگویی به آنها اجتناب کرده است./ اعتمادآنلاین

دادستان اهواز: حاتم مرمضی عضو داعش بود و در سوریه کشته شد


حسینی پویا در رابطه با شایعه فوت حاتم مرمضی در زندان اهواز گفت: این فرد به داعش پیوسته و بر اثر درگیری با سایر عناصر تکفیری درسوریه کشته شده است. دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در گفت و گو با میزان خبر کشته شدن حاتم مرمضی در زندان یا بازداشتگاه را کذب محض عنوان کرد و گفت: این فرد به گروه تروریستی داعش پیوسته بود و بر اثر درگیری با سایر عناصر تکفیری در سوریه کشته شده است وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده هیچ گونه دستوری از سوی دادستانی مبنی بر دستگیری این فرد صادر نشده بوده است بر اساس این گزارش، چندی قبل خبری مبنی بر کشته شدن این فرد در زندان اهواز منتشر شده بود.

در کشور فساد هست و زیاد هم هست

علی‌بختیار، نماینده گلپایگان و خوانسار گفت: در کشور فساد هست و کسی نفی فساد نمی کند اما دو ویژگی وجود دارد. یکی اینکه فساد در کشور ما سیستمی وشبکه ای مثل عربستان یا رژیم پهلوی نیست که در یک خانواده از بالا تا پایین فساد وجود داشته باشد. حتی در دولت آقای احمدی نژاد بحث مافیای نفتی مطرح شده بود بنده آن زمان در سازمان بازرسی کل کشور بودم و با بررسی‌های که کردیم پرونده های متعدد فساد نفتی پیدا کردیم اما چیزی به عنوان شبکه ومافیایی نفتی وجود نداشت.مساله بعد این است که شاخصی در جهان وجود دارد که این شاخص فساد در کشورهای را ارزیابی می‌کند. در این شاخص از مردم سؤال می‌شود به نظر شما آیا فساد در کشور وجود دارد یا خیر؟ شاید هیچ کدام از ما به پلیس رشوه نداده باشیم امااز هر کسی سؤال شود آیا پلیس رشوه می گیرد می گوییم بله پلیس رشوه می گیرد. چرا این اتفاق می افتد چون ادراک و احساس فساد در کشور ما بیش از آن چیزی است که اتفاق می افتد و به همین دلیل رتبه جهانی ما حدود 140 است. کشور ما در موضوع فساد در جهان وضعیت خوبی ندارد. در مصاحبه‌ای این موضوع را توضیح دادم. در واقع آن مسأله‌ای که در اذهان عمومی در مورد فساد وجود دارد با واقعیت جامعه فرق می کند. یک بخش از حقوق های نجومی مربوط به پزشکان و متخصصان بود./ قانون

سیف: گرانی سکه، روانی است

رئیس کل بانک مرکزی با بیان این مطلب که «گرانی سکه ، روانی است که به تدریج برطرف می شود»، گفت: بابت تعادل عرضه و تقاضای بازار سکه مشکلی نداریم ضمن اینکه منابع کلان بانک مرکزی هم وضع مطلوبی دارد. او پیش از این در مورد دلار، آنهم در ایامی که نرخ آن در بازار کمتر از 4 هزار تومان بود، همین جملات را بیات کرده بود. ولی الله سیف در حاشیه نشست بررسی گزارش عملکرد توسعه اشتغال روستایی و عشایری در جمع خبرنگاران گفت: واقعیت این است که در پیش فروش سکه ۷ میلیون سکه به فروش رفت که این سکه های پیش فروش شده به سرعت به بازار می‌آید. وی با بیان اینکه هیچ کمبودی در عرضه سکه نداریم گفت: به نظر می‌رسد اتفاقات به وجود آمده بیشتر عامل روانی دارد که به تدریج می‌تواند برطرف شود. رئیس کل بانک مرکزی افزود: البته شرایط بین المللی، مسائل روانی و بزرگ نمایی برخی مسائل که ریشه واقعی ندارد توانسته چنین اثری در بازار ایجاد کند که البته محدود به طلا هم نیست. در برخی کالاها هم چنین وضعی به وجود آمده که بیشتر جنبه روانی دارد. سیف در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود بانک مرکزی هر اونس طلا را ۷۲ دلار گرانتر از قیمت جهانی عرضه می‌کند، گفت: چنین مطلبی صحت ندارد.

انتخابات ٩٨ و ١٤٠٠ وسط میدان می آییم

مرتضی آقاتهرانی گفت: به هر حال ما هم مثل آدم‌های دیگر در انتخابات شرکت می‌کنیم و قبول داریم که باید در این مسائل ورود داشته باشیم و باید وسط میدان بیاییم. درواقع در جلسات درون‌گروهی‌مان درمورد مسائل و موضوعات روز بحث و تبادل نظر می‌کنیم که طبیعتا یکی از این مباحث همین موضوع انتخابات است. قرار نیست شب انتخابات به یاد آن بیفتیم.وی در پاسخ به این سؤال که نکته دیگر اینکه احزاب معمولا درباره موضوعات روز موضع‌گیری می‌کنند، اما مدتی است که خبر خاصی از جبهه پایداری به عنوان یک تشکیلات سیاسی نمی‌شنویم؛ علت خاصی دارد، گفت: اتفاقا همین چند وقت پیش درباره یکی از مسائل بیانیه دادیم اما به طور کل چندان علاقه نداریم سر و صدا کنیم. کارهایی که انجام می‌دهیم درچند جهت پیگیری می‌شود. اول ارتباط با شهرستان‌ها است که سعی داریم این ارتباط را وسعت بخشیده و ساختار و سازمان درونی جبهه را منسجم‌تر‌سازیم. اقدام مهم دیگر جبهه پایداری مسائل و اقدامات فرهنگی است که در این مورد نیز چندان بنا نداریم سر و صدا کنیم؛ چرا که خیلی‌ها قربت‌الی‌الله همین که متوجه شوند ما کاری می‌کنیم، اقدام می‌کنند به حمله کردن به ما. چه ضرورتی دارد که دیگران را تحریک کنیم؟ در نتیجه کارهایمان را آرام‌آرام پیش می‌بریم و انتخابات هم یکی از وظایف ماست که باید نسبت به آن حساسیت داشته باشیم که داریم./اعتماد آنلاین

اصلاحات در ۱۴۰۰ از عارف حمایت می‌کند

سیدحسن رسولی، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در واکنش به صحبت‌های اخیر رئیس دولت اصلاحات مبنی بر اینکه عارف اصلاح‌طلب‌تر از روحانی نیست، اظهار کرد: نمی‌پذیرم که اظهارات اخیر منتسب به رئیس دولت اصلاحات درباره رئیس فراکسیون امید مبنی بر این که عارف اصلاح طلب تر از روحانی نیست از زبان خاتمی بیان شده باشد، چون چند شب پیش نزد ایشان بودم و کلا نمی‌پذیرم که وی چنین رویکردی درباره رئیس فراکسیون امید داشته باشد. عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان درباره اینکه اصلاح‌طلبان در انتخابات 1400 در نهایت از جهانگیری حمایت می‌کنند یا عارف در پایان خاطرنشان کرد: باید منتظر ماند، چون جهانگیری و عارف در نسبت حمایتی که در دو انتخابات اخیر با روحانی داشته‌اند، تفاوت کارکردی ندارند ، چرا که اگر در سال 92 عارف کناره‌گیری نمی‌کرد، یقینا روحانی نمی‌توانست بیشتر از یک درصد آراء را کسب کند، در سال 96 نیز با توجه به تدارکی که جریان رقیب علیه روحانی دیده بود، اگر ورود تجهیز شده جهانگیری نبود، چه بسا نتیجه انتخابات مانند سال 92 غیر از آن چیزی می‌بود که رقم خورد؛ بنابراین، در سال 92 حمایت تاریخی محمدرضا عارف عامل اصلی پیروزی روحانی بود./ باشگاه خبرنگاران

مخالفت با پخش زنده جام جهانی در پارک‌های کرج

عضو شورای شهر کرج گفت: با مخالفت شورای تأمین استان امکان پخش بازی‌های جام جهانی از تلویزیون شهری مقدور نیست. اکبر سلیم نژاد اظهار کرد: با وجود دریافتِ مجوزهای لازم از نیروی انتظامی برای پخش بازی‌های جام جهانی 2018 روسیه در پارک‌های کرج، شنیده شده که عصر روز گذشته (21 خرداد) شورای تأمین استان در جلسه‌ای مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده که در این صورت پخش بازی‌ها منتفی خواهد شد.

برخی مسئولان پیاده نظام دشمن هستند

دبیر کل جمعیت رهپویان گفت: بهترین اقدام در مواجهه با توطئه دشمنان در دلسرد کردن مردم این است که مسئولان به تحلیل واحد در مسائل سیاست خارجی و داخلی، حقوق بشر و فرهنگی برسند، وجود تحلیل واحد دشمن را در رسیدن به اهداف خود در کشور ناامید می‌کند. پرویز سروری با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای دلسرد کردن مردم از نظام بیان داشت: برخی مسئولان با بعضی اظهارات و اقدامات‌شان به تعبیری پیاده نظام دشمن هستند و با رفتارهای خود مردم را نیز دچار چنددستگی می‌کنند.

کنایه زائری به اظهارات امام جمعه اصفهان: شما كارت را درست انجام بده، مردم شنبه هم می‌آیند

حجت الاسلام محمدرضا زائری در پاسخ به سخنان امام جمعه اصفهان نوشت: تهديد لازم ندارد، توپ و تشر نمي خواهد، شما كارت را درست انجام بده، شما جذاب و دلپذير باش، شما اصل جنس باش، شما فقط بويي از نماز جمعه پيغمبر داشته باش، جمعه كه سهل است، مردم شنبه تا پنجشنبه هم مي آيند! آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان اخیرا گفته بود: روایت داریم اگر فردی سه هفته از روی بی اعتنایی نمازجمعه را ترک کرد باید خانه را روی سرش خراب کرد.

زشت است شهری مثل اصفهان آب نداشته باشد
نماینده مردم اصفهان گفت: بعضی از منازل در اصفهان آب برای دستشویی و حمام رفتن ندارد این برای نظام زشت است که شهری نظیر اصفهان که دنیا آن را با رودخانه‌هایش می شناسد آب نداشته باشد. حسن کامران در تذکر شفاهی در پایان جلسه علنی امروز مجلس بیان کرد: چندین بار در رابطه با مسأله آب کشاورزی تذکر دادم. آب کشاورزی که به جای خود، راجع به آب شرب اصفهان نیز چند بار تذکر دادم. در ده روز گذشته که در اصفهان بودم بعضی از منازل حتی آب برای دستشویی و حمام نداشتند این برای نظام زشت است که شهری مانند اصفهان که دنیا آن را با رودخانه می‌شناسد آب نداشته باشد. وی در ادامه گفت: پل‌هایی که در اصفهان وجود دارد روی شن است و وقتی آب نباشد پل‌ها نیز آسیب پذیر می‌شود. رئیس مجلس نیز جلسه ای در این زمینه تشکیل داد که خروجی نداشت. دو ماه نیز تمام شد من خواهش می کنم تا جلسات آب مستمر باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۳۰۶
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

با مسولینی مثل شما باید همه چیز ومردم روانی بشن.شما عاقلید

ناشناس

هر چی دلار بعد تعطیلات سال نو میلادی پارسال ارزون شد و به 7000تومن نرسید طلا و خودرو هم حتما حبابش میترکه

mohsen

به یاد داستان شاه حسین افتادم که به وی گفتند دشمن شهر را تصرف و به قصر نزدیک شده است و او گفت: هنوز که نتوانسته اند وارد قصر بشوند!!!

علی

نیاز هرچه سریعتر به تغییر در مدیریت کلان کشور,تغییر کامل رویه کشورداری,تغییر در روابط بین المللی,تغییر در سطح نگرش به مردم و روند زندگی مردم داریم.
بااین روند نه مردم را خواهید داشت, نه خدا از شما راضی خواهد بود,نه حتی وجدانتان.

ناشناس

وقتی خود دولت اقدام به پیش فروش میکند یعنی دارد فرکانس میفرستد . آیا دولت اینرا نمیدانست ؟ واقعا اگر نمیدانسته باید همگی استعفا بدهند چون چیزی نمیدانند .
البته جای تاسف دارد که بگویم عامدا برخی کارها صورت میپذیرد و همگی این اقدامات به ضرر مردم است .
بروید ببینید این نوسانات اخیر جیب چه اشخاصی را پر کرده . مثل واردات موبایل توسط برخی شرکتها قبل از گرانی دلار .
دست بردارید هرکاری دوست دارید انجام میدهید ،اما لطفا مردم را نفهم فرض نکنید . بیچارگی دچار جامعه شده است که به سکوت سازمانی مصطلح است واین برای کشور بسیار خطرناک است . و این دستآورد دولت تدبیر است .

ناشناس

در شرایط بی ثباتی اقتصادی-سیاسی و تورم ترمز بریده ثروتمند ها ثروتمند تر و طبقات فرو دست فقیر تر میشوند و اختلاف طبقاتی تشدید میشود! اتفاقی که در کشور رخ دفته و لاجرم به گسترش فقر و رواج بیشتر فساد میانجامد!

ناشناس

این جواب اگه از دهن رئیس بانک مرکزی یه کشور دیگه در میومد به همین راحتی از کنارش میگذشتن؟! بخدا اگه مسئولین کمتر حرف بزنن هم برای خودشون و هم برای ملت بهتره!

ناشناس

آخرین نرخ ارزوسکه ساعت 14:30 چهارشنبه 23 خرداد
دلار 7200
یورو 8400
پوند 9500
دلارکانادا 5500
سکه 2600000 !!!!

احسان

اقای سیف ایا نمی توانید این حباب را با یک سر سوزن بترکانید؟ یک طفل 2 ساله هم می تواند حباب را بترکاند در عجبم شما چطور نمی توانی یک سوزن را حمل کنی و با نیش ان حباب را بترکانی.

ناشناس

این سالهای اخر با این قبیل کارهای مخرب ( که دولت بهتر بود مثل 4 سال اول اصلا هیچ کاری نمیکرد)میخواهند بارهاشون را کاملتر و اساسی ببندندو یا اون عده ای هم که تا حالا سرشون کلاه رفته بی کلاه نمونه
تفاوت قیمتهای ارز و سکه و خودرو و.. فقط باعث امکان بروز رانت خواری های غیر قابل پیگیری و ساده خواهد بود

ناشناس

تابناک کاش گزارشی از وضعیت بیمارستانها در رابطه با کمبود دارو وتجهیزات اولیه بیمارستانی و سوئ مدیریت شدید وزیر بهداشت تهیه کنه.

ناشناس

اقای سیف در قدرت خرید کم شده قیمت دلارو سکه و زمین زفته بالا. چیزی که تغییر نمیکنه نرخ تورمه!
روانی همه اینا. نه؟

مازیار

دستشویی نیاز اول مدرسه است. مدرسه متولی دولتی دارد، مسئولین دولتی باید تامین کنند. استفاده موقت از دستشویی هم آنقدر مهم نیست که اینطور رسانه ای شود!!!!!

ناشناس

آقای سیف به مولا اسیر شده ایم . من کارم تاسیسات است . یک هفته است 4 پمپ نمبتونم بخرم . هیچ جا نه استعلام میدهد و نه پیش فاکتور نه حاضر است جنسی را بفروشد ! دوتا لوله کش داشتم هر دو را مرخص کردم تا تکلیفمان معلوم بشود چه خاکی باید بر سرمان کنیم .

حمید رضا

مسولین
دچار اتوپیا پنداری شده اند مدینه فاضله است برای انها و مردم هم در شهر مردگان زندگی می کنند

محمد

زنده باد آقای زائری

ناشناس

گرانی سکه، روانی است
گرانی پیاز ، سیب زمینی ، ارز ، خودرو ، مسکن و ... روانی است

ناشناس

اقاي سيف واقاي نوبخت بايد به دادستاني فراخانده شوند و با سرعت

ناشناس

آقای غرویان شما 8 سال دوره احمدی نژاد با روحانی را با سمت و موقعیت خودت می سنجی ،در صورتی که در حال حاضر وضعیت اقتصادی پس از یک سال از دور دوم روحانی به مراتب بدتر از دو دوم احمدی نژاد می باشد.در صورتی که در دوره احمدی نژاد بنا به تصویب مجلس بنزین از 100 تومان به 1000 تومان رسید ،آقای غرویان زندگی خود را با معیار زندگی مردم عادی که بنده نیز جزئی از این قشر می باشم نسنج،امیدوارم روزی برسد که حق نمایان و باطل نیز هویدا شود.

ناشناس

آقای غرویان شما 8 سال دوره احمدی نژاد با روحانی را با سمت و موقعیت خودت می سنجی ،در صورتی که در حال حاضر وضعیت اقتصادی پس از یک سال از دور دوم روحانی به مراتب بدتر از دو دوم احمدی نژاد می باشد.در صورتی که در دوره احمدی نژاد بنا به تصویب مجلس بنزین از 100 تومان به 1000 تومان رسید ،آقای غرویان زندگی خود را با معیار زندگی مردم عادی که بنده نیز جزئی از این قشر می باشم نسنج،امیدوارم روزی برسد که حق نمایان و باطل نیز هویدا شود.

حسن از اصفهان

بهتر است اگر نوار سخنان امام جمعه اصفهان را دارید در فضای مجازی قرار دهید تا صحت و سقم این خبر معلوم شود چونکه دفتر امام جمعه این سخنان را تکذیب کرده است و اگر این حدیث ارائه شده و یا این حدیث که بسیار گفته اند که اگر کسی سه هفته به نماز جمعه نرود منافق است . پس بهتر است این گونه احادیث بین علمای دین به طور دقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و به مردم ارائه شود

سید

بانک مرکزی که سکه به مقدار دویست تا و پانصدتا به صراف های پیش فروش می کنه... و مردم عادی حقی ندارند و باید بروند از بازار سیاه بخرند.... این یعنی قیمت روانیه!وای بر اون کسانی که این تصمیمات رو می گیرند.

ناشناس

تابناک با عدم انتشار نظرات واقعی به درک و آگاهی اجتماعی مردم خیانت می کنی. هر قدر مردم در جهل بمانند به همان میزان خطرناکتر خواهند شد.

ناشناس

ظاهرا اقای سیف و جهانگیری از داخل حمام بانک مرکزی و مملکت رو مدیریت میکنن
آخه همه چی یا حباب داره یا توهم مردمه!!!!!!!!

اینجوری که حضرات تومصاحبه هاشون میفرمایند هیچ ایرادی وجود نداره جز مردم متوهم روانی حباب زده!!!!!
البته این مشکل به واسطه بی آبی و هوای آلوده و ماشین چینی داره کم کم حل میشه

ناشناس

نه یه خرید دلار
نه به خرید طلا
نه به خرید خودرو
نه به خرید ملک

قاسم

ظاهرا آقای سیف ملت رو بیسواد فرض کرده هر چی دلش میخواد میگه ،

ناشناس

بله دیگه در ایران گرانی مسکن یک نوع حباب است . گرانی خودرو حباب است. گرانی طلا و سکه حباب است. گرانی دلار و یورو حباب است. گرانی گوشت و مرغ و تخم مرغ و برنج و .... هم حباب است. کلا زندگی ما شده است کف صابونی

ناشناس

خدا لعنت کنه کسی رو که کلمه " تکذیب " را برای اولین بار وارد دستور زبان ما کرد .
بهترین و ساده ترین و ارزونترین راه فرار مسئولین از زیر بار بی ناکارامدیشونه
خیلی راحت تو چشم هشتاد میلیون نفر نگاه می کنند و تکذیب می فرمایند .

کیامرث

باعرض سلام: در جواب برادر یاخواهر ناشناس ،عرض کنم که آنقدر جریان آب رودخانه کارون کم شده که تا فاو هم نمی رسد، چه رسد تا خلیج فارس ،با جزر و مد شدن آب دریا ، آب شور تا آبادان بالا می آید و نخل های محدوده اروند، یا ازبین رفتند و یادر حال از بین رفتن هستند .یاد آوری می کنم ،حتی یک قطره آب شیرین هم به خلیج فارس نمیریزد.

علی رضا

آقای سیف جناب سکه هم در مورد حضرتعالی بحثی مشابه داشتند

رضا

راه حل انتقال اب به اصفهان نیست !
ضرب المثل مشهور میگه :" هر جا آب هست، آبادانی هست"، نشنیدم تا حالا بگه هر جا آبادانی هست باید آب باشه یا به زور آب ببریم!
راه نجات جذب جمعیت شرق و جنوب شرق کشور به جنوب غرب و غرب و شمال غرب و شمال کشور و بازیافت زیر ساخت های شرق مملکت است
در نهایت مردم مهاجرت خواهند کرد، و هر زمین و هر آبراه و هر برکه ای ظرفیت خاص خودش را دارد

ناشناس

آقای سیف تو که واقعا بی توان ومنفعل هستید.

ناشناس

سیف: " بابت تعادل عرضه و تقاضای بازار سکه مشکلی نداریم ضمن اینکه منابع کلان بانک مرکزی هم وضع مطلوبی دارد".

تا حالا هر چی سیف گفته برعکس کاملا صادق بوده!!!
یعنی منابع کلان بانک مرکزی هم خالی شده!! یا خدا خودت به داد این ملت برس!

رضا کرد بچه

همه چی حبابیه تو ایران!
ما پتانسیل ساخت بهترین مایع ظرف شویی تو دنیا رو داریم، بارو کن سیفی جان با صادرات این مایع به شدت حباب ساز، دیگه احتیاجی به نفت نخواهیم داشت!

ناشناس

کنکور که می دادیم، استاد می گفت شما که چیزی بلد نیستید پس چیزی جواب ندید، که حداقل نمره منفی نگیرید!

آقای سیف، آقای روحانی و سایر آقا بالاسر های این ملت بدبخت، پاشید و صندلی ها را خالی کنید! چرا؟
چون تمامی حرکات و تصمیمات شما تا به حال وضع رو بدتر کرده و فقط نمره منفی تحویل ملت دادید!
صندلی های خالی تان کار به مراتب بهتری از شما انجام می دهند، چون حداقل ملت ایران نمره مفی نمی گیرند!

arya

طرح فولاد در زمان شاه ملعون به سه دليل (1-دسترسي به منابع آبي بي پايان خليج فارس 2-سهولت واردات مواد اوليه و استفاده از معافيت هاي منطقه ويژه صنايع معدني مشابه مناطق آزاد تجاري3-سهولت و نزديكي به بندررجايي كنوني براي صادرات محصولات )براي بندرعباس طراحي شده بود اما اصفهان با نفوذي كه داشت طرح برد .جالبه بدونيد الان كه مشكل منابع آبي پيش اومده ،بازهم بارانت و نفوذ فلاد هرمزگان رو خريدن كه طرحشونو اينجا ادامه بدن يعني برگشتن سرخونه اول اما بعد از اينكه زاينده رود رو نابود كردن .بخدا هروقت ميرم اصفهان زاينده رود رو ميبينم بغضم ميگيره ،اصفهان ديگه اصفهان نيست .

سید روح اله طباطبایی

آقای غرویان هم مثل بقیه در برابر اقدامات احمدی نژاد چیزی جز کلی گویی نداره که بگه. مگه احمدی نژاد توافق مبادله اورانیوم غنی شده 20 درصد با ذخایر 3 درصد رو نبسته بود. کیا جلوی کارو گرفتن؟ به این بهانه که ذخایر مارو میبرن و بدعهدی میکنن در صورتی که ما هنوز ابزار غنی سازی رو داشتیم و دستمون تو مذاکرات خالی نبود. لعنت به این رقابتهای سیاسی که دودش به چشم مردم میره

نعمت الله

گویا آقای سیف وقتی رییس کل بانک مرکزی شد که فوق تخصص روانپزشکی را از دانشگاه دریافت کرد ۰

برسد بدست امام جمعه

آقای امام جمعه! مردم اصفهان خونه خرابن هستن بخاطر گرونی و بی آبی و آلودگی هوا و ام اس و ... . شاید ناراحت بشی ولی دیگه خونه ای نمونده که خراب کنید! شاید بهتر باشه تشریف ببرین جای دیگه ای رو آباد کنید البته اگه اهل آبادانی هستید! راستی هیچ وقت فکر عمران هم بودین؟

ناشناس

اين حرفها كه رواني است و حباب است توهم است قديمي شده جرات برخورد با محتكرين مسكن و خودرو وارز نداريد

ناشناس

سکه گران نیست!
ارز کشورهای دیگه هم گران نیستند!
همه آنها کما فی سابق ارزش خودشون رو دارند!
این چیز دیگه ای است که ارزون شده! ریال ایران، یک مدت دیگه ارزش هزاری با دستمال کاغذی مینا یکی می شه!

سیروس

عزیزان لطفا خواهش میکنم کمی دقت بیشتری به مسایل روز کنید : تولید داخلی نابود شد جامعه بیکار فزونی یافت و... چون واردات قاچاق بی رویه است واردات قاچاق کار کیه ؟؟؟ معلوم نیست ... قیمت سکه و ماشین و ... یک شب نجومی افزایش میبابد کار کیه ؟؟؟ معلوم نیست ... دلار در عرض چند روز از سه هزار و پانصد تومان رسید به هفت هزارتومان حالا خوشحالیم که شش وهفتصد و هشتصد شده !!! چرا کار کی بود ؟؟؟ دلال حالا دلال کیه ؟؟؟ معلوم نیست اما اما تنها چیزی که از روز هم روشنتره نابودی اقشار حقوق بگیر مردم و کارگران و مستمندان و... ودر نهایت سکوت مطلق مقامات عالیرتبه دولتی پس وقتی این مردم روز بروز فقیرتر میشوند فقط عده ای درحال جمع اوری ثروت بادآورده و فرار از مملکت هستند بنابراین انتظار داشتن روزهای بهتر مزخرفترین انتظاری است که میشه داشت ...

ناشناس

مسولین عزیزفرزندانشان دراروپاوامریکا زندگی واقعی میکنند اما آن کشورها برای مردم اخ وتف است.درشگفتم از نا آگاهی برخی مردم

ناشناس

انگیزه های سفته باژی تو هر جامعه و اقتصادی وجود داره. آیا همه اقتصادای دنیا مثل کشور ما متاثر شدن از سفته بازی؟ خیر، اقتصاد این کشور رانتی . ۸۰ درصد پول کشور دست ۲۰ درصده میدونی یعنی چی؟ اون ۸۰ درصدی از مردم که فقط ۲۰ درصد یا حتی کمتر از نقدینگی کشور رو دارن، عملا نمیتونن تغییری چشمگیر توی بازارها ایجاد کنند بلکه اون بیست درصد صاحب ۸۰ درصد نقدینگی رو باید دید کیا هستن که اینطور آشفتگی توی بازار بورس و طلا و دلار ایجاد میکنن. باید دید هدفشون چیه. بعضی مواقع تصفیه حساب و انتقامجویی سیاسیه. بعضی مواقع صرفا سود اقتصادیه. بعضی مواقع چون ریسک اقتصادی مملکت بخاطر تحریم یا هر علت دیگه ای بالا میره یه دفعه متقاضی دلار میشن تا سرمایه شون رو خارج کنن و ... . صرف گفتن اینکه حبابه نشوندهنده اینه که نه برنامه و نه توانایی مهار این مشکل وجود نداره

علی

با سلام
احمدی نژاد در دوره 8 ساله برای این کشور چکار کرده که حالا مدعی شده و در آخر آفای روحانی اگر دوست داری مثل احمدی نژاد .بنی صدر.هاشمی رفسنجانی.سید محمد خاتمی.نشی تا دیر نشده با مردم رو راست باش لطفا مردم پشت حق هستند و از شما حمایت کردند و میکنند

مهران

آقای سیف بروید روی روان کار کنید دیگه

حمید

اقای سیف
همه چیز یا روانیه یا حبابه عجب دولتی؟

ناشناس

بعضی از این پستها نشانه شومی از جنگه آبه. نگرانم سر آب کاری با هم بکنیم که شمر با امام حسین نکرد. خودم متولد و بزرگ شده اصفهانم. کشاورزهای اصفهان با مردم یزد و کرمان دشمن شدن و از اون طرف مردم چهارمحال و بختیاری با اصفهانیا. مردم اهواز هم که میگن سرچشمه زاینده رود از کارونه و ...
مسئولین هم که خدا رو شکر اگه همه رو اب ببره اونا رو خواب میبره. باید با این بی آبی بی خواب شده باشن که نشدن. جالبه که خیلی از مردم به جای نشونه رفتن به سمت همدیگه، نمیخوان باور کنن که اینا ریشه بی کفایتی مسئولینه وگرنه زاینده رود و کارون و اصفهان و یزد و اهواز چند صد سال بلکه هزار سال مشکل بی آبی نداشتن. اگه بگید قدیم کارخونه فولاد و ذوب آهن نبوده منم میگم در عوض قدیم کشاورزی خیلی بیشتر بوده ولی تو این سی چهل سال کشاورزی کمتر شده. از طرفی آب دریاچه ارومیه که برای صنعت فولاد و ذوب مصرف نمیشد چرا خشک شده؟ ببرید از مسئولین حساب بکشید چرا به جون هم افتادید؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

عزیزم مسیولان از این موضوع سود بردند مردم را به جون هم انداختند و سو مدیریتشون را مخفی کردن. و گرنه به اصفهانی ها میگفتند قسمتی از بالادست از خود استان اصفهانه یا اینکه اب یزد از انتقال اب کارون به حوضه زاینده رود تامین میشه. اما نمیگن تا مردم این استان ها دشمن شدن.

ناشناس

هشدار به تابناک !

بنظر میرسد سایت شما علائمی از هک شدن را بروز می دهد زیرا بخش جدید ترین اخبار روی صفحه ی اصلی حذف شده است.

ناشناس

علت اصلی گرانی سکه و دلار همانا کسانی هستند که حقوقهای نجومی میگیرند

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.