واکنش مسی به از دست دادن ضربه پنالتی

کد خبر: ۸۰۸۷۹۲
|
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ 17 June 2018
|
12701 بازدید

کاپیتان تیم‌ ‌ملی فوتبال آرژانتین گفت: بسیار ناراحت هستم که ضربه پنالتی‌ را از دست دادم.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، تیم‌ ‌ملی فوتبال آرژانتین در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با تساوی یک بر یک برابر ایسلند متوقف شد.

لیونل مسی در این دیدار یک ضربه پنالتی‌ را خراب کرد تا شب بدی را پشت سر گذارد.

این بازیکن آرژانتینی بعد از بازی، گفت‌: بسیار ناراحت هستم که ضربه پنالتی‌ را از دست دادم. با گل کردن آن توپ وضعیت ما بسیار بهتر می‌شد. بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و بر این باور هستم که شایسته پیروزی بودیم.

او ادامه‌ داد: برای پیروزی به میدان رفتیم، این در حالی بود که ایسلند با نفرات زیاد در حال دفاع کردن بود و پشت سر گذاشتن این خط دفاعی سخت بود. این تساوی باعث نمی‌شود تا ما انگیزه خود را از دست بدهیم. بعد از استراحت لازم تمرینات خود را پشت سر می‌گذاریم و امیدواریم که در دیدار بعدی عملکرد خوبی از خود نشان دهیم.

مسی در پایان سخنانش، ‌اضافه کرد: در جام جهانی سطح تیم‌ها نزدیک به هم است و هیچ تیمی از پیش باخته نیست. باید برای پیروزی بسیار خوب ظاهر شد. امیدوارم که در دیدار بعدی عملکرد خوبی از خود نشان دهیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟