آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
2بازدید

فروش خودرو یک و نیم میلیاردی در بازار ملتهب

به گزارش ایران آنلاین، حتی در روزهایی که وارد کنندگان غیرقانونی خودرو در تعقیب مراکز امنیتی و قضایی هستند بازار فروش خودروهای لوکس و لاکچری کساد نیست تا جایی که منابع مطلع گزارش داده اند که خودرو پورشه تا یک میلیارد و 500 میلیون در بازار آزاد قیمت خورده است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۳:۱۷

آقازاده هستند

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۲:۰۰

قیمت این خودرو 45000 دلار است . به لطف تعرفه نجومی واردات و ممنوعیت ورود خودرو و بازارسازی برخی خواص که امتیازهای ویژه دارند قیمتها برای مردم ما در داخل ایران چنین نجومی میشود حالا اینکه پورشه است
قیمت کیا اپتیما به اندازه یک بنز سی کلاس فول یا ایی کلاس ساده در می آید! در حالی که کیا همه حای دنیا ماشین ارزان برای طبقه متوسط است و اصلا خودرو لوکسی نیست ! به بهانه حمایت از قراضه سازان وطنی مردم عادی باید در ایران قارقارکهای این نور چشمیها را سوار شوند. حالا دیگر بحران ارزی مقطعی و سود جویی ها هم بماند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۰:۵۷

همه خودی هستند تابناک غصه نخور

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۰:۵۴

معلومه که وقتی پول یه عمر زحمت کشیدن ما رو یه عده چند ساعته بدست میارن, یک میلیارد که سهله 100برابرشم میدن واسه یه ماشین!!!
تو همین چند ماه آشفتگی میدونین چه ادمایی که میلیارها به جیب نزدن!!!فقطم واسه اینکه شفافیت نیست و یه عده راحت با رانت اطلاعاتی یه شبه ره صد ساله میرن

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۰:۴۵

اینها چه کسانی هستند؟خودی هستند1

تهرانى۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۰۹:۳۳

یعنى چندين برابر پولى كه من ببش خريد سكه كرده ام، آن هم با فروش ملكم! به جاى نقشه كشيدن براى بالا كشيدن سكه هايى كه مردم رسمى و قانونى و آشكار از بانك مركزى خريده اند برويد ببينيد چه آقازاده هايى و با درآمد از چه راهى اين خودروها رو مى خرند. بله متوجه شدم، با اينها كارى نداريد، يعنى به مصلحت نيست زيرا: چون نيك نظر كرد پر خويش در آن ديد!

Amir۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۰۹:۱۵

سلام. ما از شرکت پرشین پارس برای مصرف شخصی یکدستگاه کیاسراتو تولید داخل پیش خرید کردیم که یکماهه تحویل دهند ولی موقع تحویل، شرکت عنوان کرد ماشین گرون شده و نه ماشین داریم و ازهمه مهم‌ترین پول هم نداریم بدهیم.
و به همین راحتی کلاهبرداری اتفاق افتاد و ما شدیم مالباخته.
پیگیرشدیم فهمیدیم پرشین پارس هم طبق گفته خود شرکت، ثبت سفارش خودرو خارجی می‌کرد. البته بنظر در همان زمان ممنوعیت ثبت سفارش. که تخلف اول صورت گرفته
شرکت برای جلوگیری از ضرر و زیان به سمت ثبت نام اتومبیل‌های داخلی روی آورده که نتوانسته به تعهدات داخلیش هم عمل کند که تخلف دوم صورت گرفته.
جالب‌تر اینکه اسم این شرکت در لیست شرکت‌های اعلامی نبوده این تخلف سوم اصلی بود.
کلاهبرداری هم مربوط می‌شود به تخلف‌های بخش دوم که پی در پی اتفاق میافتاد و .. .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.