ورود جغد به ساختمانی در تهران

کد خبر: ۸۱۴۸۲۳
|
۱۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۷ 09 July 2018
|
18084 بازدید

پرنده ای که با ورود به ساختمان مسکونی، موجب ترس و نگرانی ساکنان شده بود توسط نیروهای آتش نشانی به دام افتاد.

به گزارش سازمان آتش نشانی تهران، ساکنان یک ساختمان مسکونی طی تماس با سامانه 125 از وحشت زدگی سکنه این ساختمان به علت ورود ناگهانی پرنده جغد به داخل یک ساختمان مسکونی خبر دادند.

آتش نشانان ایستگاه ۵۸ بلافاصله با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران، ساعت ۱۰:۲۰ صبح دیروز، به محل حادثه در سعادت آباد روانه شدند.

به گفته حمیدرضا کشاورز فرمانده نیروهای آتش نشانی، یک «بهله جغد» صبح امروز به یکباره وارد یک ساختمان مسکونی شده و موجب ترس و وحشت و نگرانی ساکنان شد.

وی افزود: آتش نشانان بلافاصله درمحل حاضر شده و با بکارگیری تجهیزات مخصوص جغد را بدام انداخته و به نگرانی اهالی ساختمان پایان دادند.

این فرمانده آتش نشانی در خاتمه اظهار داشت: پس از هماهنگی با مسئولان حیات وحش بوستان پردیسان، آتش نشانان پرنده شکاری را جهت حفظ و نگهداری تحویل این مجموعه دادند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟