آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
0بازدید

جسد رئیس شورای شهر عجب شیر پیدا نشده است

مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی گفت: جسد رئیس شورای شهر عجب شیر هنوز پیدا نشده است.

به گزارش ایسنا، ‌سعید کنعانی ‌با اشاره به این‌که تلاش برای یافتن جسد ایوب جعفری " رئیس شورای شهر عجب شیر" ادامه دارد، اظهار کرد: عصر دوشنبه (هجدهم‌ تیرماه) به محض اعلام گزارشی مبنی بر‌غرق شدن مرد جوانی در سد سهند در نزدیکی نظر کهریزی شهرستان هشترود، عوامل نیروهای امدادی در منطقه حاضر شدند.

وی ادامه داد: احتمال می‌رود که وی به هنگام شنا در سد نهند غرق شده و تلاش‌ها برای جستجوی جسد ادامه دارد.

وی با بیان این‌که طی یک ماه اخیر هفت نفر هنگام شنا در سد‌ها و کانال‌های آذربایجان شرقی غرق شده‌اند، خاطرنشان کرد: طی یک ماه اخیر یک نفر در شهرستان میانه، یک نفر در هشترود، یک نفر چاراویماق و سه نفر در شبستر غرق شده‌اند.

کنعانی تاکید کرد: سدها و کانال‌ها برای شنا کردن مناسب نیست و از مردم نیز انتظار می‌رود ضمن توجه به مکان‌هایی که با علایم هشدار دهنده مشخص شده، موارد ایمنی را رعایت کرده و از شنا کردن در این مناطق جدا خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.