رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: تجلیل از خانواده‌های شهدای میناب در رواق کشوردوست
4بازدید
۰

سازمان ملل شمار صلحبانان در سودان را کاهش می‌دهد

شورای امنیت جمعه به اتفاق آراء قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که به صورت چشمگیری نیروی نظامی اتحادیه آفریقا – سازمان ملل در منطقه دارفور واقع در غرب سودان را کاهش می‌دهد.

شورای امنیت جمعه به اتفاق آراء قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که به صورت چشمگیری نیروی نظامی اتحادیه آفریقا – سازمان ملل در منطقه دارفور واقع در غرب سودان را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، طبق این قطعنامه تعداد نیروها به نیم کاهش می‌یابد و هدف از این تصمیم کاهش درگیری‌ها و ارتقای شرایط امنیتی عنوان شده است.

این قطعنامه ۱۵ رای موافق گرفت و به دنبال "خروج نهایی" نیروهای مشترک موسوم به "یونامید" است.

درگیری دارفور سال ۲۰۰۳ زمانی آغاز شد که قومیت‌های آفریقایی دولت سودان را به تبعیض متهم کردند. دولت خارطوم همچنین متهم شد که با مسلح کردن قبایل عرب محلی و تحریک آنها علیه غیرنظامیان به اقدامات تلافی‌جویانه دست زده است؛ اتهامی که خارطوم رد می‌کند. نیروی سازمان ملل – اتحادیه آفریقا سال ۲۰۰۷ تشکیل شد تا از غیرنظامیان در دارفور حفاظت کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.