آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

درجلسه آخر هیات مدیره آبی ها؛

مدیرسفارشی هم از باشگاه استقلال استعفا کرد

عده ای معتقدند بسیاری از مسایل مالی استقلال را این فرد رقم زده است و او را برای پاسخگویی در باشگاه نگه داشته اند ولی در مذاکرات و قراردادهای استقلال دیگر نقشی ندارد.

مدیرسفارشی هم از باشگاه استقلال استعفا کرد

معاون ورزشی باشگاه استقلال که از اقوام امیررضاخادم است و سه سال پیش بدون سبقه برجسته ورزشی و ناگهان با توصیه و توسط این مقام دولتی وارد استقلال شده بود، از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، چهارشنبه هفته گذشته، جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال برگزار شد و با کناره‌گیری سیدرضا افتخاری از مدیرعاملی، امیرحسین فتحی سرپرست این باشگاه شد تا او شخصا به اوضاع نابسامان استقلال رسیدگی کند.

در همان جلسه پندار توفیقی، معاون ورزشی باشگاه استقلال هم از سمت خود کناره‌گیری کرد، اما سرپرست جدید باشگاه استقلال در نشست خبری‌اش اعلام کرد که توفیقی همچنان به کارش ادامه خواهد داد! مشخص نیست این چهره پرحاشیه آبی ها تا چه زمانی در این باشگاه ادامه فعالیت می دهد؟ عده ای معتقدند بسیاری از مسایل مالی استقلال را این فرد رقم زده است و او را برای پاسخگویی در باشگاه نگه داشته اند ولی در مذاکرات و قراردادهای استقلال دیگر نقشی ندارد. توفیقی از دوره مدیریت بهرام افشارزاده در استقلال حضور داشته است.

Image result for ‫توفیقی‬‎

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.