رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقطع کالابرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر تکذیب شد
1بازدید
۰

دی‌میستورا سپتامبر با کشورهای ضامن درباره کمیته قانون اساسی سوریه تشکیل جلسه می‌دهد

فرستاده سازمان ملل به سوریه امروز (سه‌شنبه) از نشست خود با کشورهای ضامن آتش‌بس در سوچی پیرامون "کمیته قانون اساسی" قدردانی کرد.

دی‌میستورا سپتامبر با کشورهای ضامن درباره کمیته قانون اساسی سوریه تشکیل جلسه می‌دهد

فرستاده سازمان ملل به سوریه امروز (سه‌شنبه) از نشست خود با کشورهای ضامن آتش‌بس در سوچی پیرامون "کمیته قانون اساسی" قدردانی کرد.

به گزارش تابناک، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، استفان دی‌میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه گفت، دیدارش با نمایندگان کشورهای ضامن آتش‌بس در سوریه (ترکیه، روسیه و ایران) مفید بود و مساله کمیته قانون اساسی سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

دی‌میستورا پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: هم‌اکنون رایزنی‌ها درباره کمیته قانون اساسی را به پایان رساندیم و نشست خوب و مفیدی بود.

یک منبع آگاه در هیئت ایران شرکت‌کننده در این نشست گفت، دی‌میستورا با کشورهای ضامن آتش بس استانداردهای انتخاب نمایندگان طرف‌های مختلف در کمیته قانون اساسی سوریه را مورد بحث و بررسی قرار داد و گزارشی از لیست این کمیته ارائه کرد که هنوز نهایی نشده است.

دفتر دی‌میستورا تاکید کرد، که رایزنی‌هایی با نمایندگان کشورهای ضامن درباره کمیته قانون اساسی سوریه در ابتدای سپتامبر در ژنو برگزار خواهد شد.

در این بیانیه آمده است، دی‌میستورا با نمایندگان سه کشور ایران، روسیه و ترکیه مذاکرات رسمی را با هدف آغاز تدوین لوایح قانون اساسی سوریه در اوایل سپتامبر در ژنو آغاز خواهد کرد.

روز دوشنبه دهمین دور از مذاکرات سوچی پیرامون بحران سوریه با حضور هیئت‌هایی از کشورهای روسیه، ترکیه و ایران و سازمان ملل، دو هیئت از دولت سوریه و مخالفان آغاز شد. آمریکا با حضور در این مذاکرات به عنوان ناظر مخالفت کرده است.

همچنین هئیت دولت سوریه به ریاست بشار جعفری امروز در نشستی با دی‌میستورا دیدار کرد.

جعفری تاکید کرد: مذاکرات امروز دور دهم نشست آستانه تعیین کننده خواهد بود.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.