رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
1بازدید
۹۲

پشیمانی وزیر بهداشت و سه ابهام بزرگ برای ایرانیان!

در شرایطی که حال و روز طرح تحول نظام سلامت چندان خوش نیست و عقبگرد‌های بزرگ مجریان از ارائه برخی خدمات در راستای اجرای این طرح، نشان واضحی از وخامت اوضاع است، پیوستن وزیر بهداشت به جمع منتقدان، بسیار عجیب و شائبه بر انگیز به نظر می‌رسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برکنار شددر شرایطی که حال و روز طرح تحول نظام سلامت چندان خوش نیست و عقبگرد‌های بزرگ مجریان از ارائه برخی خدمات در راستای اجرای این طرح، نشان واضحی از وخامت اوضاع است، پیوستن وزیر بهداشت به جمع منتقدان، بسیار عجیب و شائبه بر انگیز به نظر می‌رسد.

به گزارش «تابناک»؛ به فاصله دو هفته از عزل علی ربیعی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پایان فیزیکی جدال طولانی مدت میان وی و قاضی زاده هاشمی بر سر مسائلی مانند بیمه سلامت ایرانیان، بودجه درمانی تأمین اجتماعی و مسائلی از این دست، حالا وزیر بهداشت استراتژی متفاوتی در خصوص طرح تحول در پیش گرفته تا جایی که برخی نتیجه گرفته‌اند قصد خداحافظی با دولت را دارد.

انتشار اخباری با تیتر‌هایی با مضمون «اشتباه کردم به سیاسیون اعتماد کردم» در برخی رسانه‌ها در روز‌های گذشته که برگرفته از اظهارات مفصل قاضی زاده در روز پزشک است، در این راستاست؛ تأکیدی بر تغییر رویکرد چشمگیر وزیر بهداشت که کلیدی‌ترین اقدام دولت روحانی در عرصه داخلی، یعنی همان طرح تحول نظام سلامت به نام وی گره خورده است.

وزیری که در سال‌های اخیر از جمله مشاهیر کشورمان شده و آوازه اش با اجرای طرح تحول نظام سلامت به دورترین نقاط کشورمان نیز رسیده، چند روز پیش در جمع پزشکان گفت: «بزرگترین اشتباه من در طرح تحول سلامت فقط اعتماد بود، چون تجربه نداشتم و در میان سیاسیون نبودم، اعتماد کردم و به میدان آمدم و طرحی را پیشنهاد کردم و گفتند برو ما پشتت هستیم. فکر کردند طرح تحول سلامت فقط یک سال است!»

این جملات به قدری واضح است که بی نیاز از شرح و بسط به نظر می‌رسد، اما بیانشان در شرایطی که وزیر مخالف قاضی زاده از کار برکنار شده، عجیب به نظر می‌رسد. آنقدر عجیب که جا دارد مورد کنکاش قرار گیرد تا شاید بشود دریافت منظور وزیر از این سخنان چیست؛ خداحافظی از کابینه، اذعان به شکست طرح تحول یا معطوف کردن توجه‌ها به این طرح به منظور سر و سامان دادن دوباره به آن؟

البته این نخستین بار نیست که وزیر بهداشت به اشتباهش درباره طرح تحول سلامت اعتراف می‌کند و در عمل، خودش هم به صف منتقدان این طرح پیوسته و پیشتر هم در چند مقطع شاهد انتقادات وی در این خصوص بوده‌ایم، به ویژه زمانی که شایعات حکایت از بالا گرفتن جدال میان دو وزیر بر سر برخی مسائل در حاشیه این طرح داشت و حتی خبر ورود جدی رئیس جمهور به این منازعه منتشر شد.

انتقاداتی که یک بار در آبان ماه سال گذشته به اوج رسید؛ زمانی که وزیر بهداشت با بیان اینکه «در اجرای طرح تحول محاسبات درست در نیامد»، انتقادات پیدا و پنهانی را متوجه برخی افراد، وزارت‌خانه‌ها و نهاد‌ها در همراهی نکردن با طرح تحول نظام سلامت نمود و چند ماه بعد، سخنگوی وزارت بهداشت بر آن تأکید کرد و گفت: «اعتماد به برخی شرکای طرح تحول سلامت اشتباه بود.»

شرایطی که حالا به نظر می‌رسد به کل تغییر کرده باشد، چون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بی وزیر شده و تا معرفی گزینه وزارت به مجلس و برگزاری جلسه تعیین تکلیف وی، با حکم سرپرستی اداره می‌شود؛ وضعیتی که بر اساس آن برخی بر این باورند که انتقادات شدید وزیر بهداشت، تلاشی برای رقم زدن فرجام وزارت خانه یاد شده است.

پشیمانی وزیر بهداشت و سه ابهام بزرگ برای ایرانیان!

تلاشی برای جهت دادن به انتخاب گزینه وزارت کار یا همراستا با آن، دریافت امتیازات ویژه در این بازه برای گرفتن مجوز تام و تمام پیشبرد طرح تحول به دست وزارت بهداشت، بی داشتن هیچ شریکی. برنامه و تاکتیکی که هرچند نگران کننده به نظر می‌رسد، دور از ذهن هم نیست، به ویژه اگر به یاد آوریم قاضی زاده در ابتدای تشکیل کابینه دولت دوم روحانی ساز جدایی را کوک کرده بود، ولی پس از دریافت اطمینان خاطر‌هایی از رئیس دولت، بار دیگر برای وزارت بهداشت معرفی شد و کوشید در مجلس وزارتش را تمدید کند.

اما تکلیف بدهی‌های کلانی که گفته می‌شود طرح تحول به بار آورده و عامل بزرگی برای ناکامی آن در تحقق بسیاری از اهداف بوده، چه خواهد شد؟ تأمل در این مسأله موجب شده تا گروه دیگری بر این باور باشند که هدف وزیر از انتقادات شدیدش در روز‌های اخیر، نه تحت تأثیر قرار دادن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، که رفع و رجوع بدهی‌ها و تزریق منابع مالی به این طرح است.

به این سخنان وزیر که چند روز پیش بیان شده دقت کنید: «هدف از این طرح آرامش بیشتر مردم در هنگام نیاز بود، آن هم با پرداخت کمتر و بیمه قوی‌تر. در حال حاضر معتقدم به بخشی از این هدف دست یافتیم، ولی با مشکل تأمین منابع روبه‌رو هستیم. البته این مشکل متأثر از سقوط قیمت جهانی نفت بود و بخشی از آن مشکل به اشتباه بیمه ‌کردن افراد به صورت مازاد برمی‌گردد، زیرا این طرح برای پنج میلیون نفر تدوین شده بود، ولی ۱۱میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفته‌اند، البته این مشکل ماست و مردم مقصر نیستند.»

این سخنان نشان می‌دهد که وزیر مدعی است، طرح تحول برای جمعیتی بزرگ‌تر از پیش بینی‌ها به اجرا درآمده و این عامل ناکامی آن در برخی اهداف بوده است. نکته‌ای که وی با یادآوری آن تلویحا تأکید می‌کند که تداوم اجرای این طرح، تزریق منابع مالی جدید به این طرح است. منابعی خیلی بیشتر از آنچه اختصاص داده شده و می‌شود چراکه ۶ میلیون تن مازاد بر ظرفیت‌های طرح، تحت پوشش آن قرار گرفته‌اند.

برای باور پذیر شدن این فرض هم البته شواهد جالب توجهی وجود دارد؛ شواهدی که بر اساس آن می‌توان نتیجه گرفت، دلیل پشیمانی وزیر در این روزها، ناکامی وی در جذب منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح تحول، در ابعاد واقعی آن است، نه ابعادی که طراحی شده بود. پیش فرضی که اگر صحیح باشد، تا حدی نگران کننده به نظر می‌رسد چراکه نشان می‌دهد طرح تحول از ابتدا اشتباهات فاحشی در طراحی داشته است. اشتباهاتی که ممکن است در ابعاد دیگر طرح نیز وجود داشته و حتی اساسی‌تر و کلان‌تر باشند.

اما سومین برداشتی که از سخنان اخیر وزیر بهداشت صورت گرفته، متفاوت‌تر از دو برداشت قبلی است. اینکه قاضی زاده تلاش دارد با پذیرش اشتباهاتش (ولو با رنگ و لعاب متفاوت و فرافکنی اشتباهات)، طرح تحول نظام سلامت را متحول کرده و به وادی جدیدی سوق دهد. اتفاقی که البته تا حدودی نیز رخ داده، اما برخی بر این باورند که مقدماتی برای رقم زدن تغییراتی وسیع‌تر در حال فراهم سازی است.

به این بخش از سخنان وزیر بهداشت دقت کنید: «حمایت ما در قبال خدمات ضروری تا پایان راه انجام خواهد شد، اما امروز شرایط کمی فرق کرده و انتظار می‌رود، فرد بیمار در تأمین بخشی از هزینه‌های درمانی (مانند پروتز) مشارکت کند، زیرا تأمین پروتز‌های حیاتی مانند زانو با تعرفه‌های جدید صورت می‌گیرد. البته در هیچ جای دنیا پروتز زانو تحت پوشش مراکز و نهاد‌های درمانی نیست.»

اکنون کافی است به یادآوریم که نزدیک به یک سال است که ارائه خدمات طرح تحول تنها به بیمارستان‌های دولتی محدود شده و این موضوع، تراکم شدید بیماران و بروز دوباره مشکلاتی که پیش از اجرای این طرح خاص وجود داشت را موجب شده تا دریابیم که منظور از تغییر مسیر طرح تحول چیست؛ تغییر مسیری که از کاهش سهم دولت در پرداخت‌ها شروع می‌شود و تا افزایش تعرفه‌ها و به روز رسانی احتمالی شان با نرخ این روز‌های ارز پیش خواهد رفت. عقبگردی بزرگ که لازمه شروعش، اعتراف به اشتباهات و گله گذاری از همه همراهان است؛ وضعیتی که ظاهرا وزارت بهداشت در آستانه رقم زدن آن است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نا اشنا۱۳۹۷/۰۶/۰۷ ۰۹:۴۶

چه جمله ای من تجربه نداشتم اگر تجربه نداشتی چرا اصلا وزارت را قبول کردی

نا اشنا۱۳۹۷/۰۶/۰۷ ۰۹:۴۶

طوری حرف می زند که انگار در مریخ زندگی می کرده

بهشتی۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۲۲:۴۲

من یک پزشک هستم و کاملا با تمام شدن کامل طرح تحول سلامت موافقم. در این حرکت هم پزشکان خوشحال می شوند و هم مردم که معتقدند پول های این طرح به جیب پزشکان می رود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۸:۰۲

بهترین وزیر بوده

احسان۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۷:۲۶

هدف این طرح فقط گرفتن کارانه ها و دستمزدهای چند صد ملیونی پزشکان و چند ده ملیونی پرستارانی بود که وقتی شما پاتون به بیمارستان باز میشه میبینید که دارن با موبایلاشون بازی میکنن یا با هم اختلاط میکنن و حتی جواب سوال بیمارو هم درست و حسابی نمیدهند.بعد هم کی گفته هیچ جای دنیا بیمه ها پروتز رو نمیدن؟آقای وزیر لطفا در مورد سیستم درمانی انگلیس NHSتحقیق کنید!

مددکار۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۷:۱۰

جناب تابناک عزیز من مددکار یکی از بیمارستان های دولتی هستم و دربطن مسائل بهداشتی و درمانی . این مسائلی که مطرح کردید نشان از سردرگمی از قصد و نیت وزیر بهداشت دارد و ظاهرا وزیر بهداشت توانسته مردم و خبرنگارانی مثل شما را از قضیه اصلی دور کند و درگیر این مسئله کند که این هزینه ها صرف مردم و آسایش مردم شده و باز نیاز است پول به این وزارتخانه تزریق شود و وضع مردم بهبود یابد . اشتباه بزرگ همین جاست .بله پول بسیار فراوانی از صرفه جویی یارانه ها به طرف وزارت بهداشت سرازیر شد و قرار بود برای بیماران صرف بشه که یکی دو ماه اول هم همین شد و مثلا صورتحساب بیماری که باید قبلا 600هزار تومان میداد به 100تومن تقلیل یافت ولی بعد از چند ماه خیلی زیرکانه و بدون سرو صدا تعرفه پزشکان بعد از سالها که تکان نخورده بود افزایش چشم گیری کرد به طوری که پزشکانی که بیرون مطب داشتن و تمام وقت بیمارستان هم نبودند به بیمارستانها هجوم بردن و درخواست کردند تمام وقت شوند و کارانه های نجومی به پزشکان داده شد به طوری که به طور مثال پزشک تازه کاری که 9میلیون تومان کارانه میگرفت به ناگاه با کارانه 60میلیون تومانی مواجه شد تا چه برسد به پزشکانی که بالای 100میلیون کارانه میگرفتند .در این بین ظلمی که وزیر بهداشت به کارکنان غیر پزشک مثل پرستار و مددکار و پیراپزشک و خدمات و کاردرمان و آزمایشگاه و ... کرد و طرحی به نام قاصدک پیاده کرد که ظاهرا میخواست درامدها را بالا ببرد و بعد همه فهمیدن که کلک بوده و همان کارانه چند صد هزار تومانی پرسنل را هم میخواستند کاهش بدهند و برنامه ریزی کردند که مبلغ اضافه کار و کارانه پرسنل با هم و بدون مشخص شدن اینکه کدام کارانه یا اضافه کار است پرداخت شود .برای مثال منی که مثلا 1میلیون تومان اضافه کار بابت 175 ساعت اضافه کار دریافت میکردم و حدود 600هزار تومان کارانه میگرفتم الان با این طرح گاها 1تومان و گاهی 1/200/000تومان اضافه و کارانه با هم دریافت میکنم .که در این قضیه پرستاران در سالهای گذشته اعتراضات زیادی کردند و چون تعدادشان زیاد بود و نظام پرستاری دفاع کرد توانستند کمی وضع پرداختی خودشان را بهبود ببخشند ولی بقیه پرسنل وضع بدتری پیدا کردند و همان پرداختی را هم باز هم کمتر کردند . در کل و مخلص کلام اینکه وزیر بهداشت به هیچ وجه به فکر مردم نبوده و نیست و همه آن مبلغ یارانه ها را و بودجه طرح تحول سلامت را به جیب هم صنف های خودش کرد و در وزارت بهداشت حیاط خلوتی فراهم کرده که هیچ کس نمیتواند به آن راه پیدا کند و از وزیر تا حسابدار و مدیران و ... وزارت بهداشت تا ریاست حراست آن و همانطور دانشگاه های علوم پزشکی و حتی بیمارستان ها همه پزشک هستند و کسی در این وزارتخانه نمیتواند حرفی بزند که به ضرر این عزیزان شکم سیر بشود .خدایا به داد این ملت گرسنه برس و شر این ثروتمندان رانت خوار را از سر این ملت کوتاه کن

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۴:۱۵

رشته های غیر پزشکی را ایشان به آتش کشیده اند و هنوز هم انتظار دارند برایشان کف و هورا بکشیم.

علی۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۳

طرح تحول سلامت تحول شگرفی در رابطه با دسترسی اقشار ضعیف به خدمات پزشکی و مشاوره ای علی الخصوص مشاوره های روانشناسی ایجاد کرد که متاسفانه با مشکل بودجه ای که پیش آمده اولین کسانی که ضرر می کنند اقشار ضعیف جامعه اند که از خدمات مشاوران و پزشکان بی بهره می شوند. این طرح بایستی با نگاهی ویژه اصلاح شود و به صورت دائمی در کشور اجرایی گردد نه به صورت یک طرح موقت.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۱۷

معلومه اشتباه کردی . بدون دلیل و بررسی حق و حقوق پزشکها رو میلیونی بالا بردی و حجم شدیدی از بودجه رو به دولت و وزارت کار و تامین اجتماعی تحمیل کرده .

لادن۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۱۶

احسنت و متاسفانه فاجعه بزرگ فروپاشی نظام سلامت در راه است با اعتراضات گسترده صنفی و مردمی با اعلام ورشکسته شدن این طرح غیرکارشناسی و انتخاباتی

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۱۳

بیشتر طرح تحول پزشکان و جیبشان است تا سلامت

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۲:۴۶

البته سیاسیون هم از اعتماد به وزیر بهداشت پشیمان هستند و ادعا می کنند در باتلاق عمیقی گیر افتاده اند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۱:۴۰

خدا نگذره از بانیان این طرح

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۱:۱۱

طرح تحول سلامت علیرغم همه اشکالات مطرح شده باعث شد بخش دغدغه مالی بخش زیادی از مردم که نیاز به اقدامات درمانی داشتند برطرف شود. تصور کنید اگر این طرح در این شرایط اقتصادی کنار گذاشته شود با این هزینه های وحشتناک درمان چه بلایی سر مردم می آید؟

اقبال۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۱:۰۲

با درود بسیار.... وزیر بی اطلاع بودند اما آیا قادر نبودند از افراد مطلع چه در اقتصاد و سیاست و یا در وزارت خانه ی خودشان تحقیق کند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۴۰

جناب وزیر بهداشت !!!!مدیریت این نیست که گنج قارون تحویل بگیری و بعد همه را با ریخت و پاش به عنوان کارانه پزشکان از بین ببری و بعد کاسه چکنم چکنم دستت بگیری.

نمادین۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۳۵

بی شک این آقا مسئول شکاف طبقاتی در ایران است

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۳۲

جناب وزیر بهداشت اون وقت که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود؟!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۲۶

بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خداوندی که همواره به برگرفتن پابرهنگان در ذیل سایه پیمبران امر فرموده است.
اگر باز جنگ شود همگنان ما باز سلاح بر می دارند و در لباس مقدس سربازی یا غیر ظاهر خواهند شد .
ما باز برای دفاع از دین و میهن نخواهیم هراسید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۲۵

عمده منابع طرح صرف پرداخت حقوق پزشكان شده كه اين پرداختي در ماه نميتواند بيش از 80ميليون تومان در ماه باشد

حميد۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۱۳

اشتباه كردم: به همين راحتي.

حسن۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۱۰

بخش نظرات تابناک مدتی هست که کلا پوکیده

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۰:۰۱

نویسنده محترم مقاله
وزیر بهداشت به اصل طرح تحول سلامت ایراد و انتقاد ندارد بلکه به عدم همراهی و همکاری مسئولین و سازمانها گلایه دارد.
کمی بیشتر دقت کنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۵۱

البته با این طرح پزشکان ملیاردر شدن والسلام

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۴۸

خوردند و بردند و باز هم برگشتیم سر نقطه اول

کامران۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۴۵

همسر من پزشک طرحه
به نظر من که از نزدیک دیدم طرح تحول ریخت و پاش الکی زیاد داره
فقط توی مرکز محل کار همسر من به غیر از پزشک دندانپزشک و ماما ۵ کارمند دیگه هستند که مسئولیت هاشون صرفا مربوط به ایده های تحول هست .
۲ تا بهورز ۱ مراقب و ۲ نمیدونم چی.این مرکز به طور متوسط روزی ۱۰ نفر مراجعه کننده داره و همه اینا روزا از بیکاری نمیدونن چیکار کنند.
تازه چند برابر این در مرکز شهرستان ارمند هست که کارشون پایش عملکرد ایناست.
انصافا هدر دادن بیت المال
حتی اگر قرار به اجرای طرح بود با یک سوماین تعداد ادم هم میشد.
زیر مجموعه استان اصفهان هست اما نمیتونم مرکز رو بگم که برا همسرم بد نشه.
دوستان تابناک اگر ازتون بر میاد رسیدگی کنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۲۳

سزاوار است این بار استیضاح و برکنار شود
تا بیش از این موجب تبعیض و فساد در وزارت بهداشت نشود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۲۰

طرح تحول جیب پزشکان!!!

نادر۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۱۴

چرا باید وزیر بهداشت پزشک باشد؟
وزیر بهداشت باید از بیماران حمایت کند یا پزشکان؟
وزیر بهداشت باید از جنس مردم عادی و بیماران باشد یا از جنس پزشکان؟

علی۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۰۷

اقای وزیر اشتباه شما این بود که تمام پزشکان مراکز دولتی و خصوصی را بیشتر پولکی کردید

مهدی۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۰۴

اقای وزیر پزشکان باعث تحول حقوق نجومی پزشکان شدند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۰۲

حقوق پزشک ها شاغل در طرح تحول را که از ماه دو تا الان پرداخت نکردند و عملا مشکلات عجیبی ایجاد کردند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۹:۰۲

این سوگلی هم پدر مردم را درآورد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۸:۵۱

این طرح از همان ابتدا برای افزایش درآمد پزشکان تدوین شده بود
نه چیز دیگر

مطلع۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۸:۴۱

وزیر باید دوتا سوال طرح تحول رو جواب بده.چه لابی تعرفه خدمات رادیولوژی مثل سونوگرافی را یک شبه ۵برابر کرد؟

Armin۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۸:۲۷

جناب به اصطلاح وزیر! سلام ! بنده به عنوان همکار شما، یک عضو کوچک از جامعه پزشکی کشور سئوالی دارم، شما که نه مدیریت درستی دارید و نه اعتماد به مشاوران، آیا شما که علاوه بر افزودن حجم بدهکاریهای سازمان های بیمه گر، بی اعتمادی مردم به سیستم پزشکی کشور, ورشکستگی کارخانجات قریب الوقوع کارخانجات داروسازی و شرکت‌های پخش ، کمبودهای دارویی و کاهش بودجه‌ های دانشگاه‌های علوم پزشکی از الطاف وزارت پرشکوه شماست آیا قادر به جوابگویی و رفع این معضلات هستید؟ جناب وزیر با کلمات بازی نکنید، از همان روز اول شکست این طرح خودخواهانه مشخص و مبرهن بود،و مسئولیت آن بر عهده شخص شماست

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۸:۲۴

اخر کجای دنیا مراکز و درمانگاههای دولتی را که تنها امید قشر محروم هستند به بخش خصوصی و چند نفر که انهم از نورچشمانشان هستند واگزار میکنند؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۷:۵۷

بیچاره مردم که موش آزمایشگاهی شده اند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۷:۵۵

وزیر بهداشت بدترین عملکرد را دارد و در چند سال آینده تبعات آن روشن میشود .

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۷:۳۳

ایران بهشت پزشکان است

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۷:۲۵

خوبه آدم مسئولیت کارهاش رو بپذیره وگردن دیگران نندازه

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۷:۲۱

بزرگترین اشتباه گماردن شخصی در مقام وزارت بهداشت است که نگاه کلان ندارد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۶:۵۶

چه راحت از یه اشتباه حرف میزنه
پس تکلیف این مردم چی میشه؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۴:۴۲

کاش قیمت ها هم عقب گرد کننداین آقای وزیر هزینه های درمان کردم را چند برابر کرد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۴:۱۷

وزارت بهداشت در باطلاق

سید۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۳:۰۴

دوستانی که به دولت روحانی رای دادید بیاید بپذیریم این دولت کاملا ورشکسته و به معنی واقعی کلمه شکست خوردست فدای سرتان اما در آینده با تحقیق و تعقل بیشتر رای دهید به امید روزهای خوب

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۲:۲۳

همین علامه باعث این همه رانت و پول بی زبون شد که الان همه پزشک های ایران یه خونه تو ونکوور دارن

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۱:۳۸

آقای قاضی زاده بزرگترین اشتباه جبران ناپذیر شما در طرح سلامت اعتماد به سیاسیون نبود بلکه چهل برابر کردن یکباره کارانه پزشکان همکارتان از محل بیت المال مردم بود

اصلاح طلب واقعی۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۱:۱۴

طرح تحول سلامت فقط برای پزشکان

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۰۱:۰۳

بنده که از ایشان به خاطر سرازیر کردن بی حساب و کتاب پول بیت المال به جیب پزشکان (به خصوص متخصصان) راضی نیستم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.