رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبررمزگشایی از علت دیدار ایستاده پزشکیان و شی
2بازدید
۱۰۶

در حاشیه انتشار یک ویدئوی پرحاشیه؛

«علی مطهری» آستانه تحملش را بالاتر ببرد!/ سوء‌استفاده سیاسی منتقدان مغرض از شرایط اقتصادی مردم پذیرفته نیست

طبیعی است، لحن کلام «علی مطهری» در ابتدای مواجه شدن با فرد منتقد آرام و منطقی بود، اما در ادامه گویا فرد منتقد به خواسته اش رسید، چون با تکرار عبارات خود موجب ناراحتی و از کوره در رفتن مطهری شد تا جایی که او لحن کلامش را تغییر داد و عبارات نامناسبی برای فرد منتقد به کار برد. قطعا بهره گیری از چنین ادبیاتی شایسته نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیست؛ حتی در مواجهه با منتقد مغرض!

«علی مطهری» آستانه تحملش را بالاتر ببرد!/ سوء‌استفاده سیاسی منتقدان مغرض از شرایط اقتصادی مردم پذیرفته نیست

حواشی پدید آمده در پایان سخنران «علی مطهری»، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گلپایگان ـ که به مناسبت عید غدیر خم برگزار شد ـ یکی از موضوعات داغ در فضای خبری و رسانه ای کشور بود که حجم زیادی از این ماجرا در فضای مجازی هم دنبال می شد؛ حالا بعضی ها قطعات و بخش های جدا شده از یک فیلم را در جهت تخریب مطهری پخش و منتشر می کردند و بعضی ها هم منصفانه تر به موضوع نگاه می کردند و فیلم کامل جر و بحث مطهری با یکی از حاضران را به اشتراک می گذاشتند.

به گزارش «تابناک»؛ ماجرا از این قرار بود که «علی مطهری» به منظور حضور و سخنرانی در یک مراسم ویژه عید غدیر به گلپایگان رفته و در آنجا سخنرانی می کند. پس از پایان مراسم شخصی که خود را شرکت کننده در مراسم معرفی می کند، نزد نایب رئیس مجلس می آید و او را با عبارات خاصی خطاب قرار می دهد که البته مطهری ابتدا تلاش می کند به آرامی پاسخ او را بدهد، اما در ادامه این ماجرا به یک جنگ لفظی تبدیل می شود.

فرد منتقد سخنرانی مطهری با به کار بردن عبارات زننده ای تلاش می کند که نایب رئیس مجلس را تحریک کرده و او را وادار به واکنش تندی بکند، در حالی که می داند، دوربین های روشن لحظه به لحظه دیالوگ بین او و مطهری را ضبط می کنند. هرچند او مطالبه ای دارد و خواستار توضیح نایب رئیس مجلس پیرامون اوضاع و احوال اقتصادی می شود، عبارات نامناسبی برای خواسته هایش به کار می برد تا مطهری وادار به واکنش شود.

علی مطهری در گلپایگان

پس از چندین بار تکرار این سخن از سوی فرد منتقد خطاب به مطهری که «شما در جایگاهی نیستی که پیرامون موضوع غدیر صحبت کنی»، «عنوان و تایتلت را نگاه کن، بهتر است که توضیح بدهی چرا پراید گران شده»، «بهتر است سخنرانی در مورد غدیر را به عمامه به سرها واگذار کنی و توضیح بدهی که چرا شرایط اقتصادی این گونه بهم ریخته است» و مسائلی از این دست، بالاخره مطهری وادار به واکنش می شود و او نیز عبارات نامناسبی به کار می برد و فرد منتقد را «احمق» خطاب می کند.

پس از تبدیل این ماجرا به جنگ لفظی، حاضران در مراسم وارد موضوع می شوند و مطهری را به خارج از سالن محل برگزاری مراسم هدایت می کنند و از طرفی برخی از جمله یک روحانی حاضر در این مراسم و چند نفر دیگر از فرد منتقد می خواهند، به جای آنان اظهار نظر نکند و نظر شخصی خود را به عموم حاضران در این مراسم نسبت ندهد، البته گویا این ماجرا تا بیرون سالن محل برگزاری سخنرانی مطهری هم ادامه پیدا می کند.

برخی فعالان سیاسی که اندیشه متفاوتی با «علی مطهری» دارند، به موضوع بگو مگوی نایب رئیس مجلس با فرد منتقد او در گلپایگان وارد شده و در صفحات مجازی خود ضمن بازنشر ویدئوی این ماجرا به عبارات به کار برده شده از سوی مطهری خرده گرفته و آن را نکوهش کرده اند. این ماجرا حتی به بی بی سی هم کشیده می شود و در رسانه های داخلی هم انعکاس زیادی پیدا می کند.

پس از انتشار ویدئوی مذکور، «علی مطهری» در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «در سخنرانی گلپایگان به مناسبت عید غدیر حدود ۵۰ دقیقه درباره حدیث غدیر و مسأله امامت صحبت کردم و بعد حدود یک ربع درباره مسائل روز و پاسخ به سؤالات. آن شخصی که در ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی بعد از آنکه من تریبون را ترک کردم، با تندی می‌گوید چرا درباره غدیر صحبت کردی و باید درباره گرانی پراید صحبت می‌کردی، می‌توانست قبل از آنکه صحبت من تمام شود، سوال خود را شفاهاً یا کتباً مطرح کند، اما چون هدف او و همکارانش تهیه آن ویدئو بود، بعد از آنکه من پایین آمدم نمایش خود را اجرا کرد و البته پاسخ درخور را دریافت نمود. هر کس ویدیو را کامل ببیند به سخافت انتقاد او که چرا در عید غدیر درباره غدیر صحبت کردی اذعان می‌کند، ولی همه می‌دانیم که ویدیو را همراه با شیطنت‌هایی منتشر می‌کنند، از جمله صحبت از روحانیِ همراه من به میان آوردند، در حالی که من روحانیِ همراه نداشتم و وی یکی از حضار بود که به اقتضای مبارزه با ظلم و نفاق عکس‌العمل نشان داد.»

نایب رئیس مجلس که از پخش ویدئوی مذکور به صورت تقطیع شده در صدا و سیما به شدت گلایه مند است، عنوان می کند: «صدا و سیما هم در بخش خبر ۲۰ و ۳۰ مانند همیشه ویدیو را تقطیع شده و هدفدار و ناجوانمردانه پخش کرد و انتقاد آن شخص را صرفاً مسأله گرانی پراید اعلام کرد، نه این پرسش عجیب که چرا در عید غدیر درباره غدیر صحبت کردی؟ و بعد نصیحت کرد، در حالی که خود صدا و سیما نیاز به نصیحت دارد. البته انتشار این ویدئو توسط آقای رسایی همه ابهامات را برطرف می‌کند.»

فارغ از اینکه اهداف سیاسی پشت این ماجرا بوده یا نه ـ که البته «علی مطهری» به شدت معتقد است این اتفاق تنها با همین انگیزه رخ داده است ـ باید اشاره کرد که انتقادات جدی می توان به دو طرف این ماجرا وارد کرد. در وهله نخست، باید خطاب به نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآوری کرد او به دلیل برخورداری از جایگاه نایب رئیسی یکی از قوای سه گانه، باید به ویژه در شرایط فعلی شنونده حرف، سخن و انتقاد مردم باشد و در جهت آرامش منتقدان سخن بگوید، حتی اگر در یک سناریوی از پیش تعیین شده و با پشتوانه اهداف سیاسی قرار بگیرد.

طبیعی است که لحن کلام «علی مطهری» در ابتدای مواجه شدن با فرد منتقد آرام و منطقی بود، اما در ادامه گویا فرد منتقد به خواسته اش رسید، چون با تکرار عبارات خود موجب ناراحتی و از کوره در رفتن مطهری شد تا جایی که او لحن کلامش را تغییر داد و عبارات نامناسبی در قبال فرد منتقد به کار برد. قطعا بهره گیری از چنین ادبیاتی شایسته نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیست؛ حتی در مواجهه با منتقد مغرض!

در طرف مقابل نیز فرد منتقد هم عبارات مناسبی در برابر نایب رئیس مجلس به کار نبرد و طبیعی است که او به دلیل توهین، بالا بردن صدا در بیان انتقاد و مطرح نکردن درست مطالبه اش در جایگاه منتقد مغرض قرار گرفته است. اگر هدف نقد واقعی و بیان صدای اعتراض مردم نسبت به وضعیت موجود در کشور به ویژه از حیث شرایط اقتصادی بود، بیان آن به این لحن و ادبیات قطعا راه به جایی نخواهد برد و تنها منتقد را در جایگاه فردی مغرض قرار خواهد داد.

از طرفی اعتراض فرد منتقد به چرایی سخنرانی «علی مطهری» در خصوص عید غدیر خم، شک و شبهات را درباره این فرد بیشتر می کند، چون سخنرانی در خصوص عید شیعیان آن هم در روز عید غدیر خم امر ناپسندیده ای نیست که این فرد به آن متعرض می شود. در ثانی همانطور که در فیلم کامل این مراسم و همچنین توضیحات مطهری آمده، او در خصوص مشکلات کشور حتی به صورت سؤال و جواب هم پاسخ داده است، پس اگر انتقادی هم وجود داشت، بهتر بود نخست در جلسه مطرح می شد، اما اگر پاسخی مناسبی دریافت نمی شد، پس از جلسه هم موضوع از طرف افراد یا فرد منتقد دنبال می شد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۸:۰۰

چرا کسانیکه برای یک جمله علی مطهری که گویا از روی عصبانیت گفته اینقدر سرو صدا راه انداخته اند ولی نسبت به سخنان سخنران تجمع فیضیه و جملات مداح روز عرفه سکوت می کنند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۵۹

آن فرد مغرض باشد یا نباشد، استدلال و حرفش درست بود و جواب آقای مطهری و فحش دادن و تو گونی کردن غلط بود. چطور زمان دولت قبل مردم معترض نابسامانی اقتصاد بودند حق داشتند، ولی الان که معترض پراید 45 میلیونی شدند مغرض اند و برنلمه ریزی شده بوده. مطمین باشید که اگر دولتی یا مجلسی خوب کار کرده باشند کسی نمیتواند با این کارها آن ها را خراب کند. ولی این دولت و این مجلس واقعا با اقتصاد چه کرده اند و برنامه اشان چیست؟ بدتر از دولت قبلی هستند. فقط میگویند مردم تحمل کنند. مردم وقتی تحمل میکنند که برنامه ای باشد. با حلوا حلوا که دهان شیرین نمیشه.

محمدتبریزی۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۴۴

چرا باید باید تحملش را بالا ببرد فقط بلدند به دیگران درس بدهند و ایراد بگیرند ولی به خودش که میرسه میشه ضرب المثل ملا نصرالدین که خانم به خودمان نگفتم مسئله را به دیگران گفتم..................

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۴۰

والا گند زدین به زندگی مردم پر رو هم هستین؟!؟!؟ والا از خروس خون تا بوق سگ جان می کنیم آخرشم دستمون خالیه،‌رو که رو نیست..... .. . .. .. .. .......... .... . .. . .. ..... ..

محمد راسخ نژاد۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۰

"یک عده اقلیت ولی بسیار قدرتمند و پرنفوذ" در کشور هستند . اینها هرکس را در هر مقامی و هر پست و جایگاهی که باشد (فرقی هم برایشان نمیکند) چنانچه برخلاف اهداف یا مقاصد یا دیدگاهها و بخصوص در تضاد با منافع انها صحبتی بکند یا قلمی بزند , چنان نقره داغ میکنند که برای همیشه در یاد و خاطرش بماند . اقای مطهری را هم به همین دلیل (باصطلاح خودشان) چن بار تا حالا جریمه اش کرده اند . حالا صداوسیما این میان چه نقشی دارد , بماند ! جالب است که این "اقلیت مذکور" در چندین انتخابات جوابهای دندان شکن و یا "کمرشکن" از جامعه گرفته اند . اما بنازم به همت بلندشان . دست بردار نیستند که نیستند !!! خدا رحم کند انشاالله

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۰

آفرین به آن پسر جوان....
اگر ده در صد جمعیت ، اینطور مطالبه گر بوداند ، کشور غارت نمی شد...

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۲

ظرفیت را بالا میبریم به شرطی که انتقاد سناریویی از قبل طراحی شده برای اهداف دیگر نباشد مثل ازار مزاحمت
معلوم بود شخصی که اقای مطهری را خطاب قرار داده بود از جایی خط گرفته بود

عبود۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۰۱

آقای علی مطهری : غدیر یعنی امامت وولایت، غدیر یعنی حق وعدالت،غدیر یعنی "علی" جایگاه شما در مجلس دفاع از حقوق ملت است شماافراد نابلد که به ناحق درجایگاه مجلس قرارگرفته اید که افسار لجام گسیخته اقتصاد کشور رابه دست عده ای نابلدترازخودتان داده اید.لذا چون اطلاعی ازجایگاه نظارتی خود در مجلس ندارید.درموردغدیرصحبت می کنید.آخه شما را به غدیرچه! شما وهمفکرانتان که تمام قد درمقابل علی زمان وتفکر غدیر ایستاده اید. وتنها دغده شما به جای رفع مشکل مردم،رفع حصر دوموجود بی خاصیت وآشوبگر وتاریخ مصرف گذشته است که این دونفر دقیقا غدیر وتفکرغدیر رابه دستوراربابانشان نشانه گرفته بودند .ای کاش شهید راه غدیر یعنی شهید مرتضی مطهری الان زنده می شد وبه شما نهیب می زد که درکجا سیر می کنی.هرچند که تفکر شهید مطهری که همان تفکر غدیر است همیشه درتاریخ زنده است وشما درک نمی کنید!!!

بیژن۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۸:۰۸

احسنت به این تحلیل قشنگ

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۵۹

من از آقاي منتقد ميخواهم سئوال كنم چقدر گرفتي تا اين برنامه اجرا كردي نمايشگر خوبي نبود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۵۶

اقای مطهری هم بالاخره اقا زاده س از بالا به ملت نگاه میکند

م ح۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۳۹

به ناحق نه عصاره چکیده از اقا زادگی تا درس بی غدیری به ما بفهماند اما خودش هم نمیداند تهدید به گونی میکند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۵۵

مطهری یکی از آزاده ترین وبا شهامت ترین نمایندگان مجلس است متاسفانه عموم نمایندگان از ترس رد صلاحیت دردوره های بعدی نه تنها شهامت لازم جهت حرف زدن را ندارند بلکه مدام به تملق گویی ومدیحه سرایی رو میاورند ولیکن بهتر بود ایشان با ادبیات بهتری صحبت می کردند واین نقد به ایشان وارد است با آرزوی رفع مشکلات کشور وسربلندی ایران وایرانی

بنده خدا۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۸:۰۴

علی مطهری شهامت نداره درایران رسم هرکه مخالف نظام حرف میزنه متاسفانه مردم میگن این فرشته نجاته وبهش رای میدن

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۵۳

وقتی این کامنت ها را می خوانم تازه متوجه می شوم چرا پروردگار بخش قابل توجهی از رسولانش را از بین چوپانان انتخاب کرد!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۴۹

شما مسئولین نظام ، نباید بگذارید شرایط نامناسب ( همانند شرایط اقتصادی) برای مردم بوجود بیاید، تا منتقدان مغرض و دشمنان از آن شرایط به نفع خود سوء استفاده کنند ، در واقع در این میان ، مسئولین هم بی تقصیر نیستند.

وطن دوست۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۴۸

متاسفانه به کار بردن این جملات سخیف از طرف آقای مطهری فرزند شهید مطهری ، استاد اخلاق ، بسیار مایوس و دلسرد کننده است. راستی اقای مطهری شما واقعا در دامان آن شهید بزرگوار پرورش یافته ای که این گونه سخن می گوئی؟یک ذره اعتقادی که به تو داشتم از میان رفت. بهتر است بیش تر از این موضوع را کِش ندهی/وآن اقای روحانی با این جمله که می خواستی آن منتقد را ( حتی اگر بی ادب بود که هست) در گونی بیاندازی میدانی چه ظلم و جفائی در حق روحانیت کردی؟خوب دیگر چگونه می خواهی مردم را به نظم و تقوی دعوت کنی در حالی که خودت از آن بی بهره ای خدا یا همه ما را به راست و درست هدایت فرما

ایرانی۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۳۸

به نظر من حق بامنتقد است. 1- ایشان آیا عالم دینی هستند؟ 2- بهتر بود ایشات یک جلسه 2 ساعتی را بیشتر در مورد مملکت و وظایف دولت درمقابل مردم از نظر خضرت علی می گفتند. 3- در جننین مراسمی معمولا سوالات انتخابی است و سولات معلوم را حواب می دهند 4- از نظر اخلاقی و موقعیت کاری و پدری مطهری خیلی ضعیف عمل کردند 5- اگر فرد منتقد یک فرد معمولی بود لباس شخصی ها همانجا به حسابش می رسیدند و نمی گذاشتند مطهری این کار را بکند. 6- کسانی که به منتقد اعتراض کردند معلومه از شکم پری درد ی ندارند

جواد از مشهد۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۳۱

اينكه نمايندگان مجلس از طرف مردم انتخاب شده اند و نماينده تنها شهرخودشان نيستند بلكه نماينده ملت ميباشند و بايد به عموم مردم پاسخگو باشند درثانى كار نمايندگان نظارت بر عملكرد دولت و وضع قوانين در جهت توسعه كشوره نه موعضه و...

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۵۹

اولا. موعظه درسته!!! دوما شما بفکر نمایندگان آنتیکی همچون کریمی قدوسی باش که فرستادی مجلس

محسن۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۲۹

عبارات نامناسب را علی مطهری بکار برد والا این بیچاره که اهانتی به ایشان نکرد.
در ضمن حرفش هم درسته که میگه تو 500 کیلومتر را اومدی تا برای ما در مورد غدیر صحبت کنی اگر ما بخواهیم در مورد عیدغدیر چیزی بدونیم روحانی های خودمان هستند که صحبت کنند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۳

قیافه این آدم اهانت آمیز بود. نحوه حرف زدنش و شو اجرا کردنش

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۲۴

دلار ۱۲ هزار تومان شد . ما بیام اینجا از کل و بلبل صحبت کنیم .

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۳

گرانی دلار معنیش این نیست که اخلاقیات را در جامعه فراموش کنیم

علی۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۲۱

شخصیت آقای علی منتظری را همه می شناسند. آدمی درست و فهمیده است. من آن ویدیو را دیدم. شخص منتقد به هیچ عنوان رعایت شخصیت آقای مطهری را نکردند. مطهری خسته هم بود. انصاف بدهید و شرایط را در نظر بگیرید. شخص منتقد عمداٌ سماجت به خرج داد. هر کسی فیلم مذکور را ببیند به این واقعیت پی خواهد برد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۴۵

اشتباها منفی دادم

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۱۳

حالا چقدر این موضوع رو بزرگش میکنین انگار قبلا ازین اتفاق ها نیفتاده
معلومه که برای خراب کردن مطهری هی ازین موضوع صحبت میکنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۱۳

مشکلات مردم در الویت است

هواداری۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۱۱

خدایا

در عجبم از آنانکه ادعای اسلام دارند اما درعمل ذره ای تعهد به ادعایشان ندارند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۱۱

اون بدبخت بي دفاع شد مغرض و هتاك .....چرا توجيح مي كنيد ؟؟ چرا مظلوم كشي مي كنيد؟؟؟ كسي كه تريبون ندارد و در قبيله هاي سياسي نيست بايد محكوم شود؟؟؟ دليل شما براي مغرض بودن اين جوان چيست؟؟ ايا اين نوشتار براي تلطيف و توجيح مطهري نيست؟؟؟ اگر مردم ولي نعمت هستند حق دارند فرياد بزنند بدون واهمه و تهديد !!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۴

توجیه !

علی۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۰۸

کار علی مطهری درست بود. وقتی فرد منتقد با هدف از قبل تعیین شده و با ادبیات نا مناسب آن حرکات را انجام میدهد، عنوان احمق برای او درست ترین و مودبانه ترین واژه بود و گرنه او مستحق الفاظ شدیدتر بود. درود بر علی مطهری

00۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۰۶

چرااینقدر اسمان ریسمان میکنی تامطهری را خوب جلوه بدهی

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۰۲

حرف منتقد درست است . البته قطعا مخاطب او نباید مطهری می بود .مشکل از برخورد سیاسی برگزار کنندگان مراسم است و نه اقای مطهری .و مشکل آن دعوت از نماینده مجلس (انهم عضو لیست امید و از حامیان دولت تدبیر و از مسببان وضع فجیع فعلی و ...) جهت صحبت و سخنرانی در خصوص عید غدیر و حضرت علی است بجای دعوت از یک دانشمند و متفکر مرتبط با این حوزه که قطعا در پیشتر از ایشان و کم حاشیه تر از مدعو حاضر بود .
البته به این منتقد نیز باید گله کرد که این چه انتظاری است که دارند . اقای دکتر در اوج بحران ارز و سکه و گرانی ها و تحریم امریکا و لگد زدن به تنها زحمت و تلاش و خروجی دولت یعنی برجام از حضور آفریقایی ها در تیم ملی فرانسه دلخور بوده و انتقاد خود را به فیفا اعلام نموده اند ..حالا در مراسم جشن غدیر بیاید از گرانی ها و پراید صحبت کند .

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۰۰

تحلیلگر گرامی!!!
اول آن که مطهری "عبارات "ناپسند بکار نبرد و فقط یک واژه توهین آمیز " احمق" را بکار برد فارغ از درست یا غلط بودن آن.
دوم آن که لطفا یک بار دیگر فایل تصویری را به دقت تماشا کنید . متوجه خواهید شد مطهری از این ناراحت نشد که چرا طرفش مرتب توهین آمیز صحبت می کند بلکه پس از دوبار که پرسید روز غدیر نباید از غدیر صحبت کرد!!!! آن واژه را بکار برد.....
بشخصه با همه وجود درک کردم. دلیل توهین مطهری چیست.
شاید برای شخصیتی همانند ایشان بهتر بود بگوید:" برایتان متاسفم و برود" اما باور کنیم به کسی که ادعا دارد روز غدیر که روز ولایت است و فقط یکروز در سال بوده و رسول با تمام ضعف جسمانیش در آن روز این مهم را مفصلا بر خلایق عرضه داشتند،نباید از غدبر و ولایت سخن گفت،چیزی جز همان " احمق" زیبنده نبود.....
آن فرد جواب سوالش در یکربع آخر سخنان مطهری نهفته بود مضاف برآنکه افزایش قیمت پراید ربطی به ایشان نداشت.....
و....و.....و......

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۵۹

شما هتاکی را انتقاد می‌دانید. آدم هتاک بی‌منطق منتقد نیست.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۵۶

شما هم همچنان مثل رییس حمهور درحال فوحش و بدبیرا گفتن به منتقدین هستید.به نظرتون حرف منتقدین درست نبود؟؟؟ زمان احمدی نژاد همه تقصیر ها گردن شخص احمدی نژاد بود الان گردن همه هست به جز روحانی. تا الان حرف منتقدین رو شده یک بار بدون مسخره کردن و تحریف انتشار بدین؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۵۰

آقای تابناک! مطهری عبارت «احمق» بکار نبرد من نمی‌دونم چرا خودش جواب نمیده. گفت آنقدر نادانی که نمیدونی روز غدیر در مورد امامت باید حرف زد.« آنقدر نادانی » رو من نمی‌دونم چطور احمق نادان در همه رسانه ها گفتند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۴۷

واقعا" چقدر جای تاسف داره که آقای علی مطهری هم نماینده مجلس شان است و هم در مورد غدیر صحبت میکند.
راجع به غدیر مگه نباید علماء صحبت کنند؟ ایشان در کار نمایندگیش هم مانده است. فرافکنی نباید بکند که آن فرد مغرض بوده، بایستی از او و ملت عذر خواهی کند... استعفاء بدهد باز بهتر است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۰

مطهری هم عالم است و هم عالم‌زاده

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۴۳

اقای مطهری ازین حرفا زیاد زده... یه موقع به اقای کوچک زاده میگفت «کوچک اف» یه موقع دیگه گفت «پف...»

ازینا گذشته حرف اون منتقد خیلی خیلی درست بود‌. ما به اندازه کافی واعظ و منبری دازیم. ایشون بهتره به درد مردم برسند

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۸

آن یکی حقش بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۳۴

فرض بگیر زمین لرزه بیاید و هزاران نفر زیر آور هستند و روز غدیر است. باید در مورد قادر صحبت کرد یا زخمی های زیر آوار . گران شدن پراید به ۴۵ میلیون کمتر از این زمین لرزه نیست.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۸

باسلام
بکاربردن صفت نادان واحمق برای این هموطن که مشهود است باسناریوی ازپیش تعیین شده واهداف سیاسی انجام شد
بکاربردن صفت نادان واحمق جای هیچ ایراد واشکالی ندارد چون در پرسش اعرابی که از مولا علی ع تعداد موهای ریشش و یا موهای سرش انجام شد
در کتب تاریخی به کرات صفت جاهل و کوته بین آمده است

محمد۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۸

با نظرت موافقم
اینکه طرف مغرض بود شکی نست منتها مطهری باید خودشو برای شرایط اینچنین آماده میکرد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۲

آقای نماینده مجلس خادم ملت به یک شهروند میگه شما هم در جایگاهی نیست که این گونه انتقاد کنی...
عجب ...

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۲

حالا چرا منتقد مغرض. بدبخت یک شهروند عادی که حرف بی حسابی هم نزده است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۸

حرف کاملا بی حساب و بی ربط

کوروش۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۱

گیرم که آن شخص هدف خاصی داشت .بنده خدا آقای مطهری را ولش کن .بچسب به سخنان آن روحانی که گفت عکس معترض را بگیرد تا بکنمش توی گونی.هر شخصی ممکن است کنترول خودش را از دست بدهددر این وسط آقای مطهری خیلی سعی کرد تا با آرامش پاسخگو باشد.کاش بگید لازم نیست شما مردم را داخل گونی کنید تا خفه شوند.زیز بار فشارهای اقتصادی وفشار های روحی ایجاد شده ما خودمان در حال خفه شدن هستیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۷

آن روحانی‌نما نقشی در آن سناریو داشت که خیلی هم خوب آن را ایفا نکرد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۲

اونکه مبارزه با ظلم و نفاق بود!!!واقعا ک

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۵۰

مردم الان خودشون تو گونی ان و حضرات هر روز دارن گره گونی رو کور تر می کنن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۱

مطهری یک زمانی هم به کوچک زاده در مجلس فحاشی کرد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۲۱

اتفاقاً درست فهمیده بود که باید به چه کسی فحاشی کند . همانها ما را به این روز انداختند .

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۵

اون که حقش بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۴۹

به یارو می گفت کوچک اف . من هم از کوچک زاده خوشم نمی یومد اما به هر حال نباید طرف آدم تحقیر کنه که. آقای مطهری متاسفانه زود از کوره در می ره و وقتی هم که در رفت دیگه آن چه نباید بگه رو می گه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۶:۴۱

اوه اوه!!!# از کوچک زاده چیزی نگو لطفا که استاد بی ادبی بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۱

تابناک چرا صحبتهای روحانی مبنی بر گونی و....را سانسور کردی ؟!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۰

دلار ۱۲۰۰۰ تومان شده از چه کسی بایست انتقاد کرد؟!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۲۰

به اون روحانی بفرمایید هیچ لباسی مقدس نیست لباس پیامبر از لباس افراد عادی قابل تمایز نبوده است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۱۹

با وجود رسانه هایی مثل شما هر منتقدی میشه مغرض و از شرایط سوءاستفاده کن
از ماست که بر ماست
امیدوارم که اینقدر شما آستانه تحملتون بالا باشه که همه نظراتو نشر بدین

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۱۰

برو بابا همه چی از نظر شما شده سواستفاده

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۱۰

برو بابا همه چی از نظر شما شده سواستفاده

مجید۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۰۹

به نظر من که توهینی نکرد
اون فرد واقعا ... بود
صحبت در مورد گرانی پراید در اون جمع غیرمسئول، توسط یک فرد غیر اقتصادی مجلس چه دردی رو دوا میکرد؟
ایشون متناسب با تحصیلاتشون سخنرانی کردن

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۰۵

حتی شما هم شهامت و صداقت ندارید که بنویسید روحانی همراه مطهری فرد را تهدید به داخل گونی انداختن (بخوانید کشتن) می کند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۵:۰۵

منتقد هم نباید حرف مفت بزند انتقاد کرد تمام اما اگر بخواهدححرف خود را له کرسی لنشاند غلط است مگر اینکه حقی از او ضایع شده باشد که فرق می گند اما اگر لجاجت می کند چه دلیل دارد در مقابل لجاجت تند نشد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۴:۵۷

همه کسانی که حرف میزنند حقشون رو میخوان بد نماینده های مجلس خوب

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۴:۵۳

من تمام ویدیو اصلی را چند بار تماشا کردم و باید بگویم هر که جای آقای مطهری بود خیلی زود تر تحمل خودرا از دست میداد و جوابی به مراتب تند تر به آن که عمدا و طبق برنامه مزاحمت فراهم کرده بود میداد.همه باید در انتقاد آزاد باشند ولی انتقاد باید منطقی باشد.البته کسانی که وی را برای اینکار فرستاده بودند متعاقبا با اعمالشان خود را لو دادند.باید بگویم که با وجود اینکه طرفدار آقای مطهری نیستم، به ایشان بخاطر صداقت و رک گویی شان احترام میگذارم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.