آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
5بازدید

فکر بکر مسئولان دانشگاه ارومیه در پاسخ به اعتراض دانشجویان:

برای کاهش هزینه غذا، غذای نصفه بخورید!

مسائلی که درج «نیم پرس» در منوی غذا پاسخ مناسبی به آن نیست، بلکه راهکاری شبیه پاک کردن صورت مساله به شمار می‌آید. صورت مساله اعتراضی که به کیفیت غذا و قیمت آن وارد می‌شود، اما به جای کاهش قیمت و افزایش کیفیت آن، به فروش غذا به صورت نصفه منجر شده است!

تخریب سازه‌های عمرانی، حاصل امضاء فروشی مهندسین خاکستری است/ واگذاری پروژه‌های عمرانی به سرمایه داران، نتیجه‌ای جز تحویل پروژه ضعیف و نا ایمن ندارد نداردبه فاصله کوتاهی از آغاز سال تحصیلی جدید، باز اخبار زیادی پیرامون اعتراضات دانشجویی به گوش می‌رسد؛ اعتراضاتی که ظاهرا برخی مسئولان راه کار‌های عجیب و غریبی برای پاسخ به آن‌ها کشف کرده‌اند!

به گزارش «تابناک»، اگر قرار به دسته بندی اعتراضات دانشجویی باشد، اعتراضات صنفی سهم بسیار بزرگی را به خود اختصاص می‌دهند، اما نه پرشمار بودن این اعتراضات و فراگیری آن‌ها در دانشگاه‌های مختلف و نه تکراری بودن دستمایه بسیاری از این اعتراضات موجب نشده که شاهد اتخاذ راهکار‌هایی برای پایان دادن به آن‌ها باشیم.

اعتراضاتی که از وضعیت خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها تا غذای دانشگاه و موارد دیگری را شامل می‌شوند و همواره پای ثابت اخبار حوزه دانشگاه در کشورمان هستند. مثل اخباری که در خصوص اعتراض دانشجویان دانشگاه ارومیه در هفته‌های اخیر در خصوص کیفیت غذای سلف‌های این دانشگاه و قیمت آن‌ها منتشر شد.

اعتراضی که کافی است کمی درباره تاریخچه آن کنکاش کنیم تا دریابیم در سال تحصیلی گذشته نیز در این دانشگاه به وقوع پیوسته و به ظاهر، موجب اتخاذ تصمیماتی از طرف مسئولان این دانشگاه و اعمال اصلاحاتی شده است. اصلاحاتی مقطعی که گویا زود به بوته فراموشی سپرده شده تا بار دیگر شاهد تکرار این اعتراض‌ها باشیم.

رویدادی که موجب اتخاذ یک تصمیم عجیب شده است؛ اینکه مسئولان این دانشگاه در پاسخ به اعتراض دانشجویان به گرانی نرخ غذا، ردیف جدیدی در منوی غذایی سلف‌های دانشگاه گنجانده اند: «نیم پرس». یعنی چه؟ یعنی نیم پرس غذا بخرید تا هزینه کمتری برای خرید غذا بپردازید!
 
برای کاهش هزینه غذا، غذای نصفه بخورید!

راهکاری که البته ابداع مسئولان دانشگاه ارومیه نیست و پیشتر هم در برخی دانشگاه‌های کشورمان به کار بسته شده است. با این استدلال که گنجاندن «نیم پرس» در منوی غذا موجب می‌شود از اصراف جلوگیری به عمل آید. مشکلی که گفته می‌شود بسیاری از سلف‌های دانشجویی بدان مبتلا هستند و می‌شود با اتخاذ این دست تصمیمات از بروز آن جلوگیری به عمل آورد.

این در حالی است که اگر از زاویه دانشجویان به ماجرا بنگریم، پی خواهیم برد که به باور ایشان، آنچه موجب اصراف غذا می‌شود، نه زیاد بودن آن، که کیفیت کم آن است که موجب می‌شود بسیاری از خریدارانش از خوردنش انصراف دهند. غذایی که جز کیفیت نازل، بهای خریدش نیز (برای قشر دانشجو) گزاف است.

مسائلی که درج «نیم پرس» در منوی غذا پاسخ مناسبی به آن نیست، بلکه راهکاری شبیه پاک کردن صورت مساله به شمار می‌آید. صورت مساله اعتراضی که به کیفیت غذا و قیمت آن وارد می‌شود، اما به جای کاهش قیمت و افزایش کیفیت آن، به فروش غذا به صورت نصفه منجر شده است!

راهکار عجیبی که بعید است بتواند به اعتراض دانشجویان پایان دهد؛ اعتراضی قدیمی که نه دانشگاه‌ها برای رفع آن ادام اساسی صورت می‌دهند و نه تعدد بروز آن در دانشگاه‌های مختلف در طول سال‌های تحصیلی موجب شده وزارت علوم برای پایان دادن به آن تدبیری بیاندیشد!
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۱۱:۴۹

برای بازنشستگان این رقم به یکدهم کاهش پیدا کرده اجرکم عندالله

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۰۹:۰۴

من هم دانشجو هستم، حقیقت اینکه شور و هیجان دانشجویی باعث میشه به همه چیز انتقاد وارد کنیم، نیم پرس بهترین کار برای صرفه جویی است. واقعا مانند قدیم حجم غذای ایرانیان زیاد نیست، این مساله در خانواده ها هم مشهود است. که کمتر برنج و غذای حجیم استفاده می شود.
مثل نانوایی ها که نان نصفه می دهند و دور ریز کمتر می شود چرا ایرادی هست که غذا هم کمتر کشیده شود

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۰۸:۴۲

یادتان باشد دانشجویان محترم که قرار است شما فردا این مملکت را اداره کنید اگر حالا با خودرن نیم پرس غذا عادت کنید میشودی مثل بعضی از این اقایان که دردوران طلبگی با حداقل حقوق زندگی میگذراندند ولی اموز شرط حضور پهن کردن سفره های رنگین است عکسهایی که از انها در حال میل فرمودن کباهای مدل به مدل سر سفره نتیجه همان دوران سخت است واگر شما هم اینطوری میخواهید تلافی کنید نیم پرس نخورید ولی اگر عادت کنید واین کار سرلوحه زندگیتان بشود ورثه از شما خیلی راضی خواهند بود پس بقول امام علی (ع) هروقت حس کردی با یکی دولقمه دیگر سیر میشوی از سفره بکش کنار هم صرفه جویی دارد وهم سلامت بدن

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۰۷:۵۲

واقعا این روزا همه مشکلاتو اینجوری حل میکنن میگن فلان چیز گرونه خب نخرید .فلان چیز نیست خب نخرید

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۰۷:۴۷

خیلی هم راهکار خوبی است .
اکثر بیماری ها از پرخوری نشات می گیرد.
حداقل با کمتر خوردن غذاهای بی فایده به کبد خودمان کمک کنیم.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۰۷:۱۷

با سلام
در نوشتن گزارش دقت لازم اعمال گردد, بهتر است. کامه اسراف با اصراف نوشته شده است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۲۲:۲۰

به ما اساتید همون غذای دانشجویی رو با قیمت 8 الی 15 هزار میدن!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۲۱:۴۱

این است

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۲۱:۰۲

دست همتون خونده شده . کیفیت بد غذا باعث اسراف میشود نه حجم‌آن . مردم دست همتون رو خوندن با ین ملت نمیتوانید کنار بیایید و کلک بزنید .

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۲۰:۲۵

ای بابا حالا مگه چقدر غذا میدن که نصفش چی باشه

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۹:۱۳

نروند رای دهند همین دانشجویان در انتخابات جه ادا و افطاری در می آورند و تفسیر می کنند و انگار رای می دهند شاخ غول می شکنند چه ژست های روشنفکرانه ای می گیرند از ماست که بر ماست

محمد۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۹:۱۲

باز هم خوبه این دانشگاه صداقت داشته
دانشگاه مازندران (بابلسر) هم غذا رو گرون کرده و همون غذای اصلی رو نیم پرس میده

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۸:۳۹

تا وقتی کار دانشجویی فرهنگ جا افتاده ما نشود، هر هزینه‌ای گزاف تلقی میشود

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۸:۱۷

اتفاقا علی رغم نظر منفی نگارنده به نظر اینجانب کار بسیار جالب و ارزنده ای انجام گردیده است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.