رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرادعای احتمال نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک توافق
3بازدید
۱

تصویب سرفصل‌ و برنامه آموزشی رشته دکتری روانشناسی تربیتی

در شورای تحول علوم انسانی سرفصل و برنامه آموزشی رشته دکتری روانشناسی تربیتی تصویب شد.

به گزارش مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۵۸ شورای تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست غلامعلی حداد عادل برگزار شد.

در این جلسه که به بررسی سرفصل‌های درسی و برنامه آموزشی رشته روانشناسی تربیتی در مقطع دکتری اختصاص داشت گزارش تدوین شده در کارگروه مربوطه ارائه شد.

در این گزارش با اشاره به برگزاری جلسات متعدد به‌منظور تدوین سرفصل‌ها و برنامه‌های جامع و کامل برای این رشته درسی، ابعاد مختلف این برنامه درسی مشتمل بر روانشناسی مدرسه و... مورد بررسی قرار گرفت.

پس از ارائه این گزارش، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که متشکل از لزوم ارائه این دروس در قالب‌های مصوب آموزش عالی، توجه بیشتر به چهار مؤلفه تحول و ارتقاء علوم انسانی، تقویت نگاه آینده‌نگرانه در این برنامه‌های درسی، تولید متون آموزشی متناسب با این رشته و بلامانع بودن دروس اختیاری در مقطع دکتری بود.

پس از ارائه نظرات و پیشنهادهای اعضا و رای مثبت آنها به کلیات این برنامه آموزشی و سرفصل‌های جزئی آن و سرفصل آموزشی مورد بحث انسان‌شناسی در این برنامه درسی، توجه به نشریات علمی و پژوهشی به عنوان یک منبع درسی، ارتباط این برنامه‌ها و سرفصل‌ها با رشته‌هایی مانند علوم شناختی، روش تحقیق و اهمیت آن در رشته روانشناسی تربیتی و بررسی نقش رسانه‌های نوین در روند تعلیم و تربیت پرداخته شد.

با رای مثبت اعضا مقرر شد این سرفصل‌های آموزشی و برنامه‌های درسی پس از تصویب به منظور اصلاحات و ویرایش بیشتر در کمیسیون خاصی مطرح شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۲۷ ۱۶:۳۲

برنامه جامع باید کارشناسان از تمام استانها باشند بهر هر نقطه ای روش خود را دارد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.