رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
4بازدید
۰

ارائه راه حل‌هایی برای کاهش شهریه دانشجویان افغانی

وزیر علوم در خصوص مشکلات شهریه دانشجویان افغانی گفت: وزارت علوم راه حل‌هایی برای دانشگاه‌ها ارائه کرده و امیدواریم با انجام آن مشکل دانشجویان افغانی در زمینه شهریه حل شود.

به گزارش دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص مشکلات شهریه دانشجویان افغانی گفت: دانشجویان افغانی در واقع دانشجوی خارجی محسوب می‌شوند و دانشگاه‌های ما برای پذیرش دانشجویان خارجی شهریه مصوب هیئت امنا دارند.

وی افزود: ما فقط توصیه‌ای به دانشگاه‌ها داشتیم که دانشجویان افغانی که منبع درآمد آن‌ها در ایران است و از خارج کشور پولی برایشان نمی‌آید در شهریه آن‌ها مساعدت کنند که شهریه آن‌ها یا به صورت ریال پرداخت شود و یا تقسیط برایشان قائل شوند. این مسائل را به هیئت امنای دانشگاه منتقل کنند و یا مبلغ شهریه آن‌ها را تغییر دهند.

غلامی اضافه کرد: امیدواریم این راه حل‌هایی که به دانشگاه‌ها داده شده برای دانشجویان افغانی که منبع درآمد آن‌ها در ایران است کمک کند که در تحصیل شان دچار مشکل نشوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.