آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
1بازدید

قرباني: با مس تسويه حساب مي‌كنم

هنگامي كه بحث ناموسم وسط كشيده مي‌شود همه چيز را فراموش مي‌كنم و مطمئن باشيد هر كسي ناراحت مي‌شود.

مدافع مس كرمان گفت: متوجه شدم مشكل مس من هستم و فردا تسويه حساب مي‌كنم و ديگر به اين شهر باز نخواهم گشت.

به گزارش فارس، پيروز قرباني پس از پايان بازي با استقلال در خصوص ناراحتي‌اش از تماشاگران مس گفت: هنگامي كه بحث ناموسم وسط كشيده مي‌شود همه چيز را فراموش مي‌كنم و مطمئن باشيد هر كسي ناراحت مي‌شود.

وي ادامه داد: آقايان فكر مي‌كنند تيم را در ابتداي فصل من بد بسته‌ام و يا در طول هفته من تيم را تمرين مي‌دهم كه اين‌گونه با من رفتار مي‌كنند.

وي درحالي كه اشك مي‌ريخت گفت: ديگر به كرمان باز نمي‌گردم و همين فردا پس از صحبت با مسئولان مس تسويه حساب خواهم كرد.

قرباني در خصوص شايعه شكستن شيشه رختكن عنوان كرد: خدا شاهد است كه اين كار را انجام ندادم اما نمي‌توانم ناراحتي‌ام را پنهان كنم. به هرحال دستم به كساني كه 90 دقيقه به من توهين كردند نرسيد و به همين خاطر است كه ناراحتي در چهره‌ام موج مي‌زند. اميدوارم مشكلات مس با رفتن من حل شود و اين تيم در تمام مسابقات آينده نتايج دلخواه را كسب كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.