آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
5بازدید

وضعیت مناسب‌سازی معابر شهر قابل قبول نیست

شهردار تهران با تأکید بر اینکه یکی از وظایف اصلی شهرداری مناسب سازی فضاهای شهری است گفت: این مسئله به ویژه برای کشوری که جنگ را پشت سر گذاشته بسیار مهم است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در آیین تکریم انوشیروان محسنی‌بندپی و معارفه وحید قبادی‌دانا معاون وزیر و رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه وضعیت شهر در زمینه مناسب‌سازی معابر با وجود تلاش‌های بسیار قابل قبول نیست، افزود: باید تلاشمان را بیشتر کنیم. آموزش به جامعه هدف در این زمینه بسیار مهم است. در حال حاضر مناسب سازی معابر تنها ۵ درصد است که با توجه به جامعه هدف از جمله سالمندان، توان‌یابان ، کودکان، بانوان و ... باید این مناسب‌سازی به بیش از ۳۵ درصد افزایش یابد.

وی با اشاره به پذیرش و پایش سلامت کودکان کار و خیابانی نیز توضیح داد: در ۱۸ مرکز درمانی روزانه پنج کودک کار و خیابان مورد پذیرش قرار می‌گیرند.

شهردار تهران با اشاره به تلاش‌های شهرداری برای حل موضوع کودکان کار و خیابان، نیز گفت: رعایت مسائل حرفه‌ای و اصول اخلاقی و اجتماعی در این زمینه اهمیت زیادی دارد. اگر امروز به داد این کودکان برسیم از فردا موثرتر است.

حناچی با اشاره به پایش سلامت ۱۶ هزار و ۷۰۰ فرد شاغل در حوزه فضای سبز شهر تهران نیز تصریح کرد: در طرح پایش سلامت این افراد ۲۵۰۰ فرد بیمار شناسایی و به مراکز درمانی ارجاع شدند و پنج نفر نیز به اعمال جراحی سنگین نیاز داشتند.

در این مراسم علاوه بر وزیر رفاه و شهردار تهران ، رییس سازمان اورژانس کشور، سرپرست تامین اجتماعی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، تعدادی از اعضای شورای شهر تهران و روسای صندوق بانشستگی کشور و روستایی نیز حضور دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.