آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
4بازدید

شهادت دو مرزبان ارتش در قصرشیرین

شب گذشته دو تن از سربازان مرزبانی ارتش در حین پاسداری از نقاط صفر مرزی منطقه «خان‌لیلی» در «قصرشیرین» بر اثر برخورد با مین‌های به جا مانده از زمان جنگ تحمیلی به شدت مجروح و به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.

به گزارش «تابناک» شب گذشته دو تن از سربازان مرزبانی ارتش در حین پاسداری از نقاط صفر مرزی منطقه «خان‌لیلی» در «قصرشیرین» بر اثر برخورد با مین‌های به جا مانده از زمان جنگ تحمیلی به شدت مجروح و به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.

مدیرکل امنیتی استانداری کرمانشاه در خصوص جزئیات این حادثه به خبرنگار فارس گفت: ۲ تن از سربازان مرزبانی ارتش شب گذشته ساعت ۲۲:۳۰ در حین گشت زنی با موانع مرزی برخورد و به دلیل انفجار مین به شهادت می‌رسند.

فاضلی ادامه داد: سربازان در حال گشت و کمین در جدار مرزی ایران و عراق بودند که به دلیل نامساعد بودن هوا وارد محدوده مین گذاری می‌شوند و با این موانع مرزی برخورد می‌کنند.

وی افزود: بارندگی‌های اخیر موجب جابه‌جایی مین‌ها شده و متاسفانه پس از مجروحیت و با وجود اقدامات پزشکی صورت گرفته، این دو سرباز مرزبانی به درجه رفیع شهادت نایل شدند.

مدیرکل امنیتی استانداری ادامه داد: این دو سرباز با پایه خدمتی ۹۶/۹ از یگان مرزبانی ارتش بودند، و یکی از شهدا اصفهانی و دیگری از استان مشهد در حال گذران خدمت سربازی بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۰۲:۴۵

ضمن عرض تسلیت، استان مشهد نداریم

مهدی۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۰۱:۲۴

خدا رحمت کنه شهدامون رو.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۰۱:۱۳

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۰۱:۰۸

خداوند درجاتشان را متعالی سازد و به خانواده هایشان صبر دهد

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۰۰:۴۰

خداوند بیامرزدشون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.