آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
1بازدید

یکی ایرانی و یکی صهیونیستی؛

مقایسه امنیتی دو عملیات بر فراز آسمان

اما ابو حسن سلامه که از نزدیکان جورج حبش و یاسر عرفات به شمار می‌رفت نیز از نظر صهیونیست‌ها، مردی با برنامه‌های مدبرانه امنیتی به شمار می‌رفت که مسئولیت بسیاری از عملیات نظامی فلسطینی‌ها را متوجه او نموده بودند/ ناکام ترین و در عین حال بزرگترین و معروف ترین تلاش موساد برای دستگیری جورج حبش به فرود اجباری یک فروند هواپیمای لیبیایی در آسمان دریای مدیترانه در تل آویو در سال 1973 بازمی‌گردد...

مقایسه امنیتی دو عملیات بر فراز آسمان

سرویس بین‌الملل ـ برای فهم بیشتر گستردگی و ظرافت کار نیروهای اطلاعاتی ـ امنیتی جمهوری اسلامی ایران در دستگیری بی‌عیب و نقص عبدالمالک ریگی، بدون شک قیاس این عملیات با انواع مشابه خود می‌تواند کارساز باشد.

به گزارش «تابناک» دکتر جورج حبش، دکتر ودیع حداد و ابوحسن سلامه، سه نام بسیار معروف در تاریخ سیاسی و نظامی جنبش ملی فلسطین هستند. جبهه خلق برای آزادی فلسطین و سازمان سپتامبر سیاه که مسئولیت اجرای عملیات نظامی در المپیک مونیخ را به عهده داشت، مرکز تلاقی این سه تن بوده است.

از نظر رژیم صهیونیستی، دکتر «ودیع حداد»، مغز متفکر بسیاری از عملیات‌های نظامی علیه اهداف اسرائیلی در اروپا، خاورمیانه و آسیا و ربودن هواپیماهای رژیم صهیونیستی بوده است، «ابو حسن سلامه» از نظر صهیونیست‌ها ارتباط مستقیم با سازمان سپتامبر سیاه و اجرای عملیات مونیخ داشته؛ اما «جورج حبش» داستانی دیگر دارد. او که در نقش یکی از رهبران جبهه مقاومت ملی فلسطین به شمار می‌رفت، از نظر صهیونیست‌ها یک هدف و صید بزرگ بود؛ از همین روی، در کنار تلاش برای ربودن و یا ترور دکتر ودیع حداد و ابوحسن سلامه، سازمان موساد تلاش گسترده‌ای برای دستگیری دکتر جورج حبش داشت.



جورج حبش و یاسر عرفات

دکتر ودیع حداد در سال 1978 در آلمان شرقی کشته شد. در آغاز اعلام شد که وی به دلیل سرطان وفات یافته است، اما سال‌ها بعد رسما اعلام شد که وی در دوران اقامت در بغداد توسط یک دیپلمات عالی رتبه عراقی مزدور موساد، به واسطه شکلات کاکائو مسموم و سپس به مرور زمان در یک دوران بیماری طولانی کشته شده است.

اما صهیونیست‌ها که ودیع حداد را مردی بسیار متفکر در برنامه‌های امنیتی می‌دانستند، در آغاز به سختی خبر مرگ وی را پذیرفتند تا جایی که حتی اعلام کرده بودند، تشییع جنازه ودیع حداد نمایشی بوده است.

اما ابوحسن سلامه که از نزدیکان جورج حبش و یاسرعرفات به شمار می‌رفت نیز از نظر صهیونیست‌ها مردی با برنامه‌های مدبرانه امنیتی به شمار می‌رفت که مسئولیت بسیاری از عملیات نظامی فلسطینی‌ها را متوجه او نموده بودند. او یکی از موسسین تیم‌های حفاظتی امنیتی یاسرعرفات و دیگر رهبران فلسطینی بود و شاید اگر برنامه‌های او نبود یاسر عرفات بیش از چندین بار نمی‌توانست از ترورهای صهیونیستی جان سالم به در ببرد؛ اما صهیونیست‌ها سرانجام موفق شدند تا ابو حسن را در سال 1979 در بیروت با انفجار یک ماشین بمب گذاری شده ترور کنند.

عرفات ـ قذافی ـ حبش

اما دست صهیونیست‌ها هرگز به جورج حبش نرسید و او به مرگ طبیعی در سال 2008 در امان پایتخت اردن دار فانی را وداع گفت و تلاش پیاپی سازمان موساد برای ترور و یا ربودن وی ناکام ماند.

 ناکام‌ترین و در عین حال بزرگترین و معروف‌ترین تلاش موساد برای دستگیری جورج حبش به فرود اجباری یک فروند هواپیمای لیبیایی در آسمان دریای مدیترانه در تل آویو در سال 1973 بازمی‌گردد. منابع اطلاعاتی موساد در بیروت و طرابلس لیبی از پیش اعلام کرده بودند که جورج حبش در فهرست مسافرانی است که از طرابلس رهسپار دمشق است. از همین روی، در آگوست سال 1973 پس از برخاستن هواپیمای مسافربری لیبیایی از طرابلس، دو فروند جنگنده اسرائیلی برفراز دریای مدیترانه سد راه هواپیما شده و آن را مجبور به فرود در فرودگاه تل آویو می‌کنند، با این تصور که لحظاتی بعد دکتر جورج حبش، دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین و مسئول اجرای بسیاری از عملیات نظامی علیه صهیونیست‌ها را بازداشت می‌کنند و به جهانیان نشان می‌دهند که موساد شکاری بزرگ را به تور انداخته است؛ اما پس از نشستن هواپیما روی باند و پیاده کردن مسافران، معلوم شد که نه تنها جورج حبش که هیچ یک از نیروهای برجسته مقاومت ملی فلسطین و یا دیگر گروه‌های فلسطینی، جزو مسافران این هواپیما نیستند و تشکیلات امنیتی اسرائیل با یک افتضاح امنیتی رو به رو شد. 


دستگیری عبدالمالک ریگی

این مسأله از آن جهت اهمیت دارد که موفقیت امنیتی ایران در دستگیری عبدالمالک ریگی در یک عملیات مشابه نشان می‌دهد که دسترسی‌های امنیتی ایران به جغرافیای پیرامون خویش و آگاهی از فعالیت‌ها و رفت‌وآمد نیروهای ضد انقلاب و ضد نظام جمهوری اسلامی، بسیار بالا و قابل توجه بوده و این در حالی است که مقایسه دهه هفتاد با الان نشان می‌دهد که دسترسی به اطلاعات دقیق در اوضاع کنونی به دلیل وجود ده‌ها روش استتار، بسیار سخت تر از دهه هفتاد است؛ این موضوع نشان دهنده قدرت و توان بالای تشکیلات امنیتی ایران در عرصه‌های اقلیمی است.          

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

صالح۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۴:۰۹

ديدي گفتم ديدي گفتم حالت رو ما ميگيريم.ديدي ديدي ديدي ديدي ديدي ديدي ديدي ديدي ديدي ر يگي .نه واقعا ديدي

حسين۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۴:۰۷

افرين بر سربازان ولايت

سعيد۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۴:۰۴

افرين بر سربازان گمنام امام زمان خوب حال موساد وسيا رو گرفتيد به خدا حال كرديم وموي بدنم سيخ شد از اين اقتدار شما-زنده باد ايران

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۳:۰۱

من مطمئن هستم متن مرا همچون دفعات قبل منعكس نمي كنيد اما بازهم مي نويسمٍ،
در متن پاسخها بيش از 11بار از كلمه جيگر استفاده شده آيا تمام كساني كه از اين الغاب استفاده كردن يكنفر يا چند نفر؟اگر يك نفر پس چرا متن بعضي افراد را حتي يك بار چاپ نمي كنيد مال بعضي را 11 بار چاپ مي كنيد؟ اگر چندين نفرن پس به خوانندگان القاء مي كنيد طرف داران بچه هاي اطلاعات اوباش هستن ،
دوما شما رهبر يك گروهك جنايتكار را مقايسه كرديد با هبر يك جنبش مقبول و ازادي بخش از طرف باز بچه هاي وزارت را هم وزن جنيتكاران اسرائلي قرار داديد
خواستم بگم اينها از چشم مردم دور نمي مونه جيگركي!!!

علیرضا۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۲:۳۶

با سلام و خسته نباشید به برادران عزیز اطلاعاتی که توانستند کثیفترین موجود روی زمین را دستگیر کنند. امیدوارم خداوند این سربازان گمنام واقعی امام زمان را در پناه خودش حفظ کند. همیشه سربلند باشید.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۱:۴۴

یعنی شماها هنوز فکر می کنید بن لادن با آمریکا دشمن است!!!! بنده خدا بن لادن هر ماه با امریکایی ها دیدار میکنه ؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۱:۳۱

خودتي

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۰:۴۵

جرج حبش يك قهرمان براي وطنش بود اما اين كتيف خاءن دستش بة خون صدها جوان الودة كرد اين سك بيكانة بود كة متاسفانة امتالش زياداست

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۰:۱۲

بهتره يك گروهي براي نجات امام موسي صدر از دست قذافي ديوانه تشكيل بشه.دولت آقاي احمدي نژاد كه علاقه اي به سرنوشت ايشان نداره.اگر توانستند آمام موسي صدر را نجات بدهند معلوم مي شود كه از نظر اطلاعاتي كاركشته اند .البته دستگيري ريگي در حد خودش قابل تقدير است

سعيد۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۱۰:۱۲

سفير پاكستان عامل امريكا است برادر وحامي اين عوضيه جاني

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۹:۴۳

مرگ بر جيگر طلاي مزدور
اينو هم به شوخي گفتم و هم جدي!
بابا براي يه ايراني بد است كه اينقدر بيگانه پرست و بي هويت باشه...
تابناك بازم چاپ نكن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۹:۳۲

هو القاهر فوق عباده
خدا ريگي را بدستان سربازان گمنام امام عج انداخت!!!
تمام

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۹:۲۱

بابا هرچی باشه ما قدرت اطلاعاتی غرب و عرب را در هم شکستیم. ایول به بر و بچ اطلاعات. خدا قوت

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۹:۰۸

خداراشكركه اين دست پرورده آمريكاوانگليس دستگيرشدولي جاي تعجب است كه بعضي هاسنگ آنهارابه سينه ميزنند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۹:۰۰

اقتدار .

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۴۰

قابل توجه اون عزیزی که نوشته دم بچه های اطلاعاتی دکتر احمدی نژاد گرم... خوبه که هر چیزی رو سیاسی نکنیم..برادر من حتما میدونی برخی از قوا، نیروها و تواناییهای یک مملکت اگر نباشند اون مملکت هم نیست، مثل نیروهای مسلح و زیر ساختهای امنیتی.
وزارت اطلاعات موظف به پیشبینی خطرات امنیتی برای کل مملکت، نظارت بر تحولات اونها و نهایتا کنترل اون بخشی که اقتدار و سلامت شئون این کشور را به خطر می اندازند. خوبه که ارزش این دستاوردها را با نسبت دادن اون به توانایی یک جناح خاص ضایع نکنیم و بدونیم در سالهای آینده هم به این تواناییها بیشتر احتیاج خواهیم داشت.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۳۴

از هر ديد به اين مسئله توجه كنيد، اينكه يك تروريست آدمكش حال به هر طريقي دستگير شده جاي تشكر و قدرداني دارد. تشكر ويژه از تمامي دست اندركاران اين عمليات. اين نكته را نبايد فراموش كرد كه اين عمليات و اهميت آن نبايد در دعواهاي سياسي گم شود.

علی۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۲۸

با تشکر از سربازان گمنام امام زمان عج که با این امکانات کم فقط با اتکا به کمک خداوند کاری کردند که تمتم سرویسهای اطلاعاتی دنیا هاج و واج مانده اند .

محمد۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۲۵

از زحمات شما ممنون ولی این مقایسه اصلا خوبنبود و این بچه قابل قیاس با آن شخصیت ها را ندارد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۰۸

همه نظر دهندگان جيگر طلا بودن؟

روح الله۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۷:۵۶

1973 تا 2010 ؟ حدودا 37 سال قبل ! زمانی که ما در ایران 8 مان گرو 9 مان بود !

آیا عملیاتی را در 37 قبل با امکانات آن زمان را با این عملیات مقایسه میکنید ؟؟؟

محمد-م۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۷:۴۹

نیروهای امنیتی ایران اسلامی مخلصند واین رمز پیروزی است .آفرین به توان و قدرت سربازان گمنام امام زمان(ع)،به نوبه خودم تشکر میکنم از این همه فداکاری

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۰ ۰۰:۲۷

مي دونم درج نمي کني اما باز هم مي نويسم . وقتي خدا تصميم به چيزي بگيره همه چيز تحت فرمان اون مي شه و اگر هم نخواد هزارتا ادم حريف يه مورچه هم نمي شن. به اين ميگن معيت قيوميه خدا در عالم هستي اتفاقا هر چي که علم پيشرفت مي کنه دست خدا براي ابراز قدرتش بازتر ميشه

مهدی۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۳:۱۲

سفیر پاکستان زر زده
قابل توجه که آی اس آی پاکستان به شدت از این آقا حمایت میکرده اونها اگه میتونستن 3 بار بچه های اطلاعات راپورت ریگی و جاش رو به پاکستانیها گفتن اونها نه تنها نگرفتنش بلکه از دست بچه های ما هم فراریش دادن
حالا میاد زر میزنه ما بودیم
غلط کردن اونا میتونن سپاه صحابه ی خودشون رو بگیرن نمیخواد کمک ما کنن
در این جریان نه تنها کسی کمک بچه های اطلاعات نکرد بلکه تماما از ریگی حمایت کردند
شما هم بهتر یه کم عرق ملی داشته باشی

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۳:۱۰

هدف از این مقایسه چیست؟ منظورتون اینه که ایران از نظر امنیتی از اسرائیل قوی تره؟ خوب بعدش ؟ بهتر بود در مورد بستر رشد این جریان در شرق کشور هم تحلیل میدادین. دیگه فقر در شرق کشور را نمی‌شه گردن اسرائیل و آمریکا انداخت.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۲:۵۲

سفارت پاکستان اعلام نکرده بلکه خبرنگار الجزیره از قول سفیر پاکستان اعلام کرده است

علی۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۲:۳۱

خدا رو شکر حافط منافع اسرائیل هم داریم. کسانی که حاضر نیستند قبول کنند چه شده واقعا براشون متاسفم. اسرائیل با تمام تجربه و کار اطلاعاتیش نتونست 20 سال مغنیه رو بگیره و الان هم اگه لحظه ای سید حسن رو بدونه کجاست معطل نمی کنه و در جنگ سه و سه روزه افتضاحی به بار آوردن که حالا حالا ها مونده معلوم شه چه خبره. مراجعه کنید به دستگیری افسران اسرائیلی توسط حزب الله لبنان و این عملیات که مستندش رو ببینید. این ها رو گفتم که بگم حزب الله لبنان زاده مستقیم انقلاب ماست و حاصل تلاش متوسلیان. این اسرائیل در مقابل سازمان رسمی و اطلاعاتی حزب الله نمی تونه کاری کنه می خواد با ایران چه کار کنه؟ مطمئن باشید که اسرائیل اگر یک بار دیگه به ایران نه بلکه به لبنان حمله کنه گاه شمار زوالش استارت می خوره. نمی دونم کی می خواهیم باور کنیم که ما قوی هستیم. کسانی که خود فروخته هستند و ضعیف و ذلیل نمی توانند این قدرت را باور کنند و ترجیح می دهند تحت تبلیغات دشمن باشند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۲:۲۴

جیگر طلا امکاناتی که میگی دست اوناست نه ما. یه خورده فکر کن میفهمی گه چی رو با چی مقایسه کنی!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۲:۰۰

سفیر پاکستان بی خود کرد شما فقط حرفهای سفیر پاکستانو گوش میدی ؟ تکذیب وزیر اطلاعات رو گوش نکردی ؟ اگر پاکستان میخواست همکاری کنه این همه سال این وحشی این همه جنایت نمیکرد اونها نه تنها همکاری نمیکنن بلکه سنگ هم میندازن .

مصفا۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۲:۰۰

جناب جيگرطلا!
اون اسرائيليِ خبيثِ و بي وطن و اشغالگرِ مطرود خودشو صاحب دنيا ميدونه به هيچي خودش افتخار ميكنه. اونوقت توي با وطن و با تاريخ 7000 ساله و اينكه پايه كل علم جهان مديون دانشمنداي كشور توئه و پاكترين مردم جهان هموطنات هستن و... خودتو اينقدر بي‌ارزش مي‌بيني، يا جاهلي يا مغرضي يا يكي از اجدادت ايراني نبوده، آره! جيگرطلا!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۱:۴۸

بابا اگه خيلي مردين بگيد امام موسي صدر عزيز كجاست؟!!

حامد۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۱:۳۱

افرين بر شما سربازان گمنام امام زمان(عج) كه به جهانيان ثابت كرديد كه ايران پرتوان وپرقدرت است وياد سربازان گمنام شهيد را باقدرت ادامه ميدهيد وثابت كرديد كه اينجا ايران است وباغرور هزاران ساله ايرانيان نمي شود بازي كرد وهر دستي راكه بخواهد به اقتدار ايرانيان صدمه بزند قاطعانه قطع خواهيد كرد -افرين بر غيرتتان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۲۰:۱۲

این جیگر طلا فرزند حقیقی و صحیح التسب اشرف افغان باید باشه

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۹:۵۷

سفیر پاکستان غلط کرد !!!!

علی شرقی۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۹:۳۵

تا حالا خیلی نظر دادم نمی دانم چرا تابناک منتشر نمی کند. لابد چون از خارج از کشور می فرستم. خوب عزیزم من امده ام برای تحصیل دکتری چون بعد از 7 بار ازمون امتحان دکتری در داخل قبول نشدم. بگذریم:
اینقدر ساده نباشید، به نفع امریکا است که بن لادن فراری باشد تا حضورش در افغانستان توجیه داشته باشد و تداوم یابد. وگرنه بن لادن دیگر آن بن لادنی که برج های نیویورک را منفجر کرد نیست و آزارش اکنون برای امریکا از ریگی هم کمتر است. اما نفع امریکا در زنده بودن اوست.
ضمنا بعضی وقتها هر چیزی را نمی شود با مورد مشابه در جای دیگر وشرایط دیگر مقایسه کرد: مثلا ما 8 سال در 100کیلومتری بغداد جنگیدیم اما نتوانستیم صدام وحزب بعث را متلاشی کنیم ولی امریکا از 15000 کیلومتر دورتر امد و ظرف 16 روز این کار را کرد.
بهر حال این عملیات غرور امیز است اما نباید گول خورد ودر باد ان خوابید.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۹:۲۹

با سلام. من نمی خواهم بدبین باشم اما انصافا بدون تعصب به نکات زیر توجه کنید.
1- چرا یک فرد کم سن و سال مانند ریگی بدون هیچ تعلیمات نظامی می تواند این همه جنایت کند و پس از سالها دستگیر شود. به نظر من نیروهای اطلاعات ما چندان هم کارآمد نیستند.
2- در مورد بن لادن همان طور که یکی از دوستان گفت اگر آمریکا بن لادن را دستگیر کند دیگر بهانه ای برای ماندن در افغانستان ندارد. اصلا مگر نه این که همه ما قبول داریم که بن لادن دست پرورده آمریکاست.
3- مرگ بر آمریکا، اما خدا وکیلی آیا باور دارید که قدرت اطلاعاتی ما بیش از آمریکاست؟
2-

جعفری۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۸:۲۱

ولی سفیر باکستان در تهران گفت که بودن کمک آنها امکان دستگیری ریگی وجود نداشت

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۸:۱۶

اونای که میگن سال 1973 سخت بوده یه نگاهی به این لینک بندازن ... !

اینو چی میگین : http://www.yaranesobh.com/OneNews.aspx?id=174

خدایی دمه سربازای گمنام امام زمان (ع) گرم ، چشم دیدن اینارو هم ندارین :O

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۸:۰۹

عزیزانی که این عملیات غرور انگیز رو به شکلی زیر سوال میبرین بفرمائین پس باید چه عملیات امنیتی بشه که بعضی ها بهش افتخار کنن شاید فکر میکنین ریگی خودش خودش رو تحویل داده؟ ترو بخدا مسائل رو با هم قاطی نکنین. انصافا گل کاشتن.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۵۸

این کار بزرگ سربازان گمنام امام زمان (عج) خاطره هشت سال دفاع مقدس را زنده کرد و جمله معروف امام راحلمان که فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. همانطور که صدام با آنهمه پشتیبانی شرق و غرب مغلوب عظمت انقلاب اسلامی ایران که ثمره خون هزاران شهید مظلوم است شد، دستگیری ریگی ملعون هم همان خاطره را تداعی کرد و خون آنهمه شهید مظلوم به دست سربازان گمنام امام زمان نتیجه داد. خداحافظ شما عزیزان باشد

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۴۵

برادران جيگري-بياد داشته باشيد عدم دستگيري بن لادن بازي است اگر بن لادن را بگيرند امريكايها ديگر توجيهي براي ماندن در افغانستان ندارند وگرنه دستگيري بن لادن سه سوته است

ali۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۳۲

با سلام
اگر اين قدر دقيق هستيم عاملين ترور هاي اخير تهران كه در روز روشن انجام شد را پيدا كنيم

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۲۷

مثل اینکه سایت رو اشتباه اومدم اینجا سایت جیگر طلاست یا تابناک خودمون؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۲۴

توي سال 2010 بعضيها 6 ساله افغانستان رو اشغال كردن اما نتونستن اثري از بن لادن يا ملاعمر پيدا كنن.

پس گلي به گوشه جمال ايرانيها و اطلاعاتيهاشون

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۱۸

هر چند بر بسیاری از سیاستهای نظام انتقاد شدید دارم اما دستگیری یک تروریست به هر صورت و هر روشی که انجام شده کار بزرگی است و جای تشکر دارد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۰۹

با سلام ، ابتدا بايد مغرور نشويم ولي اين دليلي نميشود كارهاي بزرگي چون اين كار ( به دام انداختن ) فرد مزدوري چون ريگي كه به شدت از طرف دشمنان جمهوري اسلامي حمايت و تجهيز مي شد را كوچك بشماريم . خداوند جزاي خير به نيروهاي اطلاعاتي ما بدهد كه باعث خوشحالي يك ملت شدند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۰۸

این جیگر طلا جریانش چیه ؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۰۷

حالا جیگر کی طلا هست؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۰۶

کار خوب و قابل تقدیری بوده. اما مقایسه شما خیلی مضحک و کوچه بازاری است!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۷:۰۵

آيا متوجه هستيد با اين مقايسه بي ربط تون داريد ريگي بي قابليت رو به يك قهرمان و كهنه چريك تشبيه مي كنيد؟ جورج حبش مسيحي چپگرايي بود كه آرمان آزادي فلسطين را در سر داشت و عمليات محيرالعقول او دستگاه اطلاعاتي اسرائيل را به زانو در آورده بود. اينكه ما بخواهيم ريگي را با جورج حبش مقايسه كنيم نتيجه اش قهرمان جلوه دادن ريگي است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.