تکذیب ممنوعیت صادرات پیاز و سیبزمینی
مدیر کل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی: اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ممنوعیت صادرات پیاز و سیبزمینی کذب است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان توسعه تجارت ایران؛ محمود بازاری، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به انتشار برخی مکاتبات میان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر جهاد کشاورزی با موضوع ممنوعیت صادرات پیاز و سیبزمینی در روزهای آینده، این مکاتبات جعلی بوده و صادرات دو محصول پیاز و سیب زمینی مثل سابق و بدون محدودیت انجام میگیرد.
گفتنی است؛ هر گونه ابلاغیه رسمی ممنوعیت صادرات کالاها فقط از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت، تأیید سازمان توسعه تجارت ایران و درج در سایت این سازمان معتبر است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
پیاز را اگر جلوی صادرات را نگیرند قیمت پیاز در مغازه ها تا ۱۰۰۰۰ خواهد رسید ودر عمده فروشیها تا ۷۰۰۰
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.