رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجنگ با ایران ترامپ را در انتخابات زمین‌گیر کرد
23بازدید
۸۷

چهارمین روز سیلاب در استان گلستان؛

استاندار گلستان برکنار شد / پیام رهبر انقلاب / کدام استان‌ها طی روز‌های آتی در معرض باران شدید و سیل هستند؟ / ۷۰ درصد آق‌قلا زیر آب / خسارت ۱۶۴۰ میلیاردی به کشاورزی گلستان

چهارمین روز ورود سیلاب به مناطق وسیعی از استان گلستان و مناطقی از استان مازندران، سمنان و خراسان شمالی در حالی تداوم دارد که پیش بینی‌های هواشناسی از بارش‌های شدید طی روزهای آینده حکایت دارد و این بارش‌های تازه، نگرانی‌های جدی را نسبت به تشدید وضعیت موجود در پی داشته است. در این شرایط، علاوه بر نیروهای هلال احمر، ارتش و سپاه، گروه‌های داوطلبی نیز با هماهنگی هلال احمر برای کمک به سیل زدگان فعال شده‌اند.

استاندار گلستان برکنار شد / پیام رهبر انقلاب / کدام استان‌ها طی روز‌های آتی در معرض باران شدید و سیل هستند؟ / ۷۰ درصد آق‌قلا زیر آب / خسارت ۱۶۴۰ میلیاردی به کشاورزی گلستان

استان گلستان و بخش‌هایی از استان‌های مازندران، سمنان و خراسان شمالی، چهارمین روز است که سیلاب آنجا را در بر گرفته و همه دستگاه‌های مسئول و برخی گروه‌های داوطلب به دنبال امدادرسانی به این مناطق هستند. در این میان، غیبت برخی مسئولان کلیدی نظیر استاندار گلستان در محل حادثه، زمینه ساز انتقاداتی به میزبان مسئولیت پذیری نسبت به رسیدگی مسئولان محلی شده است.

به گزارش «تابناک»؛ سامانه بارشی که از یکشنبه هفته گذشته وارد گلستان شده، باعث بالا آمدن آب رودخانه و پر و سرریز شدن سدهای استان مانند بوستان، گلستان و نرماب شده است. میزان بارش در برخی ایستگاه‌ها به 315 میلی‌متر هم رسید و این در حالی است که کل بارندگی متوسط استان در شرایط نرمال 450 میلی‌متر است؛ یعنی بالغ بر 60 درصد بارندگی سالیانه در 24 ساعت اتفاق افتاده است. با این بارش‌ها چهارده رودخانه اصلی در بالادست گنبد و بین راه هم رودخانه‌های تا حدفاصل گمیشان طغیان کردند. تصاویر هوایی از وضعیت شهر سیل زده آق قلا را در تابناک می‌بینید.

اکنون چهارمین روز ورود سیلاب به مناطق وسیعی از استان گلستان و مناطقی از استان مازندران، سمنان و خراسان شمالی در حالی تداوم دارد که پیش بینی‌های هواشناسی از بارش‌های شدید طی روزهای آینده حکایت دارد و این بارش‌های تازه، نگرانی‌های جدی را نسبت به تشدید وضعیت موجود در پی داشته است. در این شرایط، علاوه بر نیروهای هلال احمر، ارتش و سپاه، گروه‌های داوطلبی نیز با هماهنگی هلال احمر برای کمک به سیل زدگان فعال شده‌اند.

چهارمین روز سیلاب در استان گلستان؛ نیمی از آق‌قلا زیر آب / غیبت استاندار در بحرانی‌ترین زمان گلستان

در این میان، غیبت استاندار گلستان ـ که بحرانی‌ترین وضعیت را در میان استان‌های سیل زده دارد و در واقع قلب بحران محسوب می‌شود، اسباب شگفتی را فراهم کرد. وزیر کشور در واکنش به این غیبت گفت، استاندار گلستان در سفر خارجی است.

عبدالرضا رحمانی فضلی در گفت‌و‌گوی تلویزیونی گفته است:‌ «استاندار گلستان بیش از یک ماه است، در خارج از کشور است.‌ ایشان قبل از نوروز تقاضای مرخصی داشتند، مشکل خانوادگی برای ایشان پیش آمده و ضرورت داشت، بروند. بنده هم به ایشان گفتم اگر احساس می‌کنید که مشکلی پیش نمی‌آید، بروید و با مرخصی ایشان موافقت کردم. ایشان هم گفتند که همه تمهیدات اندیشیده شده و مسئولان هستند و مشکلی پیش نخواهد آمد».

بیشتر بخوانید

در نبود استاندار، وزیر کشور به همراه برخی وزرا و مسئولان دیگر امروز به گلستان آمده‌اند تا بازدیدی هوایی از مناطق سیل‌زده داشته باشند. همچنین علی لاریجانی، رئیس مجلس نیز در بازدیدی از مناطق سیل زده به بررسی وضعیت منطقه و ابعاد خسارات و نیازهای عمومی پرداخت. پس از این بازدیدها و ارزیابی‌های اولیه، ­سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور تأکید کرد: «اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به چهار استان تحت تأثیر سیل برای ­اقدامات اولیه مدیریت بحران تخصیص یافت.»

{$smarty_live_blog}

 

1

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

2

2
2
2
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۸۷
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
محمد

مرفه بی دردن بداد مردم نمیرسن خدا سرشون بیاره یا حق

ناشناس

اکثر مدیران مملکت دو تابعیتی هستند که اقتصاد ایران را ویران کردند

ناشناس

خبر/
روحانی به تعطیلات در جزیره قشم پایان داد!

حسن روحانی رئیس‌جمهور که تعطیلات نوروز را در جزیره قشم به سر می‌برد، امروز به تهران بازگشت.98/1/6

ناشناس

اوج کارآمدی حضرات را از ابتدا در مواجهه ی با کوچکترین مشکلات خیلی خوب لمس کرده ایم.

ناشناس

حتما پست بالاتری بهش داده می شه شایدم مسایل مربوط به اقامت تجاریشو در کانادا و استرالیا و اروپا حل کرده دیگه تشریف ببرند!!!!

ناشناس

معالجه خوشگذرانی تشریف بردند عزیز

بعدا دو تابعیتی خواهند شد

ناشناس

وزیر کشور ناکارامد = استاندار و فرماندار ناکارامد

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

سیستم نا کار آمد است

ناشناس

امام جمعه ها همیشه قدرتشون از استاندار بیشتره اونوقت الان سگوت کردن؟پس امام جمعه گرگان کجاس الان؟؟؟؟؟

ناشناس

سید مناف هاشمی یک سوپر مدیر است و استانداری برایش جای بسیار کوچکی بوده بهمین خاطر او را تغییر دادن تا در جای بزرگتر و مهمتر به او پست و مقام دهند حالا ببینید کجا قرار است به خدمت رسانی در حد اعلا به خلق اله قرار گیرد

ناشناس

معاون دادستان محترم گفتن چهره های معروف حق ندارن پول جمع کنن برای کمک و مردم باید فقط به حساب هلال احمر یا کمیته واریز کنن و این افراد مشهور باید اول مجوز بگیرن وگرنه حسابشون مسدود میشه و پول به حساب هلال احمر و کمیته واریز میشه!
واقعیت اینه که خیلی از مردم به خاطر فساد گسترده در کشور به سازمانهای دولتی اعتماد ندارند و با این کار عملا جلوی کمک مردم به همنوعشون گرفته میشه. برای سوء استفاده یک عده نمیشه جلوی کمک همه رو گرفت. دادستان باید نظارتش رو بیشتر کنه و یا لااقل مثلا افراد مجبور باشن در یک سامانه بصورت اینترنتی حسابشون رو ثبت کنن و بتونن اینترنتی و سریع مجوز بگیرن.

عابد

جهانگیری قبلاً گفته بود که توان برکناری منشی خود را ندارد حالا پس از چند روز غیبت خود. رییس‌جمهور و استاندار. می تواند استاندار را برکنار کند

ناشناس

چرا بسیاری از مسئولین دوتابعیتی هستند و فرزندانشان دربلاد کفر زندگی مینمایند؟ اگر ادعا و افتخار میکنند که در ایران، قوانین اسلامی را پیاده سازی‌ میکنند، چرا فرزندانشان را از موهبت بهره بردن از حکومت اسلامی بی نصیب میگذارند؟؟!! وفرزندانشان را را به کشورهای سکولار میفرستند در حالیکه مسئولین همیشه سکولاریته را امری مذموم میدانند؟.

ناشناس

انشاالله با کمک هلال احمر و همچنین ارتشیان وسپاهیان غیرتمند و همیشه در صحنه که مقام معظم رهبری عزیزمون هم شدیدا پیگیر هستند و دستورات لازم رو هم دادند و کمک‌های مردم فداکار و عزیز که نشون دادن توی این حوادث با همه کمبودها و گرانی ها همیشه ثابت کردند ایرانی هستند ،به زودی شاهد گلستانی از قبل زیباتر و آرامتر خواهیم شد.بهتر است که همیشه بجای ناراحت کردن و محکوم کردن دیگران به فکر نزدیک کردن همه و کمک به مردم عزیز و مهمان نواز گلستانی باشیم این انرژی های منفی جزء به حاشیه کشیدن مسائل و رنج این مردمان عزیز نتیجه ای ندارد. یا علی.

مهدی
در پاسخ به ناشناس

هلال احمر !!!

karim

حالا وقتشه که این عزیز رو تو این شرایط سخت تنها نزاریم، خدایی نکرده بیکار نمونه تو تین شرایط بد اقتصادی
این عزیز دل رو مدیر عامل شرکتی چیزی بکنین آخه

ناشناس
در پاسخ به karim

نکند ایشان یکی از استاندار های باقی مانده احمد جون است!

ناشناس

پولی نمونده که دیگه مسوولین همه را دادن به کشورهای اطراف

مهدی
در پاسخ به ناشناس

هنوز خیلی پول هست در غیر اینصورت به مقام صندلی با هزار چسب و آیه نمی چسبیدند!

ناشناس

مهمترین رسالت مسئولین گرانقدر ، فیلتر تلگرام و سایر شبکه های مجازی و اخراج عادل فردوسی پور از سیما بود که به نحو احسن انجام شد !!!

ناشناس

توجه امامان جمعه را جلب میکنم بخصوص مشهد مقدس .

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مگر تا بحال مطالب و عمل ها با هم ربطی داشته اند!؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

آخه چه ربطی داره....

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

نترسید جمعه دیگر این بارندگی و سیل را به گردن بی حجابی و دسیسه های آمریکا خواهند انداخت

ناشناس

پایان خشکسالی را اعلام می کنم.

فلک زده

آقای وزیر کشور
استاندار انقلابی چه مشکل خانوادگی توی خارج از کشور داشته؟
آقای وزیر کشور الان که استاندار توی این حال و روز استان گلستان در دسترس نیست مردم باید چه خاکی توی سرشون بریزن؟
وامصیبتا اینجاست نه توی امضای معاهدات بین المللی و احقاق حقوق اولیه زنان... آقای احمد خاتمی امام جمعه تهران الان بیا فریاد بزن .... اقای امام جمعه اصفهان کجایی که فریاد بزنی سر استاندار بگی غلط کردی رفتی خارج؟
شما از منبر رسول الله به مردم میگید غلط میکنید خلاف نظر شما رفتار کنن ما باید به کی بگیم اگه عرضه مملکت داری نداشتید غلط کردید مسول شدین؟

ناشناس
در پاسخ به فلک زده

حرفت حسابی است

ناشناس

روحانی در کیش و استاندار در فرنگ‌ و مردم در آب

ناشناس

مسئول خارج نشین ! مشت نمونه خروار است مسئولی که در این زمان بدرد مردمش نخورد باید برود و محاکمه شود پس معنی آتش به اختیار یعنی چه؟

ناشناس

حالا یک کم از پولایی که قراره بدید سوریه و عراق خرج مردم بدبخت خودمون کنید

وحید حاج سعیدی

سیل در گلستان؛ سلبریتی ها در خانه!
وحید حاج سعیدی :/ سیل چند روز اخیر در استان گلستان، خسارات زیادی به ابنیه، زمین های کشاورزی و زیر ساخت های این استان وارد ساخت و شیرینی ایام نوروز را به کام مردم مهمان نواز گلستان تلخ کرد. با وجود فروکش کردن باران باز هم خطر مردم برخی از شهرها و روستاهای استان را تهدید می کند و معاون عمرانی استاندار گلستان از مردم شهرستان های آق قلا، ترکمن و گمیشان که منازلشان در مسیر و جوار رودخانه های قره سو و گرگان رود است خواست تا جای ممکن هرچه زودتر منزل خود را تخلیه کنند.
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی تنها نشان دهنده بخش کوچکی از خسارات وارد شده به مردم این دیار می باشد که با وجود کاهش بارندگی هنوز از حجم آبگرفتگی ها کم نشده است و خطر افراد زیادی را تهدید می کند.
هر چند این سیل و حجم فراوان بارش باران در این استان در سال های اخیر بی سابقه بوده است ، اما با وجود خسارات گسترده سیل و کمبود چادر، مواد خوراکی و سایر مایحتاج اولیه در این استان، خبری از گریه های جواد خیابانی و کمپین علی دائی و اعلام حساب توسط سلبریتی هایی که در حوادثی از این دست کاسه داغ تر از آش می شوند و با ژست های انسان دوستانه ادای خیرین نیکوکار را در می آورند، نیست و مردم این دیار کماکان روزها و شب های سختی را می گذرانند!
شاید سیل استان گلستان هنوز نتوانسته است احساسات این بزرگواران را جریحه دار کند یا دوستان در ایام نوروز دغدغه های نوروزی دیگری دارند که زمانی برای گرفتن عکس با خانه های محاصره شده با آب در روستاهای سیل زده گلستان ندارند! شاید هم حساب های مسدود شده شان بابت کمک های زلزله کرمانشاه هنوز گشایش نشده اند!
با وجود اینکه معرفی و تبیین سوژه برای گرفتن عکس های اینستاگرامی توسط سلبریتی ها ، زیره به کرمان بردن است و خود این بزرگواران در این امر ید طولایی دارند ولی ذکر این نکته ضروری است انداختن عکس یادگاری درون قایق امدادی و رساندن غذا به روستائیانی که در محاصره سیل قرار دارند، به عنوان یک عکس نوستالژیک و خاطره انگیز می تواند در نوع خودش منحصر به فرد بوده و لایک خور خوبی داشته باشد! البته نجات اسب های اصیل ترکمن گرفتار در آب و خشک کردن آنها هم شاید برای خانم بازیگر به یک خاطره به یاد ماندنی و هیجان انگیز تبدیل شود!
دردمندانه در این بین رسانه ملی نیز نقشی کاملاً منفعل و خنثی در پیش گرفته و نباید از این رفتار دوگانه این رسانه میلی گذشت که در حوادث غیر مترقبه مشابه با اعلام اقلام مورد نیاز و شماره حساب هموطنان را به عزم ملی جهت کمک به مردم سیل دیده فرا می خواند ولی در مخابره سیل گلستان چنین اراده ای در رسانه عریض و طویل صدا و سیما دیده نمی شود و دوستان تنها به اعلام خبر و پخش مصاحبه مسئولان استان بسنده کرده اند!
البته این یک روی سکه است و نگرانی بزرگتر نحوه برخورد و حمایت دولت از سیل زدگان و جبران خسارات های وارد شده به مردم بعد از پایان ماجرا است که جا دارد نمایندگان مجلس و مسئولان استانی با تمام قدرت در احقاق حقوق از دست رفته مردم بکوشند و نگذارند حق مردم استان تضییع شود.
در خاتمه به اطلاع ملت شریف و انسان دوست کشور عزیمان برسانم اوضاع در روستا ها و برخی شهرهای استان گلستان از حالت بحرانی نیز وخیم تر است و مردم به ترک خانه هایشان و رفتن به مکان های امن توصیه شده اند. در حال حاضر نیروهای امدادی هلال احمر، سپاه ، ارتش ، نیروهای بسیجی و برخی نهاد های مردمی در حال امداد رسانی خالصانه به مردم هستند که امید است با حمایت از آنها روند امداد رسانی شتاب و سرعت بیشتری پیدا کند. قایق، چادر، مواد خوراکی فاسد نشدنی ، آب معدنی ، پتو ، وسایل روشنایی و گرمایشی مورد نیاز بسیاری از هموطنان است تا از مهلکه جان سالم در ببرند.

ناشناس

کل ایران را هم سیل و زلزله از بین ببره دولت روحانی عین خیالش هم نیست!
متاسفانه مجلس وظیفه اصلی خودش را فراموش کرده وگر نه می بایست دولت را استیضاح می کرد.

ناشناس

این استاندار و کارمندان دولت که خانواده انها در خارج کشورند به شغل دولتی چسبیده اند نه بخاطر خدمت به مردم بلکه برای تامین مخارج خانواده در خارج کشور با دلار ۱۳۰۰۰ هزار تومان

پیرمرد 27ساله

بی خیال جولان مهمتره

ناشناس

اميدوارم مسئولين فكر كنند در نوار غزه سيل اومده و با همون جديت امكانات و منابع اختصاص بدن !

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

فعلا مسئولان در حال برنامه ریزی ساخت ۲۰۰ هزار خانه در سوریه هستند

ناشناس

ازاین دست مدیران ومسؤولین زیاد داریم واحتیاج به خانه تکانی است.

ممد

کاری نمیتونن انجام بدن و منتظرن که ارتفاع آب کم بشه.به تماشا نشستن.کاش مردم مظلوم ایران هم به اندازه مردم سوریه ارزش داشتن و واسه آبادانی شهراشون دولت ایران مصمم واسه سازندگیش بود

ایرانی

آنکه مگه این استاندار بودنش هم تاثیری داشت که نبودش داشته باشه..؟؟ کم ما مردم نباشه

ناشناس

"گمان کردم که با من هم دل و هم دین و هم دردی به مردی پا تو پیوستم ندانستم که نامردی"، از شهریار،

ناشناس

مردم خودشان بايد بفكر هم باشند وبهمديگر كمك كنند ازمسولينكشور خيري نيست اگر شر نباشد

ناشناس

تاسف باره که یک شخصی بعنوان استاندار تعیین شده که خانواده اش خارج از کشور هستند. بعد در هنگام یک سیل که باعث کشته شدن یک عده و بی خانمان شدن و مشکلات شدید برای عده زیادی شده، حتی چند روز صبر نکرده تا بعدش بره به «مشکلات خانوادگیش» برسه. یعنی اگر حتی واقعا برای مشکلات خانوادگی هم رفته باید برکنار بشه و دیگه هیچ پست مهمی بهش داده نشه.
مثل اینکه ایران برای یک عده از مسئولان شده فقط محل درآمد که ببرن اون رو خارج از کشور خرج کنند.

هم وطن

آخی استاندار مشکل خانوادگی داره. مگه استاندارها هم میدون مشکل چیه!

ناشناس

باب الکی شلوغ نکنین. الان سالهاست که مردم به فلاکت و ذلت افتادن، مگه مسئولین کاری کردن؟

ناشناس

اینجااوضاع بحرانی خودمردم خودجوش درحال کمک رسانی وتخلیه مردم ازشهرهاوروستاها هستند ماگرفتارسیل شدیم خونه هارواب گرفته ازهموطنان میخام برای مادعاکنن

ناشناس

قوه قضاییه پیگیری کنه و مسئولانی که قصور جدی داشتند رو بدون توجه به مسائل سیاسی و جناحی، بازخواست و حتی در صورت لزوم محاکمه کنه طبق قانون، باعث میشه که مسئولان بفهمند که کارشون فقط ریاست نیست و اگر کوتاهی کنند در مسئولیتشون عواقب داره براشون. اونوقت افراد ناکارآمد انقدر برای رسیدن به پست و مقام سر و دست نمیشکونن! هرچند امیدی به این حرفهایی که گفتم ندارم!

ناشناس

قوه قضاییه باید بررسی کنه و مسئولانی که در مورد این سیل کوتاهی کردند رو بازخواست بکنه و اگر تقصیری داشتند باید طبق قانون باهاشون برخورد بشه. حتی ممکنه مجبور باشن از جیب مبارک خسارت بپردازند. مسئولیت که فقط برای لذت بردن از منافع پست و مقام نیست!

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

اول باید یقه کسانی را گرفت که با طرح تنفس جنگل مخالفت کردند
دوم کسانی که سرهای بی حساب زدند و در آبگیری آن اصول اولیه محاسبات ذخیره مخزن و اوضاع جوی و پیش بینی هواشناسی را نادیده گرفتند
سوم کسانی که ریل راه آهن را در یک دشت صاف و تراز و بارانی بدون زیر گذر آب ساختند
چهارم خود مردم که نمی توانند بصورت قانونی و مدنی اعتراضات خود را در خیابانها نمایش بدهند

ناشناس

ما که جز نفرین کاری ازمون برنمیاد ازماست که برماست

ناشناس

استاندار گلستان مشکل خانوادگیشو در خارج از کشور حل میکنه؟
آقای وزیر عزلش کن

ناشناس

بعد از چند روز که از سیل میگذره:

تازه تابناک تیتر ویژه سیل میزنه
تازه وزیر کشور میره اونجا
تازه معلوم میشه استاندار خارجه
تازه آقای روحانی تلفن میزنه
تازه آقای جهانگیری قراره بره اونجا

پس مردمی که قراره براشون بحران پیش بیاد، لطف کنن این بحرانها رو بگذارن بعد از تعطیلات. چون توی تعطیلات مردم که توی مسافرتن زیاد خبردار نمیشن مسئولان هم نیازی نیست برای نمایش کاری بکنند! البته زمان انتخابات هم خیلی مناسبه!

سراب
در پاسخ به ناشناس

حالا بیا ببین سیل نمایشها شروع شده همه جان برکف شدن

محمد حسین

گلستان رو آب برده ، استاندار خارج از کشور دقت کنید خارج از کشور داره مشکلات خانوادگیشو حل و فصل میکنه :)))))
مشکلاتشونم با کلاسه ، حتما باید برن خارج حلشونن کنن ، مصادفم شده با ایام عید :))

ناشناس
در پاسخ به محمد حسین

انسان ازین همه هم زمانی اتفاقی سخت متعجب میشه

ناشناس

عروس رفته پاریس گل بچینه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مثلا ایشان اگر بودند ، فکر میکنید که کاری از دستشان بر می آمد؟؟
مشکل خیلی اساسی تر از اینهاست

ناشناس

الان ونیزن

عاشور

امیدواریم باعوامل ابگیری سدها پیش ازموعدمقرربرخورد شود هم چنین درتابستان اب رافقط به زمین های بالای سد اختصاص می دهند اینطور نباشد که سودش برای زمین های بالای سد باشد وسیل وخرابی برای زمین های پایین سد

ناشناس

چرا نباید در طراحی راه اهن در یک سیلاب دشت مسیر و گذر لازم برای عبور سیلاب طراحی نشده این اصول ابتدای ترین
مسایل مهندسی است
چرا لایروبی مصب رودخانه ای که هر چند یکبار سیلابی میشود نباید از قبل صورت گرفته باشد و اعتبارات دولتی برای توسعه سد سازی و راه اهن بقول معروف بین المللی با طراحی ضعیف هزینه شود وزارتین نیرو و راه و شهر سازی و وزارت کشور در این بحران عدم کارایی خود را نشان دادند و حداقل التیام بر الام مردم استعفای وزرای مربوطه است

ناشناس

کاش ما هم میتونستیم بخاطر مشکلات خانوادگی ۱ ماه مرخصی بگیریم بریم خارج!!
خانواده استاندار خارج زندگی میکنن؟؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

خودشون خوب میدونند اینحا چه گندی زدند . برای همین خانواده هاشون رو فرستادند خارج .

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

احسنت

علی

برای کشور و مردم با این مسولان باید خون گریست .

ناشناس

سیل در شمال

روحانی در سفر تفریحی جزایر جنوب!!!!

ناشناس

سیل در شمال

روحانی در سفر تفریحی جزایر جنوب!!!!

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.