رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقطع کالابرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر تکذیب شد
0بازدید
۱

انتشار متون قرآنی در دستور کار دانشگاه آزاد است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتشار متون قرآنی و فرهنگ‌سازی در زمینه قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش مهر به نقل از دانشگاه آزاد، حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم حضور یافت و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

وی در نشست با کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و در حاشیه مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: خدمت به قرآن یکی از بهترین و ارزشمندترین خدمت‌های جهان است. ترویج قرآن یعنی ترویج نور و تبلیغ هدایت و تلاش برای نزدیک کردن بندگان به سفره با برکت الهی، لذا باید این توفیق را قدر بدانیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در دانشگاه هر چه کار قرآنی افزایش یابد، باعث می‌شود فضای دانشگاه سالم‌تر شود. سلامت روانی، روحی و جسمی در سایه انس با قرآن پدید می‌آید. ترویج توسعه فرهنگ قرآن از مهم‌ترین کارهایی است که می‌توان انجام داد.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که صورت‌گرفته موج بزرگ قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی راه افتاده است. با احیای کانون‌های قرآنی، نشریات عمومی علمی و پژوهشی قرآنی که امسال از دانشگاه مجوز گرفتند، عملیاتی می‌شوند. انتشار متون قرآنی و فرهنگ‌سازی در زمینه قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار قرار گرفته است.

کلانتری اظهار داشت: قرآن نازل شده تا انسان به وسیله آن به خدا برسد. باید تلاش کنیم تا این مقصد حفظ شود. می‌توانیم در این مسیر گام برداریم، انس و تدبر قرائت و تفسیر قرآن کریم هم برای همین مقصود است. امسال دانشگاه آزاد اسلامی میزبان مسابقات سراسری قرآن و عترت است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۵ ۱۳:۳۸

دانشگاه آزاد دوران آقای ولایتی فقط به مسائل پرورشی بها میده و متاسفانه آموزش و توسعه علمی کنار گذاشته شده در حالی که آدمی برای تعالی به علم و ایمان بصورت همزمان احتیاج دارد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.