آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

استقلال، زننده گل صعود پرسپولیس به فینال را خرید!

سیاوش یزدانی ، بازیکنی که گل صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی با گل به خودی او رقم خورد، با مسئولان استقلال به توافق رسیده است.

به گزارش تابناک ورزشی، سیاوش یزدانی، مدافع فصل گذشته سپاهان با مسئولان استقلال به توافق رسید تا فصل آینده پیراهن این تیم را بپوشد. یزدانی که در مذاکره با سپاهان به توافق نرسیده بود به دفتر باشگاه استقلال رفت و شنیده می‌شود توافق نهایی میان طرفین انجام شده و به زودی قرارداد او امضا خواهد شد.

این بازیکن ۲۷ ساله قراردادش با سپاهان به اتمام رسیده بود و از مدت‌ها پیش صحبت حضورش در استقلال مطرح بود. همچنین امیر قلعه نویی هم اصرار زیادی به حفظ او در ترکیب تیمش نداشت. حالا باید منتظر حضور در تهران و بازی اش در دربی مقابل پرسپولیس بود. هواداران پرسپولیس به دلیل اظهارات جنجال ساز او بعد از بازی سپاهان و پرسپولیس در لیگ، حساسیت زیادی روی او پیدا کردند که بعد از گل بخودی در جام حذفی، تبدیل به سوژه طنز قرمزها در شبکه های اجتماعی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.