رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
0بازدید
۰

واکنش وزارت نفت سوریه به اقدامات خرابکارانه در بانیاس

وزارت نفت سوریه از اقدامات خرابکارانه علیه لوله‌های دریایی انتقال نفت واقع در شهر ساحلی بانیاس خبر داد.

وزارت نفت سوریه از اقدامات خرابکارانه علیه لوله‌های دریایی انتقال نفت واقع در شهر ساحلی بانیاس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وزارت نفت سوریه از اقدامات خرابکارانه علیه لوله‌های دریایی انتقال نفت واقع در شهر ساحلی بانیاس خبر داد.

وزارت نفت سوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: اعلام نشت نفت در منطقه پایانه دریایی نفت در بانیاس شده بود و فوراً کارگاه‌های غواصان وابسته به شرکت انتقال نفت سوریه وارد عمل شده اند و از نزدیک خطوط لوله را در منطقه نشت معاینه کرده اند و مشخص شد که لوله‌های انتقال نفت در معرض عملیات خرابکارانه قرار گرفته اند وموجب از کار افتادن آنها را شده است.

وزارت نفت سوریه خاطر نشان کرد که بلافاصله کادرهای تخصصی خود اصلاحات اضطراری پس از ارزیابی آسیب‌ها انجام داده و طی چند ساعت کار در لوله‌ها کماکان ادامه خواهد داد.

قیس دیب معاون رئیس شرکت انتقال نفت سوریه اعلام کرد: طرفهای ذی ربط در حال بررسی آنچه رخ داده، هستند. این اقدامی حرفه ای است و هر طرفی که انجام داده است به کشورها مربوط است. این به مثابه اقدام علیه کشور ما و به مثابه ارسال پیام است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.