آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
650بازدید

سازمان نظام پزشكي: به دولت ربطي ندارد

معاون نظارت و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشكي با بيان اين‌كه خبر لغو تعرفه‌هاي بخش غيردولتي را از طريق خبرگزاري‌ها دريافته است، گفت: متأسفانه، روند ايجاد شده، جز بلاتكليفي در نظام تعرفه‌گذاري حاصل ديگري ندارد.

در پي انتشار خبري مبني بر لغو تعرفه‌هاي درماني اعلام شده بخش غيردولتي در هيأت دولت، معاون نظارت و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشكي، با اظهار بي‌اطلاعي از چگونگي اين امر، گفت: بر پايه قانون تشكيل سازمان نظام پزشكي، تعرفه‌هاي اعلام شده از سوي سازمان نظام پزشكي، نياز به تصويب يا رد در هيچ جايي را ندارد.

دكتر جمشيدي در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: بنا بر قانون سازمان، هرگونه تجديدنظر بر تعرفه‌هاي اعلام شده در بخش غير دولتي، بايد در شوراي عالي سازمان نظام پزشكي مطرح و بحث شود.

روند ايجاد شده، جز بلاتكليفي در نظام تعرفه‌گذاري حاصل ديگري ندارد
وي همچنين درباره استناد رأي هيأت دولت به قانون تعزيرات حكومتي، يادآور شد: قانون تشكيل سازمان نظام پزشكي، پس از قانون تعزيرات حكومتي تدوين و تصويب شده است كه بر پايه آن، همه قوانين مغاير با قانون تشكيل سازمان نظام پزشكي، ملغي هستند.

معاون نظارت و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشكي با بيان اين‌كه خبر لغو تعرفه‌هاي بخش غيردولتي را از طريق خبرگزاري‌ها دريافته است، گفت: متأسفانه، روند ايجاد شده، جز بلاتكليفي در نظام تعرفه‌گذاري حاصل ديگري ندارد.

جمشيدي با تأكيد بر اين‌كه كليه روند تعيين تعرفه‌هاي بخش غيردولتي، تصويب و اعلام آنها در سازمان نظام پزشكي انجام مي‌شود، اذعان كرد: تفسير قانون نيز تنها بايد در مجلس شوراي اسلامي انجام شود.

وي همچنين با اشاره به تشكيل كميته پنج نفره در سال 85 براي بررسي تعرفه‌هاي اعلام شده در بخش غيردولتي از سوي سازمان نظام پزشكي، اظهار كرد: متأسفانه، گروه‌هاي شركت‌كننده در اين كميته از جمله بيمه‌ها، به تعهدات خود پايبند نشدند؛ بنابراين، تنها با تشكيل كميته‌اي براي تعيين قيمت واقعي خدمات و در نتيجه، مشخص كردن تعرفه‌هاي خدمات درماني، مي‌توان به وضع نابسامان موجود پايان داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.