رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
3بازدید
۰

دولت جوانان کارآفرین را شناسایی و از ظرفیت آنان استفاده کند

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره موضوع ازدواج جوانان گفت: هم اکنون ۱۰ میلیون جوان واجد شرایط ازدواج در کشور داریم که در حال گذر از سن ازدواج هستند.

مجید کیان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مسکن و اشتغال دو مقوله مهم و اساسی در امر ازدواج جوانان است، اضافه کرد: نیاز است دولت و به ویژه وزارت راه و شهرسازی مشکل مسکن اولی‌ها(زوجین جوان) را با حداقل مبلغ و تسهیل در امر وثیقه و ضامن فراهم کند.

کیان‌پور بیان کرد: در شرایط اقتصادی و رکود امروزی ۱۵ سال زمان می‌برد تا یک زوج صاحب مسکن شود.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد دولت با ایجاد ظرفیت‌های ایجاد شده جوانان کارآفرین در جامعه را شناسایی و از ظرفیت آنان برای اشتغالزایی استفاده کند، تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر ۷ میلیون بیکار در کشور داریم که ضرورت دارد دولت برای اشتغال آنان دولت تدبیری بیندیشد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: سنت‌های غلط و تجمل‌گرایی، باعث شده که ازدواج کاهش یابد که باید با ایجاد شرایط بهتر در امر ازدواج و تعدیل و کاهش این موانع و سنت‌های غلط بتوانیم امر ازدواج را افزایش دهیم.

کیان‌پور با بیان اینکه اشتغالزایی در روستاها منجر به ایجاد اشتغال مناسب و نهایتاً رغبت جوانان به امر ازدواج می‌شود، گفت: دولت می‌تواند از طریق دادن تسهیلات ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغالزایی را در روستاها ایجاد کند تا چرخ تولید و صنعت کشور به حرکت درآید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.