آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
6بازدید

سارق ۱۲ کیلو طلا، لو رفت

دادستان عنبرآباد از دستگیری عاملان سرقت ۱۲ کیلوگرم انواع طلاجات در اتوبان خلیج فارس در محور مواصلاتی عنبرآباد به جیرفت خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، یوسف سبحانی دادستان عنبرآباد از دستگیری عاملان سرقت ۱۲ کیلوگرم انواع طلاجات در اتوبان خلیج فارس خبر داد و گفت: پس ازحدود ۹ ماه با تلاش بی‌وقفه بازپرس شعبه اول دادسرای عنبرآباد و عوامل پلیس آگاهی استان وشهرستان عنبرآباد، پنج نفر از سارقان و دو نفر مالخر با هویت‌های معلوم دستگیر و در این رابطه یک باب مغازه طلافروشی پلمب گردید.

او اعلام کرد: پس از کسب گزارشی در سال گذشته مبنی بر یک فقره سرقت مسلحانه و واژگونی یک دستگاه خودروی سمند سورن به علت اصابت گلوله، در محور مواصلاتی عنبرآباد به جیرفت و سرقت ۱۲ کیلوگرم طلاجات بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی و پلیس قرار گرفت.

دادستان عنبرآباد گفت: پس از وقوع این حادثه پرونده‌ای در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب عنبرآباد تشکیل و تحقیقات لازم در این رابطه با تلاش بازپرس پرونده و کارگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان آغاز شد.

سبحانی عنوان کرد: صاحب خودرو سمند که خود از صنف طلاساز‌ها است با خرید طلا‌های کهنه و دست دوم از شهرستان کهنوج قصد انتقال این میزان طلا را به استان یزد داشت که متاسفانه به دلیل رعایت نکردن نکات حفاظتی مورد سرقت واقع شده بود.

دادستان عنبرآباد گفت: سرانجام پس از انجام یکسری اقدامات فنی و پلیسی سارقان مسلح به همراه دو مالخر در سه نقطه مختلف از استان کرمان دستگیر و روانه زندان شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.