رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
0بازدید
۰

جریمه ۴۰۰ هزار تومانی برای حرکات نمایشی رانندگان

سرپرست پلیس راهور استان اصفهان گفت: بیشترین میزان جریمه ۴۰۰ هزار تومان برای حرکت‌های نمایشی رانندگان در حالت غیرعادی مانند مصرف مشروبات الکلی و قرص‌های روان‌گردان است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علی مولوی با اشاره به حرکات نمایشی رانندگان در حالت‌های ... عادی، اظهار داشت: بیشترین میزان جریمه ۴۰۰ هزار تومان برای حرکت‌های نمایشی رانندگان در حالت غیرعادی مانند مصرف مشروبات الکلی و قرص‌های روان‌گردان است.

سرپرست پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به کمترین میزان مبلغ جریمه پلیس، گفت: کمترین میزان مبلغ جریمه پلیس ۱۰ هزار تومان که مربوط به تذکرات پلیس است و بیشترین علل جریمه‌های مربوط به جریمه توقف و سرعت غیرمجاز است.

وی با اشاره هزینه ثبت‌نام گواهینامه و کلاس‌های راهنمایی و رانندگی، افزود: هزینه کلاس‌های راهنمایی رانندگی و گواهینامه ۶۸۰ هزار تومان است که در چهارماهه اول سال گذشته ۸۲ هزار و ۱۰۳ گواهینامه و امسال با رشد ۴۸ درصدی ۱۲۱ هزار و ۸۱۶ گواهینامه تائید و چاپ شد.

مولوی با اشاره به موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه در سطح شهر، افزود: آموزشگاه راهنمایی و رانندگی برای آموزش موتورسیکلت به حد کفایت در استان وجود دارد و موتورسواران می‌توانند برای ثبت‌نام گواهینامه به این آموزشگاه‌ها مراجعه کنند.

سرپرست پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به توضیحاتی به رانندگان، افزود: رانندگان در هنگام رانندگی سعی کنند مقررات راهنمایی و رانندگی را جدی بگیرند و آمار‌ها نشان می‌دهد ۹۰ درصد تصادفات مربوط به خطا‌های انسانی است.

وی ادامه داد: باوجود اینکه برخی از وسیله‌های نقلیه استاندارد‌های بین‌المللی را ندارد، ولی خطای انسانی نقش بسیار مهمی در ایجاد تصادفات دارد و این قوانین و مقررات رانندگی را باید به‌صورت درسی در آموزش و پرورش نهادینه کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.