پارس حیان برای دومین سال طلایی شد

کد خبر: ۹۲۲۳۹۵
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۲ 07 September 2019
|
9743 بازدید

به گزارش روابط عمومی شرکت پارس حیان، روز ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ در مرکز همایش های دانشگاه تهران، با حضور مقامات عالی و مسئولین بخش سلامت کشور، سومین جشنواره ملی صنعت سلامت محور با رویکرد ” ارتقای سلامت محصولات و خدمات ” برگزار شد.

به گزارش «تابناک»، اين جشنواره با چشم انداز بهبود سیستم سلامت کشور در صنایع مرتبط و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ استفاده از محصولات و خدمات سلامت محور، در راستای کنترل و ارزیابی سلامت در تولیدات و خدمات کشور مي باشد كه منجر به شناسایی و تشویق برندها و سازمان های متعهد به سلامت و معرفی آخرین دستاوردهای صنایع پیشرو خواهد شد. در این جشنواره ۱۳ مجموعه در گروه شوینده، آرایشی و بهداشتی شرکت داشتند که شرکت پارس حیان برای دومین سال حائز رتبه عالی و نشان زرین جشنواره گردید.

پارس حیان که تاکنون ۱۳ برند از جمله آردن، هیدرودرم، فولیکا، درماسیف، سان سیف، اکسپرتیج را به بازار ارائه کرده است، در اجرای کمپین های مرتبط با مسئولیت اجتماعی (کمپین پیشگیری از سرطان پوست، صرفه جویی در مصرف آب، حمایت از مادران باردار و حمایت از بیماران مبتلا به اگزما) پیشرو می باشد.  این شرکت با قدمت 36 ساله توسط دو دانشمند فرهیخته خانم ها دکتر کولوبندی بنیانگذاری شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟