طرح حذف زبان انگلیسی از مدارس در مجلس وجود ندارد

نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: دبیران انگلیسی نگران نباشند طرح حذف زبان انگلیسی در مجلس وجود ندارد.
کد خبر: ۹۳۰۰۵۸
|
۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۶ 14 October 2019
|
6578 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، حجت اسلام احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) پارلمان در تذکر شفاهی اظهار داشت: مسیر اربعین حسینی (ع) از جاده آورزمان ملایر می‌گذرد، مردم عراق به بهترین شکل از ما استقبال می‌کنند‌ای کاش وزیر راه و شهرسازی از ۱۲۰۰ میلیارد تومان رقمی را برای ترمیم جاده آورزمان صرف می‌کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: اخیرا همکاران طرحی را تحت عنوان رفع حصر از زبان انگلیسی امضا کردند که باید در کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد و سپس به صحن علنی ارائه شود، متاسفانه یک شبکه مسموم به اشتباه یا عمدا این طرح را به عنوان حذف زبان انگلیسی معرفی کرده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دبیران انگلیسی نگران نباشند چنین طرحی در مجلس وجود ندارد و قرار نیست زبان انگلیسی حذف شود بلکه برابر با استاندارد‌های آموزشی در کل دنیا قرار است در مقطع دبیرستان دانش آموزان اختیار داشته باشند زبان خود را انتخاب کنند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟