نفت سوریه باید به دست مردم این کشور اداره شود نه آمریکا

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که این کشور هرگز در خصوص مسأله نفت سوریه با آمریکا همکاری نخواهد کرد.
کد خبر: ۹۳۵۲۶۵
|
۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷ 06 November 2019
|
2538 بازدید

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که این کشور هرگز در خصوص مسأله نفت سوریه با آمریکا همکاری نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی ویرشینین، معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو هرگز در خصوص مسأله نفت سوریه با واشنگتن همکاری نخواهد کرد.

وی در ادامه افزود: این مسأله جزوی از مالکیت ملی مردم سوریه به شمار می آید و کنترل نفت سوریه باید به دست شهروندان این کشور باشد.

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: ما معتقدیم که این ملت سوریه است که باید اداره منابع طبیعی از جمله نفت خود را به دست بگیرد.

این در حالیست که دولت آمریکا پیشتر از طرح خود برای استقرار نظامیان آمریکایی در اطراف چاه های نفتی بخش هایی از سوریه خبر داده بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت