آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
3096بازدید

سفر رهبر انقلاب به فارس با وجود انفجار

اينك او به جاي امام راحل و تحت فرمان امام زمان ـ عليه السلام ـ قرار دارد و همه منتظران قدوم آن امام غايب بايد، بنگريم كه چگونه با طهارت به پيشواز نايب او حاضر مي‌شويم و راه دور را براي رسيدن به چنين فوز عظيمي نزديك مي‌دانيم.

نماينده ولي فقيه و استاندار فارس در پيام مشتركي، زمان سفر پر خير و بركت مقام معظم رهبري را به استان فارس صبح چهارشنبه يازدهم ارديبهشت ماه سال جاري اعلام كردند.

به گزارش ايرنا، در پيام مشترك آيت‌الله محي‌الدين حائري شيرازي و مهندس سيد محمدرضا رضازاده آمده است:

‪ بيست ‬سالي است كه رهبر بزرگوار انقلاب به استان فارس سفري نداشته‌اند، طولاني شدن انتظار، عطش ديدار را افزون ساخته است و مژده وصال همچون زلال كوثر، تشنگي بيست ‬ساله را فرو خواهد نشاند و شكوفه‌هاي عشق و محبت و صفا پهنه استانمان و دل‌هاي تك تك مردمانمان را بهاري خواهد ساخت.

اين فرصت به منزله ليلة‌القدري است كه از هزار ماه بهتر است، به استقبال كسي مي‌رويم كه اطاعت از فرمان امام راحل ـ‌كه درود خدا بر او باد ـ چنان بود كه خود را براي كمترين منصبي كه او بفرمايد پس از رياست‌جمهوري آماده كرده بود، چرا كه امام را از افسران امام زمان مي‌دانست و فرمان او برايش فرمان آن حضرت بود.

اينك او به جاي امام راحل و تحت فرمان امام زمان ـ عليه السلام ـ قرار دارد و همه منتظران قدوم آن امام غايب بايد، بنگريم كه چگونه با طهارت به پيشواز نايب او حاضر مي‌شويم و راه دور را براي رسيدن به چنين فوز عظيمي نزديك مي‌دانيم.
افسر سلطان گل پيدا شد از طرف چمن
مقدمش يارب مبارك باد بر سرو و سمن
در پايان اين پيام مشترك آمده است: به ياري خداوند، صبح چهارشنبه، يازدهم ارديبهشت ماه هشتاد و هفت، حضور مبارك و پر خير و بركت ايشان را در شهر شيراز مشتاقانه استقبال خواهيم نمود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۰۲ ۱۰:۳۸

مژده ای دل که مسیحا نفسی میآید
که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۰۲ ۰۸:۰۳

خوش به حال شیرازی ها چشمتان روشن

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۰۲ ۰۸:۰۱

به استقبالش می رویم چون بهار تازه ای به شهرمان می آید. (جانم به فدایت ای عزیز)

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۰۲ ۰۷:۵۹

می دونم این رو نمی زنید اما لطفا اگه دسترسی به نویسندگان این پیام بفرمایید با این پیام اگر امام زمان بخواهند تشریف بیاورند می خواهید از چه الفاظی استفاده کنید .حتما می نویسید که خداوند در قالب ایشان به زمین تشریف می آورند.متاسفانه در این دور و زمانه بازار مداحی به حدی شکوفا شده که آقایان قدر منزلت شبی چون شب قدر را با سفر رهبری برابر فرض می نمایند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۰۲ ۰۷:۴۹

امیدواریم باحضوراقایمان شاهدتحولات گسترده درسطح استان باشیم .بی صبرانه منتظرحضورآقادرشهرودیارسرسبزسلمان کازرون هستیم .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.