رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرهشدار قرمز سیلاب در مناطقی از لرستان
5بازدید
۹۲

پایان ثبت‌نام متقاضیان کاندیداتوری در انتخابات اسفند؛

قالیباف برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس ثبت‌نام کرد/ معرفی همه چهره‌هایی که برای انتخابات مجلس یازدهم ثبت‌نام کردند

هفتمین و آخرین روز ثبت نام از کاندیدا‌های مجلس یازدهم از ساعت ۸ صبح امروز (شنبه ۱۶ آذر) برای نامزدی نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در وزارت کشور، فرمانداری‌های سراسر کشور، سفارتخانه ها، کنسولگری ‌ها و یا نمایندگی های سیاسی جمهوری اسلامی ایران با ورود چهره‌های شاخصی نظیر قالیباف، مظفر، فلاحت پیشه، علیخانی، مقیمی، امین زاده، نادران، مولاوردی و... پایان یافت.

هفتمین و آخرین روز ثبت نام از کاندیدا‌های مجلس یازدهم از ساعت ۸ صبح امروز (شنبه ۱۶ آذر) برای نامزدی نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در وزارت کشور، فرمانداری‌های سراسر کشور، سفارتخانه ها، کنسولگری ‌ها و یا نمایندگی های سیاسی جمهوری اسلامی ایران با ورود چهره‌های شاخصی نظیر قالیباف، مظفر، فلاحت پیشه، علیخانی، مقیمی، امین زاده، نادران، مولاوردی و... پایان یافت.

به گزارش «تابناک»؛ چهره های زیادی طی روزهای گذشته و امروز برای شرکت در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کرده اند. محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس یازدهم، راهی وزارت کشور شد و ثبت نام کرد.

محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز برای ثبت‌نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران به ستاد انتخابات وزارت کشور رفت. بیانیه محمدباقر قالیباف برای شرکت در انتخابات مجلس: می‌خواهیم این دولت خسته را مجبور به حرکت کنیم.

قالیباف برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس ثبت‌نام کرد/ معرفی همه چهره‌هایی که برای  انتخابات مجلس یازدهم ثبت‌نام کردند

محمدباقر قالیباف در بیانیه‌ای دلایل خود برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران را شرح داد. متن این بیانیه به شرح زیر است؛

مردم عزیز و شریف تهران

سلام

بر کسی پوشیده نیست که این روز‌ها مردم احوال خوبی ندارند. بر این باور بودم درختی که ۴ سال ثمر ندهد، دیگر ثمر نمی‌دهد از همین روی، تلاش شد تا نهال تازه‌ای کاشته شود، اما دولت مستقر دو قطبی دروغین ساخت و بر موج سوار شد و توانست با وعده‌های کاذب اعتماد مردم را جلب کند. متاسفم که بگویم در این دو سال یک روز هم آب خوش از گلوی مردم پایین نرفته است.

گرانی‌های افسارگسیخته، افزایش چند برابری قیمت ارز، ماجرای تاسف بار ارز ۴۲۰۰ تومانی، محترم نشمردن مردم و بی توجهی به شان و منزلت مردم، در این دو سال اجازه نداده است که مردم روزی را بدون نگرانی از آینده به شب برسانند. همه این‌ها بیش از پیش روشن می‌کرد که ما نیاز به یک دولت جهادی و کارآمد داریم تا چرخ اجرایی این کشور پر از منابع و ذخایر مادی و انسانی را به حرکت درآورد و امید را به مردم برگرداند. به عنوان پیش درآمدی بر این اتفاق ما باید شاهد ایجاد مجلسی نو با حضور چهره‌های نو، رویکرد نو و ایده‌های نو باشیم؛ لذا تلاش کردم با طرح مجلس نو فضایی را برای این مساله ایجاد و به جوان تر‌ها کمک کنم تا با ورود به مجلس، چنین اتفاقی را رقم بزنند.

اما ماجرای افزایش قیمت بنزین درس بزرگی به ما داد و آن این بود که این درخت نه تنها بعد از ۴ سال ثمر نداده است بلکه در حال آسیب زدن جدی به مردم است و این نگرانی را بجد ایجاد کرد که تا سال ۱۴۰۰ یعنی یک سال و نیم آینده تصمیماتی نابخردانه از جنس ماجرای افزایش قیمت بنزین، اصلا دور از ذهن نیست و اینجا بود که به این جمع بندی رسیدم که باید مجلسی قوی و کارآمد تشکیل شود و تمام هم و غم خود را کنترل دولت و وادار کردن آن به کار و فعالیت در این یک سال و نیم باقی مانده از عمرش قرار دهد.

بر این اساس تصمیم گرفتم به دور از مصلحت اندیشی‌های شخصی وارد عرصه انتخابات مجلس شوم با این امید که بتوانم با وارد کردن جمعی از چهره‌های نو، مومن و متخصص در تهران و برخی دیگر از شهر‌های کشور به مجلس، در یک سال و نیم باقیمانده این دولت خسته را مجبور به حرکت کنیم.

از مردم عزیز ایران خصوصا تهران می‌خواهم با حضور آگاهانه خود به ما کمک کنند تا مجلسی قوی و کارآمد تشکیل شود تا با نظارت مقتدرانه و تصویب قوانین به موقع بتواند مراقب باشد تا در این یک سال و نیم پیش روی، وضعیت زندگی مردم بدتر نشود و زمینه ساز روی کارآمدن دولتی جهادی و کارآمد باشد.
والسلام
محمد باقر قالیباف

امروز «عبدالحسین روح‌الامینی» رئیس خانه احزاب کشور و دبیرکل جبهه ایستادگی با حضور در ستاد انتخاباتی وزارت کشور از حوزه انتخابیه تهران در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام و تاکید کرد که همراه با ائتلاف نیروهای انقلابی خواهد بود و هر تصمیمی گرفته شود قابل تمکین است.

معرفی همه چهره‌هایی که برای  انتخابات مجلس یازدهم ثبت‌نام کرده‌اند/ رئیس ‌خانه احزاب هم در انتخابات مجلس یازدهم ثبت‌نام کرد

«الهام امین زاده» نیز از دیگر چهره‌هایی بود که امروز ثبت نام کرد. معاون حقوقی رئیس جمهور در دولت یازدهم پس از ثبت نام برای شرکت در انتخابات مجلس، گفت: اگر مردم انتخاب آگاهانه نداشته باشند، خرج پول و هزینه‌های گزاف و نیز داشتن پول بیشتر جای خود را به شایسته سالاری و کارآمدی می‌دهد.

«حسین مظفر» هم از دیگر افرادی بود که امروز برای ثبت نام به وزارت کشور رفت. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده ادوار مجلس گفت: هرکس از من حمایت کند، استقبال می‌کنم البته گرایش من اصولگرایی است، ولی اصولگرای حزبی نیستم. اگر اصولگرایان من را در لیست خود قرار دهند، استقبال می‌کنم.

داوطلبان عضویت در قوه مقننه تا پایان وقت اعلام شده امروز ۱۶ آذر (تا ساعت ۱۸) فرصت دارند با در دست داشتن مدارک لازم، در انتخابات ثبت‌نام نمایند؛ طبق اعلام ستاد انتخابات کشور مدت زمان ثبت‌نام نیز از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر و به مدت ۱۰ ساعت است.

چهره‌هایی که در روز پایانی ثبت نام کردند.

حسین مظفر نماینده ادوار مجلس، مسعود زریبافان رئیس بنیاد شهید در دولت دهم، محمد حسین مقیمی استاندار سابق تهران، عبدالحسین روح الامینی، ابراهیم انصاریان داماد مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی، پروانه مافی نماینده تهران در مجلس، الهام امین‌زاده معاون حقوقی رئیس جمهوری در دولت یازدهم، امیر ابراهیم رسولی مسئول دفتر حدادعادل، حسن ونایی نماینده ادوار مجلس، سعید زیباکلام عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، الیاس نادران نماینده سابق مجلس، محمدحسین رجبی دوانی استاد تاریخ اسلام، فریده اولادقباد، فاطمه ذوالقدر، فاطمه سعیدی، سهیلا جلودارزاده و طیبه ساوشی نمایندگاه فعلی مجلس، سید محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس (از حوزه انتخابیه تهران ثبت‌نام کرد)، حجت‌الاسلام موسی غضنفر آبادی نماینده ادوار مجلس، حسن بیادی عضو اسبق شورای شهر تهران، حجت‌الاسلام سید حسن موسوی تبریزی نماینده مجلس اول، مهدی کوچک زاده نماینده ادوار مجلس، احمد حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی (از حوزه انتخابیه کرمانشاه)، شهروز برزگر نماینده فعلی مجلس (از حوزه انتخابیه سلماس)، عماد بهاور عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح طلبان، عباس جدیدی عضو سابق شورای شهر تهران، مظفری مدیر مسئول آفتاب یزد، وحید یامین‌پور فعال سیاسی، حجت‌الاسلام قدرت‌الله علیخانی نماینده ادوار مجلس، حسن عابدی جعفری وزیر بازرگانی دولت موسوی، حسین راغفر اقتصاددان (از حوزه انتخابیه بوئین‌زهرا ثبت‌نام کرد)، حمید کلانتری استاندار سابق یزد، حجت‌الاسلام موسی‌پور استاندار اسبق قم، محمد پورمختار (از حوزه کبودرآهنگ ثبت‌نام کرد)، احمد نقیب‌زاده عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، علی صوفی دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات، محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران، الیاس حضرتی نماینده فعلی تهران در مجلس، فاطمه آلیا نماینده ادوار مجلس، ابراهیم اصغر زاده دبیرکل انجمن اسلامی مهندسان، جواد امام مدیر عامل بنیاد باران، شهیندخت مولاوردی معاون سابق رییس جمهور، زهرا ساعی نماینده مردم تبریز در مجلس (از حوزه انتخابیه تهران ثبت‌نام کرد).

«سید اسماعیل» موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ششمین روز از ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس به پایان رسید که تاکنون ۹۸۰۶ تن ثبت‌نامشان نهایی شده است که از این تعداد یک هزار و ۵۳ زن و ۸ هزار و ۷۵۳ مرد هستند.

محمدعلی وکیلی عضو فراکسیون امید مجلس دهم روز گذشته و پس از ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس گفت: الان شنیدم که آقای عارف در انتخابات حضور نمی‌یابند و علی الاصول باید طی بیانیه اعلام کنند که نمی‌آیند، ولی غیررسمی شنیدم که حضور نخواهد یافت.

علی مطهری نماینده فعلی تهران در مجلس دهم، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم، حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا نماینده نیشابور در مجلس نهم (ثبت نام از حوزه انتخابیه نیشابور)، علی عباسپور تهرانی‌فر نماینده ادوار، محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان، سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت دهم، محمدعباسی نماینده سابق مجلس و وزیر سابق ورزش و تعاون، محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، حسین نقاشی رییس روابط عمومی شورای شهر و عضو شورای مرکزی اتحاد ملت، بهروز نعمتی نماینده فعلی تهران در مجلس، خواجه سروی، اقبال شاکری جزو کسانی هستند که طی روز گذشته برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پیمان۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۵:۵۹

سلام
به اقای سردار ، دکتر خلبان ،
بفرمایید اول اخرین وضعیت املاک نجومی
سرنوشت اقای دکتر جنرال شریفی و
سردار مسعود مهردادی و سردار محمود سیف بدبخت
و نقش خودشون در کنسرسیوم یاس رو
مشخص کنند
بعد بیان برای خدمت بیشتر !
خدمات شون تو شهرداری و بانک شهر کافی نیست !

قاسم۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۵:۲۲

همه در رابطه با آقای قالیباف اظهار نظر فرموده اند
آقای الهام امین زاده مشاور محترم حقوقی رییس جمهور چی شد پس؟
حق این بنده خدا را نمی خواهید اداء نمایید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۳:۳۴

اقای قالیباف رای انفصال از خدمات دولتی دارد در زمان شهرداری تهران

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۳:۱۱

ما که رای نمیدیم.

دهاتی۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۲:۴۵

قالیباف برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس ثبت‌نام کرد
قالیباف فردی عملیاتی است وقوی بدرد مجلس نمی خورد ایشان باید خود را برای ریاست جمهوری آماده میکرد هر چند قبلا نظامی بوده است فکر کنم یکی از دلایلی که سایه نشینان نمی خواهند ایشان بر مسند ریاست جمهوری بنشید نظامی بودن ایشان است

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۱:۲۸

نکته حساس همین است که برای روشن کردن موتور دولت باید یک مجلس انقلابی و کارامد وجود داشته باشد.

ایرانی۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۱:۲۵

... و منتظر رأی و حضور پر شور ملت باشید...

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۱۰:۰۹

قاليباف كانديدي كه بدون رعايت كردن نوبت بقيه رفت نفر اول و سريع ثبت نام كرد و قانون اول رو زير پا گذاشت
بعد ميخواد واسه ملت قانون وضع كنه
مجلس بعدي هم نمايشي بيش نيست

داوود۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۴۳

اصلاح طلب جماعت باقی مونده اگه دوباره به اینا میدون بدیم تا بدبختمون نکنند دست بردار نیستند.

KIA۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۳۴

بازنشستگی خوبه امابرای مردم و عوام ، ایشان همه چهره هستند .و بقولی آش کشک خاله است بخوری پاته نخوری هم پاته .

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۲۵

قالیباف با این بدهی ها و فساد در شهرداری و آخرین قانون شکنیش در ثبت نام بدون رعایت حق الناس میخواهد برای ما قانون وضع کند. عجایب روزگار هست که قانون شکنان برای مردم قانون وضع میکنند

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۱۱

اقای قالیباف فکر کرده مجلس مثل شهرداری است که فامیل ها و وابسته ها را بیاره هرکاری خواست بکنه ، اقا شما خودت انتخابات رو دو قطبی کردی . مردم نباید به هیچ یک از افراد شناخته شده ای که بی کفایت بودن رای بدهند.

شیلان۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۵۲

بیچاره کشوری که قالیباف، وکیل المله اش باشد.
ایشان هنوز به پرونده شان در سازمان بازرسی کل کشور، بابت واگذای آن هم املاک با تخفیف های عجیب به مدیران شهردای و افراد دیگر جواب نداده اند. آن وقت قرار است نماینده مردم در مجلس شوند.
خاک بر سر ما مردم بیچاره

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۳۱

ایشان خیلی با محسن رضایی تفاوت دارد تفاوتش در اینه که خیلی اعتماد به نفس بالایی داره و هنوز دو سال نیست که در ریاست جمهوری شکست خورد ولی باز دوست داره خودش را امتحان کنه

یعقوب۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۳۰

آقای قالیباب اگر بتونه یخچالها را پر میوه کنه تا بازنشستگان هر موقع در یخچال را باز کردند شرمنده نوه هایشان نشوند کلی به کشور کمک کرده...

عليرضا۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۲۵

به این جمع بندی رسیدم که باید مجلسی قوی و کارآمد تشکیل شود.....

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۲۱

همشون مثل همند

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۲۰

دکتر مصطفی طاهری از فعلان سیاسی و مشهور زنجان نیز از حوزه زنجان و طارم ثبت نام کرده اند

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۲۰

دکتر مصطفی طاهری از فعلان سیاسی و مشهور زنجان نیز از حوزه زنجان و طارم ثبت نام کرده اند

مجید۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۱۶

چهره های قدیمی که امتحان خودشونو پس دادن ، با چه رویی میخوان دوباره نماینده بشن؟

ایران۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۷:۲۸

تورو خدا بهش رای بدین یکبارم شده قبول بشه

ابی عاشق۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۶

دست بردارید ....اسلام را فراموش کرده اید و به قدرت چسبیده اید...امام علی وقتی دید مردم نمیخواهند از قدرت کناره گرفت

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۱:۴۲

من یک معترض هستم و قصد دارم رای ندهم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۱:۲۱

قالیباف بدون نوبت ثبت نام کرده ، خدا بداد بره از این شروع،؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۱:۱۵

لبخند هم ميزنه جناب قاليباف

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۰:۴۵

حالا کی قراره رای بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۰:۰۵

خسته نباشی دلاور از این همه ثبت نام

شهرام۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۳:۵۷

قالیباف خوش رو عقل کل می دونه..حتما خواب ریاست مجلس رو می بینه

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۳:۴۳

وقتی 70 درصد اختیارات و تصمیم گیری های مهم و اساسی مملکت در دست افراد و یا نهادهای غیر انتخابی است ، اصلاحات از طریق انتخابات یا غیر ممکن و یا حرکت آن لاک پشتی است.
نه به انتخابات نمایشی و فرمایشی

سید ح۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۳:۰۷

پرونده ها شهرداری چی شد.

مردم۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۳:۰۴

یعنی به پرونده تخلفات قالیباف در شهرداری به این زودی رسیدگی شده ؟ همان پرونده 2000 صفحه ای که زمان دکتر نجفی به قوه قضاییه ارسال شده؟

سهراب۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۲:۵۰

باید خودای خودتون به خودتون رای بدید...مردم پای صندوقها نخواهند آمد

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۲:۴۴

چه کاندیدا های خوبی از همین الآن میرم تو صف رای جا میگیرم

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۲:۳۱

قالیباف آمد تا پیرمردهابروند

omid hamadian۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۲:۰۴

ماشاالله يكي بهتر از ديگري .
ای منِ ساده ؛
به این جماعت دلخوش نکن
اینجا دنیایِ منفعت است .....

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۲:۰۲

بدون نوبت ثبت نام کردند مشخصِ خوب حق الناس رو می شناسه !!!

مرتضی۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۱:۴۶

من به قالیباف رای میدم

عارف۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۱:۳۹

آقای قالی باف بعد از این همه که مردم به شما نه گفتند باز هم کاندیدا شده ای

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۱:۳۵

کسی در انتخابات شرکت نمی کند.
آقایان رای را از کجا میارند؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۱:۱۲

خدا را شکر ظاهرا قالیباف از ریاست جمهوری ناامید شده اند

محمد۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۱:۰۵

ایشان بالآخره حد و اندازه خودش را در مناصب سیاسی را قبول کرد، و فهمید که بیشتر از یک نماینده مجلس نمی‌تواند باشد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۰:۴۸

توجه دارید که چون حزبی واقعی وجود ندارد ، مردم راهی جز انتخاب افرادی که شناخته شده هستند و امتحان شده اند و افرادی که اصلن شناخته شده نیستند و از برنامه وعملکردشان اطلاعی ندارند هستند.این کار به مفهوم سپردن مجلس و قانون به عده ای است که قبلن مورد پذیرش نبوده اند و یا هیچ اطلاعی از توانایی اشان در دست نیست می باشد .
این کار یعنی حرکت با چشمان بسته در تاریکی

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۰:۱۳

در دوران مدیریت قالیباف در شهرداری تهران هر چی درخت بود در تهران کنده شد و برج و مجتمع تجاری ساخته شد حالا یادش افتاده نهال بکاره!!!! برو اقاجان مردم دیگه در این خیمه شب بازی ها سیاهی لشگر نمی شوند من که رای نمی دم.

م.م۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۰:۰۹

نصف جمعیت کشور خواننده شده نصف دیگه هم کاندیدای مجلس

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۰:۰۷

قالیباف این سیاستمدارشکست خورده باجمع آوری مال واموال آمادگی خودرا برای نمایندگی اعلام کرده

موسوی۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۲۰:۰۴

وای خدای من سوووووورپرایز شدم!!! آه چه داستان تکراری و ملال آوری...چه مردم پاک و ساده ای... خب وقتش رسیده دوباره امیدوار و فراموشکار بشیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۱۹:۵۱

از کاندیدا بخواید برنامه اقتصادی خودشون رو بگن . حرفها و شعارها سیاسی بدرد مردم نمیخوره دیگه فقط و فقط اقتصاد

عبدالهی۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۱۹:۴۰

کلا مردود هستند. زیرا مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود.
لیست های اتوبوسی ولو با هزینه میلیاردی دیگر رای نخواهند آورد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۱۹:۳۴

خدایا،خدایا چی میشنوم؟ چی میبینم؟بالاخره دعای ما را مستجاب کردید،سردار دکتر،کاپیتان، آمد،نماینده ی نود و شش درصدی ها آمد،هرچند خود چهاردرصدی است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۱۹:۲۶

رای مردم دکتر کامبیز مهدی زاده و محمد علوی فرزند وزیر اطلاعات است. تا 1402 با کامبیزجان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.