رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپیام محرمانه ایران به احمد الشرع چه بود؟‏
1بازدید
۴۴

آخرین تحولات خاورمیانه؛

حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه / روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد/ دوام ناآرامی‌ها در بیروت/ گفت‌وگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

تداوم ناآرامی‌ها در بیروت، گفت‌وگوی جانسون و ماکرون درباره ایران، جانبداری عربستان از قبرس در برابر ترکیه و روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه نیز اشاره کرد.

حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه / روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد/ دوام ناآرامی‌ها در بیروت/ گفت‌وگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

تداوم ناآرامی‌ها در بیروت، گفت‌وگوی جانسون و ماکرون درباره ایران، جانبداری عربستان از قبرس در برابر ترکیه و روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ وزارت دفاع روسیه از حمله پهپادی معارضان سوری به پایگاه حمیمیم که متعلق به نظامیان روسی در سوریه است، خبر داد.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای گفت: شبه نظامیان ناشناس، یکشنبه پایگاه هوایی حمیمیم در سوریه را هدف گرفتند و در این حمله از پهپاد استفاده کردند. 

حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه/روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد/داوم ناآرامی ها در بیروت/ گفتگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

این بیانیه گفته است، سیستم پدافندی روسیه حمله را خنثی کرده و هیچ آسیبی به تاسیسات این پایگاه وارد نکرده است. 

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرده، سه پهپاد در این حمله شبانه از سمت شمال پایگاه مشارکت داشتند که در فاصله مناسب از پایگاه هدف گرفته شدند.

تداوم ناآرامی ها در بیروت

نابع لبنانی از تداوم درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی لبنان و معترضان در بیروت خبر می‌دهند.

بر اساس این گزارش؛ نیروهای امنیتی به سوی معترضان گاز اشک آور شلیک کرده اند.

این در حالی است که تظاهرات کنندگان هم به سوی نیروهای امنیتی مواد آتشزا و سنگ پرتاب می‌کنند.

حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه/روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد/داوم ناآرامی ها در بیروت/ گفتگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

رسانه‌های لبنانی از استفاده نیروهای امنیتی از ماشین آبپاش برای دور کردن تظاهرات کنندگان خبر دادند. این در حالی است که در درگیری‌های شب گذشته بیروت، شمار زیادی زخمی شدند.

گفت‌وگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز یکشنبه در حاشیه نشست برلین، مدعی شدند به توافق هسته‌ای با ایران متعهد هستند.

به نوشته «رویترز»، سخنگوی دولت انگلیس پس از دیدار این دو در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در خصوص ایران، دو رهبر مجدداً بر تعهد خود نسبت به برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) تأکید و لزوم تعریف چارچوبی بلندمدت برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را تأیید کردند».

این بیانیه می‌افزاید: «آن‌ها اهمیت کاهش تنش و تلاش برای یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای تنش‌های کنونی به همراه شرکای بین‌المللی را تصدیق کردند».

حمله پهپادی به پایگاه حمیمیم روسیه در سوریه/روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد/داوم ناآرامی ها در بیروت/ گفتگوی جانسون و ماکرون درباره ایران

با خروج یکجانبه آمریکا از برجام، ایران نیز متقابلاً در گام‌هایی دو ماهه از تعهد خود نسبت به این توافق کاست. طرف‌های اروپایی توافق برجام بارها اعلام کرده‌اند، نسبت به برجام پایبند هستند و از ایران خواسته‌اند تعهدات خود را حفظ کند؛ اما در عمل، از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیروی کرده‌اند.

چندی پیش «ریچارد گلدبرگ» دستیار سابق مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت دولت انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا، برای دستیابی به توافقی تجاری با آمریکا مجبور خواهد شد برجام را رها و از سیاست‌های کاخ سفید علیه ایران تبعیت کند.

هفته گذشته جانسون در مصاحبه‌ با شبکه «بی‌بی‌سی» از «جایگزینی توافق هسته‌ای فروپاشیده» با یک توافق جدید حمایت کرد و گفت: جایگزینی این توافق با «توافق ترامپ» می‌تواند پیشرفت رو به جلو باشد. این پیشنهاد با استقبال «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا همراه شد.

جانبداری عربستان از قبرس در برابر ترکیه

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان با اشاره به اینکه ریاض به دقت و اهتمام تحولات شرق دریای مدیترانه را رصد می‌کند و حامی امنیت و ثبات آن است از حمایت کامل سعودی از حاکمیت قبرس بر اراضی‌اش خبر داد.

وی در دیدار با نیکوس هریستولولیدیس وزیر خارجه قبرس در ریاض اعلام کرد: عربستان از همه طرف‌ها می‌خواهد که به قطعنامه‌های شورای امنیت درباره حل کشمکش‌ها پایبند باشند و از تنش پرهیز کنند و به قانون بین المللی احترام بگذارند و از دخالت در امور داخلی کشورها یا تلاش برای ایجاد امر واقع دوری کنند، زیرا این به نفع امنیت و ثبات بین المللی و ثبات این منطقه نیست؛ در این دیدار روابط دو جانبه و موضوعات مورد اهتمام مورد رایزنی قرار گرفت.

روایت رسانه کویتی از حمله موشکی ایران به پایگاه الاسد

در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد همه چیز را خوب توصیف کرد و از عدم تلفات نظامیان آمریکایی خبر داده بود، گزارش‌های رسانه‌ها دروغ بزرگ وی را آشکار کرد.

روزنامه کویتی القبس در گزارشی آورده است: حدود شانزده نظامی آمریکایی در حمله ایران به پایگاه هوایی عین الاسد در عراق در هشتم ژانویه جاری زخمی و برای درمان به یکی از بیمارستان‌های نظامی در عریفجان در جنوب کویت اعزام شده اند.

این رسانه کویتی به نقل از منابع آگاه آورده است: زخمی شدگان با هواپیمای نظامی مجهز از عراق به پایگاه هوایی احمد الجابر تحت تدابیر شدید امنیتی منتقل شده اند و به بیمارستان نظامی ویژه نیروهای آمریکایی در داخل مرکز نظامی عریفجان وارد شده و عمل جراحی فوری بر روی آنها انجام شده و همچنان تحت مراقب‌های ویژه به سر می‌برند.

القبس گزارش داد: مجروحیت آنها بین خطرناک و متوسط است. بسیاری از آنها به شدت دچار سوختگی در قسمت‌های مختلف بدنشان شده اند و برخی دیگر در بدنشان ترکش وجود دارد. تیم پزشکی آمریکایی در بیمارستان نظامی ویژه نیروهای آمریکایی در کویت بر درمان نظارت دارد.

این رسانه کویتی نوشته است: مساحت زیادی از پایگاه هوایی احمد الجابر به نیروهای آمریکایی و متحدانش در چارچوب توافق‌های مشترک میان کویت و آمریکا و کشورهای دیگر اختصاص دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۵:۱۷

کوری عصا کش کور دیگر
عربستان میخواد ضامن امنیت قرس بشه امنیت خودت. را کی تامین کرده

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۵:۱۶

اون دو تا فضول ها جانسون و مکرون سرشون تو کاره خودشون باشه ایران فضول نمیخواد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۵:۰۴

جانسون و ماکرون روی هم در مقابل ایران یک میکرون حساب نمی شود

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۴:۰۳

بدبخت هستیم که گزارش خبرنگار روزنامه کویتی شد سند رسمی برای ملت ایران

میهن پرست۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۵۹

دنیای فاسدی شده همرنگ این دنیا شدن افتخار نیست ننگه

محسن۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۲۶

اتحادیه اروپا بدون آمریکا مثل به یتیم هست

بی خاصیت

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۴۱

اینروزها منابع عربی اخبار بسیار جالب هستند. روزنامه های عربستانی اخبار محرمانه فوتبال ایران را پوشش می دهند و روزنامه کویتی اخبار محرمانه ی انتقال مجروحان حمله ایران به پایگاه عین الاسد آمریکا را. در این میان روزنامه ها و خبرگزاری های ایرانی هم با آب و تاب فراوان این اخبار را ترجمه کرده و بازنشر می دهند. خبرنگار کویتی آنچنان جزئیات را از تجهیزات هواپیماهایی که مجروحان با آن منتقل شده اند تا وضعیت مجروحان و شرایط نگهداری و نوع جراحی و ... بیان می کند که آدم را به شک می اندازد. تنها چیزی که او درباره اش تردید دارد تعداد مجروحان است "حدودا 16" نفر مجروح

علی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۳۸

با یمن هماهنگ کنیم دو تا موشک بزنه یکی به عربستان ویکی به امارات قضیه درست میشه

بک‌مراد۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۲۶

بخدا‌دشمنی‌با‌امریکا‌اشتباهه‌ما‌باید‌با‌سیاست‌قویتر‌اونا‌رو‌بدوشیم‌یه‌سال‌دیگه‌ترامپ‌باهمه‌تیمش‌میرن‌ادمای‌میان‌که‌با‌اونا‌کاملا‌فدق‌دارندتوی‌این‌دنیا‌همه‌از‌هم‌بدترند‌ما‌بایدبازرنگی‌وهوش‌ایرانی‌ازاونا‌استفاده‌کنیم‌دشمنی‌دردی‌دوا‌نمی‌کنه

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۴۲

آفتاب هر کجا که طلوع و غروب کند خارج از بریتانیای کبیر نیست. این ها هنوز همان دوران استعمار توی کلیه شونه فراموش کرده اند که خودشان اکنون تحت استعمار آمریکایند اما برای سایر کشورها خط و نشون می کشند.
sit down please

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۰۹

حالا تا چتدسال می واهید از این روایتها استفاده کنید

علی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۵۸

خاک بر سر عربستان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۴۵

با با جه جوری باید گفت. اونا زخمی نیستن همون 80 کشته ان که اینورو اونور می رن. منابع آگاه کویتی گفتن.

علیرضا۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۱۰

البته بیش از 140 کشته که اجسادشون به اسرائیل منتقل شده و جمعا بیش از 270 زخمی که به بیمارستان های اردن، اسرائیل، آلمان، کویت و ... انتقال پیدا .کردند
ظاهرا دولت ترامپ هم کشته های عین السد رو قراره جای کشته های عملیات ها تو جاهای دیگه دنیا مثل افغانستان جا بزنه.

مهدی ترابی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۳۰

پلیس بروکسل حدود 185 نفر از معترضان به تغییرات آب و هوایی در این شهر را بازداشت کرد. چرا در این روشنفکران برای تغییرات آب و هوایی حرفی نمی زنند. خواهان تجمع نیستند؟چرا؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۴۷

در موضوعات سیاسی می شود به هر طرف سر خورد. اما محیط زیست؟

نادر۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۴۵

ناشناس 11:15 فعالان محیط زیست چرا زحمت کشیدن در برو بیابان دوربین می کارند؟ یک توئیت خشک و خالی هم راضی هستیم، چرا این همه راه؟

محسن۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۰۸

اعتراض به تغییرات آب و هوایی کلاس نداره بخاطر همین در ایران کسی توئیت نمی کند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۲:۰۶

چون پول درش نیست.بخاطر همین در ایران هیچ وقت اعتراضی نمی بیند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۱:۱۵

جنابعالی خواب تشریف دارید و بازداشت فعالان محیط زیست را اصلا نمی بینید!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۲۷

چقدر زود آمار دادن مگر میشه ۲۴ ساعت آمار داد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۲۵

... روی پای خود ایستادن به‌معنای قطع رابطه با دنیا نیست.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۲۰

والا بالا ما هم نمی خوایم با دنیا قطع رابطه کنیم. اما نظم نوین اینجوری نوشته شده است که اگر می خواهید با دنیا رابطه عادی داشته باشی باید با سیاستهای آمریکا هماهنگ باشی و الا با نفوذ و قدرتی که ایشان دارند بقیه کشورها هم رابطه خوبی با شما نخواهند داشت. حالا این میزان هماهنگی تا چه میزان باشد فرق می کند. برای کشورهایی که منابع طبیعی ندارند مثل ترکیه و مالزی خیلی کمتر و برای کشورهای با منابع طبیعی مثل عربستان و ایران باید تا حد سرسپردگی باشد.

سروش۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۱۹

اگر این همه زوری که برای رابطه با دولت های غربی زدیم برای رابطه با ملت های شان زده بودیم حتما نتیجه می گرفتیم.

اکبر۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۵۳

حالا چجوری؟ کیا؟ از چه راهی؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۵۰

همه ملت که نمی رن پای صندوق رای؟ تازه اونجا همین که رای دادن دیگه به هیچی کار ندارن.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۱:۱۵

دولت های غربی نماینده ملتشان هستند

محمد محمدی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۸:۴۱

یه کمی موشکها را نشان کویت بدهیم بد نیست! رفته تو AFC زیرآب ما را زده است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۳۶

همه موشک رو نمیخواد نشون بدیم

ایرانی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۸:۳۷

از این به بعد مسئولین به جای پرچم آمریکا، گرین کارت خود و فرزندانشان را آتش بزنند تا کمر آمریکا بشکند!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۸:۲۲

جانسون و ماکرون گمون می کنند هنوز قرن 18 است و اونها هستند که اسم دریا ها رو می گذارن و مناطق را بین خودشون تقسیم می کنند.
اروپا تا ده سال دیگه تنها کمتر از 5 درصد دنیا جمیعت داره و الانم این دو کشور از سرزمین ما کوچکتر هستند.
"بریتانیای کبیر" دیگر وجود ندارد

Ali۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۴۸

چقدر هم که مردمشون راضی هستن، اصلا خدا وکیلی فکر نکنی درگیری هست اونجا، اینها هم که میریزن بیرون فرانسوی نیستن ، ایران اینا رو فرستاده.....

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۳۵

چقدر هم مردم فرانسه از مکرون راضی هستند

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۱:۲۲

اتفاقا،آینده متعلق به کشورهای باجمعیت جوان وخلاقه،به خاطر همینه خودشون برای خود تبلیغ فرزندآوری میکنن.برای ما تنظیم خانواده

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۱:۱۷

همین اسراییل یا به قول شما رژیم صهیونیستی هم کشور کوچکی است ولی در سال ۱۹۶۷ به تنهایی همه کشورهای عربی را در هم کوبید

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۰۹

به بزرگی کشورها نمره نمی دهند
و به کار ایی و نفوذ و قدرت مالی اداری و سیاسی و رضایتمندی مردمانش محاسبه میکنند

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۸:۱۸

16 مجروح از عین الاسد تنها رفته اند به کویت.
چن تا به اردن رفته اند؟!
چن تا به اسرائیل؟
چن تا به آلمان و دیگر کشورها؟!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۸:۱۱

یکی به مکرون بگه نمیخواد در مورد ایران رایزنی کنی. برو گندِ کشور خودت رو جمع کن. شصت و چهار هفته می گذد و معترضان به سیاستهای تو به خاک و خون و بازداشت و زندان کشیده میشوند چون فاقد مشروعیت هستی. لا اقل از ترامپ بخواه یک توئیتِ فرانسوی برایِ معترضان بکنه.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۳:۵۶

ایستادگی جمهوری اسلامی ایران مقابل آمریکا و زیر بار زور نرفتن ملت ایران، حقیقتی جذاب و ایده ای نو برای دنیا است

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۱:۱۸

به خاک و خون و بازداشت !!!!!!! این اطلاعات دروغ را از کجا پیدا کردی؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۵۱

تا الان 1 کشته هم ندادن وگرنه با 1500 تا دو روزه جمع میشد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۲۹

متاسفانه کسی خبر ندارد که در آموزش و پرورش چه خبر است. امسال بر اساس طرح نمایندگان !!مردم آموزش و پرورش اقدام به استخدام افرادی نموده است که 15 تا بیست سال پیش سرباز معلم بوده اند یا چند ماه به عنوان حق التدریس خدمت کرده اند. قسمت جالب این است که این افراد عمدتا با سن و سال بالا ، و مدارک تحصیلی پایین هستند که سالهاست از تدریس و کتاب و هرچیزی که مربوط به آموزش و پرورش است دورند. این افراد عمدتا مشاغلی از قبیل کاشیکار ، برق کش ، راننده ، کارگر ساده ، مغازه دار و ....... !! می باشند. حال شما تصور کنید که دانش آموز باید در کلاسی که این افراد به عنوان معلم حضور دارند درس یادبگیرند. وا مصیبتا . چرا عصر ایران در این مورد گزارشی تهیه نمی کند .

علی۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۱۷

یعنی این چه وضعیه هر کی بخواهد راهی بجز خواست دولت امریکا برود ...

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۰۹:۱۳

دیشب نشون میداد طرفی که روی زمین دستبند زده بودند با مشت پلیس میکوبید رو صورتش خونی مالی کرد
پلیس های اونجا حیوانی رفتار میکنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.