رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرادعای احتمال نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک توافق
4بازدید
۸

اردوغان: مهاجران آزادانه از ترکیه به سمت اروپا می‌روند

رئیس جمهور ترکیه در سخنانی گفت که آوارگان با اراده خود این کشور را به سمت کشورهای اروپایی ترک می کنند.

اردوغان: مهاجران آزادانه از ترکیه به سمت اروپا می‌روند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از پایگاه النشره، رئیس جمهور ترکیه در سخنانی گفت که آوارگان سوری به خواست خود خاک ترکیه را به سمت کشورهای اروپایی ترک می کنند.

رجب طیب اردوغان در نشست خبری با نخست وزیر بلغارستان افزود: نه اتحادیه اروپا و نه جامعه جهانی اوضاع ترکیه را که میزبان بیش از ۴ میلیون آواره است، درک نمی کنند.

وی گفت: نیروهای یونان با خشونت با پناهندگان رفتار می کنند و دو نفر از آنها را کشته و شماری دیگر را زخمی کردند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۱۰:۱۶

خدا لعنتت کند اردوان که یکی از عوامل اصلی آواره شدن این انسانها خود تو هستی ، اگر از تروریستها حمایت نمیکردی اینها الان آواره نبودند و در کشور خودشون بودند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۹:۴۲

جناب اردوغان باید می گفت که خودش باعث آوارگی این چهار میلیون شده و وظیفه ش که خیلی بیشتر از اینها به آوارگان خدمت کنه

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۹:۱۹

به خاطر برخورد انسان دوستانه تركيه با پذيرش و اسكان بيش از 3 ميليون آواره سوري در حالي كه كشورهاي اروپايي مرز هاي خود را به روي اين انسان هاي بي گناه بسته اند جاي تقدير دارد. كشور تركيه با اين اقدام خود آبرويي دوباره به مسلمانان بخشيده است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۸:۵۱

فشار برای نگه داشتن ادلب

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۸:۴۵

تقسیم کار جالبی است
اسد بکشد فراری دهد
ترکیه از فراری ها نگهداری کند
و اروپا هارت و پورت کرده پز انسان دوستی بدهد

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۸:۲۷

ما هم اجازه دهیم مواد مخدر مهاجر از افغانستان و پاکستان با اختیار خود از ایران به ترکیه و اروپا برود! چه اشکالی دارد؟!!

سلیمان۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۸:۰۶

خیلی نامردی اردوغان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۰۷:۳۶

من از رفتار آقای اردوغان با اروپایی خا خرسندم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.