انتقاد روسیه از موضع آمریکا درقبال پرتاب ماهواره نور

نماینده روسیه در وین موضع آمریکا در برابر پرتاب ماهواره نور از سوی ایران را استاندارد دوگانه و ریاکاری خواند.
کد خبر: ۹۷۴۷۹۷
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸ 27 April 2020
|
7261 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در وین درباره ادعا‌های آمریکا راجع به پرتاب ماهواره نور از سوی ایران در صفحه توییترش نوشت: آمریکا ادعا می‌کند که پرتاب اخیر ماهواره نظامی توسط ایران، نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل به شمار می‌رود. این تعبیری اشتباه است.

اولیانوف در ادامه نوشت:، اما جنبه متفاوت و عجیبی وجود دارد و آن تلاش آمریکا برای استناد به قطعنامه‎ای است که به هر طریقی خودش موجب نقض آن می‌شود. استاندارد‌های دوگانه و ریاکاری.

ماهواره نور به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران صبح چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه از ماهواره‌بر ۲ مرحله‌ای قاصد از کویر مرکزی ایران با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت