بهترین افطاری از نگاه طب ایرانی

کد خبر: ۹۷۶۲۵۵
|
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹ 04 May 2020
|
5003 بازدید
|
۱

متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل می‌گوید: در افطار نوشیدنی‌های گرم مانند دمنوش زعفران با عسل یا نبات، آب جوش با عسل، آب جوش با نبات، چای کمرنگ شیرین و دمنوش‌های گیاهی رقیق که مقداری شیرین شده استفاده و میل کنید.

دکتر مرتضی مجاهدی با بیان اینکه میزان مایعات مصرفی براساس میزان عطش فرد از یک تا چند لیوان متفاوت خواهد بود، اظهار کرد: بهترین حالت بعد از مصرف مایعات گرم این است که به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از مصرف مایعات گرم هیچگونه غذایی مصرف نشود تا مایعات و قند خورده شده جذب بدن ‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ وی تصریح کرد: در این صورت هم عطش فرد کاهش خواهد یافت هم با جذب سریع قندهای خورده شده میزان گرسنگی فرد کاهش خواهد یافت.

متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: بدین ترتیب سیستم گوارش آمادگی بهتری خواهد داشت تا بدون حرص و ولع زیاد، مقدار متناسب غذا را دریافت کند و خود فرد نیز عطش چندانی به خوردن مایعات حین غذا خوردن نخواهد داشت و همچنین مجبور به خوردن حجم زیاد غذا برای رفع گرسنگی نخواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
New Zealand
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
طب ایرانی دیگه چه صیغه ای است؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات