تغییر چهره محمدعلی نجفی در زندان
پس از گذشت حدود ۱۰ ماه از رسیدگی به پرونده محمد علی نجفی٬ چهره وی در زندان با تغییراتی رو به رو بوده است.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، هفتم خرداد ماه سال گذشته بود که خبر قتل میترا استاد به دست همسرش محمدعلی نجفی شهردار سابق و وزیر علوم اسبق ایران منتشر شد و پس از آن جلسات رسیدگی به دادگاه درباره این قتل برگزار شدند.
در تیرماه سال گذشته جلسات رسیدگی به این پرونده آغاز شد و پس از سه دوره برگزاری دادگاه٬ آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده نجفی چهاردهم اردیبهشت ماه در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک برگزار شد.
اما یکی از موضوعاتی که پس از سومین دادگاه رسیدگی به این پرونده٬ نظر همه را به خود جلب کرد تغییر چهره محمدعلی نجفی در جلسات دادگاه بود.
پس از گذشت ۱۰ ماه از حضور نجفی در زندان و رسیدگی به پرونده قتل میترا استاد٬ چهره او نسبت به روز اول دادگاه با تغییرات بسیاری روبرو بوده و به طور کلی تغییر چهره وی در ایام بازداشت بسیار مشهود است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
فقط یه کم جمجمه اش بزرگتر شده!
بي زني بهش ساخته
اینکه ان مرحومه چگونه وارد زندگی ایشان شده مشخص نیست اما یک چیز کاملا آشکار است و آن فشار طاقت فرسایی ست که در طول زندگی کوتاه با آن مرحومه تحمل کرده ...جدا از اینکه چه کسی ویا کسانی غیر از این دو نفر در این تراژدی دخیل بوده اند ویاخیر
زندان! بهش ساخته..............
البته بايد ديد در زندان است يا هتل زندان!!!!!!!!!!!!
پروردگارا تمام بندگانت را از شر شیاطین محافظت بفرما وانسانها را به خودشان واگذار نکن وبه ماهم فهم وشعور عطاکن نا اگاهانه قضاوت نکنیم.
این تفاوت بین زندانی با زندانیست
خوش به حال بعضی ها که اگر کسی را هم بکشند دادگاه پشت دادگاه می گذارند تا نجات پیدا کنه
ما شا الله پس از ......... چه رنگ و رویی پیدا کرده اون ده میلیارد وزر و وبال بوده اگه یک ده میلیارد هم به ما بدهید وارد سن چهل سالگی خواهید شد سرخ تر و سفیدتر
از تغییر چهره پدر و مادر و برادر مرحومه میترا استاد اطلاعی دارید؟
آنها با پول هنگفتی که گرفتن باید حالشان خیلی بهتر باشه
بله ده ملیارد تومان هر کسی را سر حال می اورد
ماشاللا رو اومده
بهش خوش گذشته معلومه.
خدا میدونه چی از دست از اون مرحومه میکشیده که اونقدر پوکیده بوده. -)))))
خدا به دادتان برسد. اینقدر در جزئیات کار این بدبخت و آدمهای بد اورده جستجو نکنید. دنیا دار مکافات است.
از کابوس اذیت و آزار جاسوس بازی رها شده.طبیعیه چاق بشه خب
یعنی زندان اینقدر خوبه یا این علم شبیه سازیه و نجفی اصلی تو کاناداست؟؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.