آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

صحيفه امام خميني (ره) در بحرين منتشر شد

براي نخستين بار با عقد قرار دادي ما بين موسسه چاپ و نشر عروج و انتشارات مكتبه فخراوي، حق چاپ كتاب صحيفه حضرت امام خميني (ره) به زبان عربي به مدت سه سال به اين ناشر بحريني واگذار شد.

به گزارش روابط‌عمومي آستان امام خميني (ره)، انتشارات مكتبه فخراوي متعهد شد تا وظيفه چاپ و پخش ترجمه عربي صحيفه امام خميني (ره) شامل مجموعه بيانات، پيام‌ها، مصاحبه‌ها، احكام و نامه‌هاي آن حضرت را به مدت سه سال در كشورهاي عربي بر عهده گيرد.

پيش از اين چاپ و پخش اين اثر بر عهده موسسه چاپ و نشر عروج بوده است.

انتشارات مكتبه فخراوي يكي از ناشرين معتبر عربي به شمار مي رود كه در دو كشور بحرين و لبنان چاپ و پخش كتب اسلامي و مذهبي را بر عهده دارد.

دوره 22 جلدي صحيفه حضرت امام خميني (ره) به زبان عربي از سوي موسسه تنظيم و نشر آثار امام در نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران عرضه مي‌شود.

بنابراين گزارش، ترجمه اين دوره 22 جلدي توسط گروهي از مترجمان و ويراستاران در معاونت بين‌الملل موسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني (ره) انجام شده است.

اين دوره 22 جلدي به قيمت 132 هزار تومان و در تيراژ 1500 نسخه در نمايشگاه بين‌المللي كتاب عرضه مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.