رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشرط آمریکا برای عراق؛ بستن گذرگاه‌های مرزی با ایران
5بازدید
۰

سقوط سهام آسیا

در پی بدبینی های مستمر از بابت بازگشت اقتصاد جهان و قاره آسیا به حالت عادی، سهام بازارهای اوراق بهادار در آسیا سقوط کرد.

سقوط سهام آسیا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا تلویزیون ژاپن روز جمعه گزارش کرد که سرمایه گذاران، سهامداران و صاحبان شرکت ها و صنایع کماکان نسبت به آینده اقتصادی این قاره و دنیا خوشبین نیستند و همین باعث ریزش ارزش سهام در آسیا شده است.

گزارش حاکی است سهام نیکی در ژاپن ۱.۷ درصد و سهام "اس پی آ اس ایکس ۲۰۰ " استرالیا نیز امروز ۱.۴ درصد ارزش خود را از دست داده است.

در کره جنوبی سهام کاسپی ۱.۱ درصد و در هنگ کنگ سهام هانگ سینگ ۱.۴ درصد سقوط کرده و ارزش سهام در بورس شانگهای واقع در شرق چین ۰.۹ درصد کاهش یافته است.

سهام بازارهای اوراق بهادار در دیگر کشورها و مناطق از جمله جنوب شرق آسیا و تایوان سقوط کرده و ارزش سهام سنسکس در هند هم ۲ درصد پایین آمده است.

افزایش نرخ بیکاری در اقصی نقاط جهان از جمله در کشورهای غربی نظیر آمریکا و همچنین نامشخص بودن وضعیت کارخانه ها و تولید کنندگان و تعطیلی طولانی مدت بسیاری از فعالیت های اقتصادی پس از شیوع کرونا باعث ریزش شاخص سهام در آسیا شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.