آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
0بازدید

نجات دو زن از خودکشی در رودخانه کارون

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از نجات دو زن که قصد خودکشی در رودخانه کارون داشتند، خبر داد.

نجات دو زن از خودکشی در رودخانه کارون

به گزارش تابناک، ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت ۰۰:۳۰ بامداد امروز (۱۰ تیرماه) خبر خودکشی یک زن در رودخانه کارون در محدوده ساحلی شرقی زیر پل هفتم به سامانه ۱۲۵ این سازمان، اطلاع‌رسانی شد که در پی این گزارش، سریعا نیروهای ۱۲۵ به محل اعزام شده و کار امداد و نجات را آغاز کردند.

وی افزود: ظاهرا این زن ۳۳ ساله که اهوازی نبوده است، تعدادی قرص مصرف و خودش را در رودخانه کارون پرتاب کرده بود که با کمک نیروهای ۱۲۵ نجات یافت و با توجه به مسمومیت دارویی این زن، سریعاً به نیروهای اورژانس ۱۱۵ و انتظامی برای رسیدگی‌های بعدی تحویل دادند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز بیان کرد: در همان لحظه نیروهای آتش‌نشانی متوجه می‌شوند که یک زن ۴۰ ساله نیز در همان محدوده، قصد خودکشی از روی پل هفتم را دارد که با همکاری عوامل ۱۱۰ و ۱۲۵، وی را منصرف کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۰ ۱۳:۳۶

چرا...........................آخه
وقتی همه چی آرومه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.