آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
2بازدید

کسی بدون ماسک حق ورود به ادارات را ندارد

استاندار تهران گفت: کسانی که از ماسک زدن ممانعت کنند ابتدا با برخوردهای ارشادی و راهنمایی و در مرحله دوم از ورود آنها به دستگاه‌های اداری و حمل و نقل عمومی اعم از مترو، اتوبوس و تاکسی جلوگیری می‌شود.

کسی بدون ماسک حق ورود به ادارات را ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به افزایش میزان مبتلایان در استان تهران اظهار کرد: هفته گذشته میزان مراجعین، بستری شدگان و بیماران بخش ویژه در استان تهران افزایش داشته است و متاسفانه عدم رعایت فاصله‌گذاری در استان تشدید شده است.

وی در مورد علت کاهش فاصله‌گذاری اجتماعی ادامه داد: دستگاه‌های متولی امر، اتحادیه‌ها و برخی از صنوف که مقرر بود جهت بازگشایی همکاری داشته باشند، در عمل همکاری موثری را شاهد نبودیم و به همین دلیل میزان فاصله‌گذاری اجتماعی در کلانشهر تهران با افت شدیدی همراه شد که نتیجه آن گسترش انتقال شیوع بیماری کرونا بود.

استاندار تهران تأکید کرد: پیشنهاد مشخص ستاد کرونا استان مبنی بر این است که کسانی که در محیط‌های جمعی و بیرون از منزل هستند حتماً با توجه به الزام استفاده از ماسک از 15 تیر ماه به اجرایی شدن این مصوبه کمک کنند و کسانی که از این کار ممانعت کنند ابتدا با برخوردهای ارشادی و راهنمایی و در مرحله دوم از ورود آنها به دستگاه‌های اداری و حمل و نقل عمومی اعم از مترو، اتوبوس و تاکسی جلوگیری می‌شود.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: از همه شهروندان و متولیان امر درخواست می‌شود در اجرایی کردن این دستورالعمل همکاری لازم را داشته باشند تا زمینه قطع انتقال چرخه ویروس کرونا فراهم شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۵ ۱۰:۵۰

کسی که این حرف رو میزنه باید دو.فسه جعبه ماسک بده به درب نگهبانی ،وگرنه مردم از ماسک همدیگر استفاده میکنن،هشدار جدیست

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۵ ۱۰:۴۷

توانایی خریدن ماسک پیدا کنیم چشم ماسک میزنیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.