رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراردوغان: توافق غزه اجرا نمی‌شود
2بازدید
۰

پرسپولیس برای‌پرداخت پول برانکو تا ١۶‌مرداد زمان‌دارد

سرپرست باشگاه پرسپولیس می‌گوید این باشگاه تا ١۶ مرداد فرصت دارد طلب سرمربی پیشین خود را بپردازد.

پرسپولیس برای‌پرداخت پول برانکو تا ١۶‌مرداد زمان‌دارد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهدی رسول‌پناه درباره قهرمانی پرسپولیس اظهارنظر کرد: قهرمانی پرسپولیس را به همه هواداران تبریک می‌گویم. این قهرمانی ویژگی‌هایی از جمله چهارمین قهرمانی پیاپی را داشت.

او در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس برنامه‌ای برای تمدید قرارداد با بازیکنان دارد، یا خیر؟ گفت: هدف ما حفظ اسکلت تیم مخصوصا مهدی ترابی و بشار رسن است. ما در اوج هستیم و قهرمانی آسیا را در پیش داریم بنابراین باید اسکلت تیم را حفظ کنیم.

رسول‌پناه در ادامه درباره زمان معرفی اعضای هیأت‌مدیره پرسپولیس هم گفت: این موضوع در حدود اختیارات مجمع است، اما این که به ما اطلاع دادند در دو هفته آینده مشخص خواهد شد.

وی درباره مباحث بدهی‌های خارجی باشگاه پرسپولیس گفت: درحال حاضر مهم‌ترین دغدغه ما تامین بدهی آقای برانکو است که تا ۶ آگوست یعنی ١۶ مرداد فرصت داریم. بخشی از این پول تامین شده و مابقی را هم ان‌شاءالله تامین خواهیم کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.