آخرین خبرانهدام حلقه وصل شبکه‌های معاند در شیراز
0بازدید
۱

شرط تارتار برای هدایت مسجدسلیمان دربازی حذفی با تراکتور

مهدی تارتار تنها به یک شرط حاضر می‌شود در مرحله نیمه نهایی جام حذفی برابر تراکتور، روی نیمکت تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان بنشیند.

به گزارش تابناک ورزشی، در هفته پایانی لیگ برتر نوزدهم، تیم نفت مسجدسلیمان به مصاف پارس جنوبی جم رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد تا لیگ نوزدهم را با پیروزی به پایان برساند و این تیم جنوبی را به دسته پایین تر بفرستد.

پس از این بازی مهدی تارتار اعلام کرد بازی با پارس جنوبی جم آخرین حضور او روی نیمکت سرمربیگری نفت مسجد سلیمان بود و دیگر سرمربی این تیم نیست. تارتار در حالی از هواداران تیمش خداحافظی کرد که نفت مسجدسلیمان باید در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به مصاف تراکتور برود.

با این حال تارتار مشکلی برای همراهی تیمش در بازی با تراکتور ندارد و در صورتی که بازیکنان نفت مسجدسلیمان دست از اعتصاب بردارند و در تمرینات شرکت کنند، تارتار تا پایان رقابت‌های جام حذفی به کارش در مسجدسلیمان ادامه می‌دهد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کریم۱۳۹۹/۰۶/۰۲ ۰۸:۵۵

تراکتور قبلا گول این حربه های کثیف را خورده دیگه فکر نکنم گول بخوره .مگه اینکه هشیار نباشند. فینال تراکتور با نفت مسجد سلیمان است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.