آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
5بازدید

ترافیک سنگین پیش از قرنطینه

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: آزادراه کرج-قزوین به عنوان پرتردد ترین آزادراه کشور ، ۴ و نیم برابر متوسط تردد ساعتی کشوری را به خود اختصاص داده است. علیرغم توصیه های مکرر به هموطنان برای ماندن در خانه و پرهیز از سفرهای غیر ضروری، همچنان با گذشت ۹ماه از پیدایش ویروس کرونا، ترافیک های سنگین در آزاد راه کرج - قزوین و سایر خروجی‌های تهران وجود دارد.

ترافیک سنگین پیش از قرنطینه
{$sepehr_album_40729}

ترافیک

ترافیک
ترافیک
ترافیک
ترافیک
ترافیک
ترافیک
ترافیک
ترافیک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۴:۲۰

معلومه، ملت را تعطیل کردن که بشینند توخونه و این ویروس را ریشه کن کنند. تعطیل نکردند که بدوند برن شمال. ای کاش قاطعیت در کار بود. جریمه به تنهایی جواب نمیده، باطل کردن گواهینامه، توقیف خودرو و حتی زندانی کردن فردی که به قوانین انسانیت پابند نیست لازم الاجراست

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۴:۱۳

از تهران فرار می کنند و به شهرهای خود می روند

رضا۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۴:۰۰

چاه حمق و جهل نپذیرد رفو
وقتی این آدم ها را می بینم یاد این ضرب المثل می افتم : تا نباشد چوب تر فرمان نبرد ... .

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۳:۴۷

ملتي بي شعور.حقشون همينه

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۳:۱۸

از کجا معلوم که راست بگین؟ تاریخی روی عکس ها نیست. شاید مال قبل از اعمال محدودیت ساعت 6 باشه. شاید عکس ها مال این دوره زمانی نباشند. ثابت کنید این عکس ها مال امروزند.

محمد۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۲:۲۹

پلیس راهور با استفاده از همین عکس ها ماشین هایی که بین خطوط رانندگی نمی کنند رو جریمه کنه !

مجید۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۱:۵۸

وقتی ساعت خصی اعلام میشه برای تعطیلی میشه به آقای کرونا بگیم که تو این ساعت تو نباش تا ما برسیم خونه!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۱:۱۹

چرا اینا را نمیگیرین اعدام کنید؟ مگه اینا مملکت را بهم نریختن. مگه منابع مملکت را به باد ندادن. مگه امنیت جامعه را به خطر ننداختن.

محمد ت۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۱:۱۲

فقط پمپ بنزین ها را تعطیل کنید تا همه چیز درست بشه

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۱:۱۰

ظاهرا" مسئولین خودشان هم از ایجاد محدودیت خوششان نمیاد.اگر میخواستند میتوانستند از ابتدای روز چهارشنبه تردد ها را محدود میکردند.اقای روحانی هم گفتند راه حل کرونا تعطیلی نیست.این مملکت انقدر زیرساختش خوب است که مردم اگر یک روز کار نکنند پولی برای خوردن ندارند.الان دوشفیت کار میکنندتا 15 ماه حقوقشان تمام میشود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.