رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمرگ زن ۶۰ ساله در حمله سگ شکاری
7بازدید
۰

تهران خاکستری

تهران خاکستری
هوای پایتخت سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ برای سومین روز متوالی در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد. رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران عدد ۱۳۳ بوده و درنتیجه کیفیت هوا برای گروه‌های حساس ناسالم است.

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت عنوان کرد: با توجه به پایداری هوا تا روز چهارشنبه همچنین ارتباط افزایش غلظت آلاینده‌های هوا به خصوص غلظت ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون و میزان ابتلا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ از عموم مردم به خصوص گروه‌های حساس مانند، بیماران قلبی، ریوی، زنان باردار، سالمندان، کودکان، بیماران مبتلا به دیابت و آسم، می‌خواهیم که تا حد امکان از تردد در فضای آزاد اجتناب کنند.

در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
پیش بینی می‌شود این شرایط تا فردا در این کلان شهر ادامه داشته باشد؛ و تعداد روز‌های ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه به ۷۰ روز برسد.
{$sepehr_album_41038}

00

00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.