رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

آخرین جوابیه پرسپولیس به فیفا در پرونده کالدرون

کد خبر: ۱۰۶۳۸۳۰
|
۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۴ 13 July 2021
|
5120 بازدید

باشگاه پرسپولیس آخرین دفاعیه خود را برای FIFA ارسال خواهد کرد.

همان طور که اکثر رسانه های داخلی منتشر کرده اند؛ فیفا روز پنجشنبه هفته قبل (۱۷ تیر) با ارسال نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد نسبت به پرداخت نشدن طلب گابریل کالدرون و خواکین، دو مربی پیشین سرخپوشان، شش روز زمان برای ارسال جوابیه در نظر گرفته است.

همین موضع باعث شده باشگاه پرسپولیس جوابیه خود را آماده کرده و قرار است طی روز‌های چهارشنبه یا پنجشنبه به فیفا ارسال کند.

باشگاه پرسپولیس قصد دارد تمام دلایل خود را در مورد پرداخت نشدن بدهی کالدرون در این جوابیه شرح دهد؛ از بی پولی و کم شدن فعالیت‌های اقتصادی در دوران کرونا گرفته تا دریافت نکردن پاداش آسیایی. هرچند این جوابیه قرار نیست در وضعیت کلی پرونده تغییری ایجاد کند و کمیته استیناف فیفا پس از دریافت این جوابیه حکم قطعی خود را اعلام خواهد کرد. باید چه شرایطی در انتظار باشگاه پرسپولیس خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟