آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
0بازدید

نامه کرنش آمیز مدودف به اوباما

روابط سازنده و محکم ما سبب می شود تا تلاشها برای تحت الشعاع قراردادن این همکاری ها بیهوده باشد، بنابراین هیچ چیزی نمی تواند در روابط ما خللی ایجاد کند.

رئیس جمهوری روسیه در پی رسوایی بازداشت جاسوسان روسی در آمریکا با ارسال نامه ای به اوباما اعلام کرد : چیزی نمی تواند به روابط مسکو با واشنگتن خدشه وارد کند.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، "دیمیتری مدودف" در این نامه که روز گذشته به کاخ سفید ارسال شده می نویسد : بحران جاسوسی به وجود آمده نباید در روابط دو کشور تاثیر بگذارد.

رئیس جمهوری روسیه در ادامه این نامه، می نویسد: روابط سازنده و محکم ما سبب می شود تا تلاشها برای تحت الشعاع قراردادن این همکاری ها بیهوده باشد، بنابراین هیچ چیزی نمی تواند در روابط ما خللی ایجاد کند.

مدودف این نامه را در پی بازداشت 11 جاسوس روس در آمریکا و مشخص شدن هویت روسی آنها به اوباما نوشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.