به گزارش «تابناک»، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت:دام زنده برای عید قربان در ۱۷ مرکز ثابت و موقت در تهران، عرضه میشود. ایوب فصاحت افزود:۱۶۰ دامپزشک، ۳۰ ناظر شرعی به همراه ۳۲۰ ذبح کننده در جایگاههای عرضه دام فعالیت میکنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت:سقف قیمت عرضه هرکیلو دام زنده برای عید قربان ۸۵ هزار تومان تعیین شده است. به شهروندانی که بعد از ذبح، گوشت گرم به خانه میبرند توصیه شده برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو، گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند.