آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
0بازدید

پرستاران اخراجی ثبت نام کنند

پرستاران تعدیل شده یا در حال تعدیل، شامل نیروهای طرحی بدون سهمیه و نیروهای تمدیدی تعدیل شده به سامانه سازمان نظام پرستاری مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

پرستاران اخراجی ثبت نام کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، با عنایت و پیگیری‌های سازمان نظام پرستاری در خصوص پرستاران و مدافعین سلامت تمدید طرح شده در دوران کرونا که اکنون تعدیل شده یا در شرف تعدیل (تا دو ماه آینده) هستند، به اطلاع می‌رساند به سامانه سازمان نظام پرستاری به آدرس http://job.digipair.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند.

افرادی که در این سامانه ثبت‌نام نموده‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد نیست.

همچنین این فهرست برای نیروهای طرحی بدون سهمیه و نیروی تمدیدی که تعدیل شده‌اند، در نظر گرفته شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۱:۲۷

کرونا داره زباد میشه بیایید بعدا دوباره تعدیل می کنیم

علی۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۱:۰۸

بابا این زحمت‌کشان رو تو اروپا رو هوا میزنند . چرا بیان با این رفتار و توهین ، ثبت نام کنند . با یک وکیل مهاجرت تماس بگیرند خیلی سریع و کم هزینه مهاجرت کنند به کشوری بروند که قدر وجودشان را بدانند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.